2009 Ekim Anneleri

Yaa ben de ekim annesi olmak istiorum kızlaaar, hadi hayırlısı. Benim SAT 18 ocak 25 ekimde doğum olacak eğer bebeğim şu an benimleyse...:Saruboceq:

Günaydın kızlar nasılsınız. Ya ben kabızlık var derken gece bi uayndım karın ağrısıyyla ishal olmuşum afedersiniz wcden çıkamıoyurm ztn insan korkuyo bişi olcak die

inşallah arkadaşım saol ii dileklerin için ama belim ağrımaya başladı akşama sanki gelri gibi gelior.

kızlar bendede hiç belirti yok vallahi hamileliğimden şüphe ediyorum bazen...göğüslerim bazen çok ağırıyo bazende hiç ağırmıyo aynı şekilde bazen karnım ağırıyo bazen ağırmıyo...mide bulantım hiç yok...sizlerde benim gibimisiniz merak ettim doğrusu...

zeynepcim hiç anlayamıyorsun zaten. Benim her ay çıkan adet sivilcem vardır iki kaşımın ortasında o çıkmıştı mesela adet olcam dedim ama bende hiç olmadıgı kadar göğsüm acımıştı hassatı o yüzden ümitlenmiştim bide arada bel ağrım oldu ama çok az. İnşallah cnm hamilesindir hiç belli olmuyor belirtiler ne zaman test yapcaksın?

benimde belim ağrıyo arada cnm özellikle akşamları gögüslerim pek ağrımıyor.kendimi hasta olucakmışım gibi hissediyorum.:))) belirtiler için biraz erken herhalde genelde 6.haftadan sonra başlıyor. bu arada benim en son adet tarihim 6 ocaktı ben çarşamba günü kan testi yapmıştım.55 çıkmıştır. doktorla telefonda konuşmuştum haftaya gel bakalım dedi şimdi ben pazartesi falan mı gidim yoksa keseyi falan görmek için cumaymı beklim???

Günaydın kızlar nasılsınız. Ya ben kabızlık var derken gece bi uayndım karın ağrısıyyla ishal olmuşum afedersiniz wcden çıkamıoyurm ztn insan korkuyo bişi olcak die

günaydın cnm. Allahın izniyle bişey olmaz korkma cnm. Allaha emanett... miğde bulantıların devam ediyo mu?

maşallah işte kızlar nazar değmesin negüzel bir hamilelik dönemi geçiriyorsunuz..sonuna kadar rahat geçirin işallahhh..:Saruboceq:nazar değmesin size taze hamişler

canım ben testi hem idrarda hem kanda yaptırdım...haftayada kısmet olursa keseyi görücem...ama kendimden şüpheleniyorum bazen...en son adet tarihim 2
ocaktı...

canım bence cumayı bekle...ben 4+3 te gittim dr hamilesin fakat kese henüz gözükmez dedi ..muayenede etti ama göremedik...en azından 5 haftanı bitir canım...ben 5+5 olunca gidicem umarım görürüm...

maşallah işte kızlar nazar değmesin negüzel bir hamilelik dönemi geçiriyorsunuz..sonuna kadar rahat geçirin işallahhh..:Saruboceq:nazar değmesin size taze hamişler

inşallah canım dediğin gibidir...sen test yapmadınmı hala ...durumun belli olmadımı canım

canım bence cumayı bekle...ben 4+3 te gittim dr hamilesin fakat kese henüz gözükmez dedi ..muayenede etti ama göremedik...en azından 5 haftanı bitir canım...ben 5+5 olunca gidicem umarım görürüm...[/QUOTE]

evet cnm bende öyle düşündüm ama beklemek zor şimdi doktorada gitmeyince net olamıyorum içim rahat etmiyor. amam beklicem napim. inşallah görürüz cnmhihoyyyt

canım bence cumayı bekle...ben 4+3 te gittim dr hamilesin fakat kese henüz gözükmez dedi ..muayenede etti ama göremedik...en azından 5 haftanı bitir canım...ben 5+5 olunca gidicem umarım görürüm...

evet cnm bende öyle düşündüm ama beklemek zor şimdi doktorada gitmeyince net olamıyorum içim rahat etmiyor. amam beklicem napim. inşallah görürüz cnmhihoyyyt[/QUOTE]

canim senin sat kacti? benim sat 3 ocak. adet gunumde yani 3 subatta hcg 1257 idi. acaba gorunurmu kese

buketcim kaç günde adet oluyodun canım ? yani günün geçmişmiydi test yaptırdığında?

evet cnm bende öyle düşündüm ama beklemek zor şimdi doktorada gitmeyince net olamıyorum içim rahat etmiyor. amam beklicem napim. inşallah görürüz cnmhihoyyyt

canim senin sat kacti? benim sat 3 ocak. adet gunumde yani 3 subatta hcg 1257 idi. acaba gorunurmu kese[/QUOTE]

canım benim sat 2 ocaktı...ama senin değerin benimkinden bayağı yüksek çıkmış...benim 228 çıkmıştı...senin kesen gözükmüştür bence canım git sen pazartesi...

canim senin sat kacti? benim sat 3 ocak. adet gunumde yani 3 subatta hcg 1257 idi. acaba gorunurmu kese[/QUOTE]

BENİM SAT 6 OCAKTI 4 ŞUBATDA YAPTIRMIŞTIM. HAFTAYA GÖRÜNÜR SANIRIM CNM...

evet 1257 bayağı yuksekmıs benım de daha dusuk adetten once 10 .02 çıkmıştı iki günde bir iki katı oluyomus su an 341 doktor 8 gun sonra keseyı de goruruz kalp atışını da duyarız dedı

merhaba kızlaaar, zeynepçim benim sadece göğüslerim çok hassas, acıyor, bi de aradakasıklarım ve arnım geriliyor o kadar. öyle bulantım bel ğrım falan yok canım.. Bazen ben de şüphe ediyorum aca bişey mi oldu diyorum ne olacak bu evham bilmem vallahi..şu keseyi bi de kalbinin pıt pıt attığını bi duysam derin bir ohhhh çekeceğim..:asigim:

aynen canım bende senin gibiyim hiç geçmeyen adetim 10 gün geçmiş durumda hem kan hem idrar testleri pozitif çıkıyo ama ben hala inanamıyorum allahın izniyle şu keseyi ve kalp atışını bir duysak yüreğime su serpilecek...etrafımdaki insanlara hamile olduğumu söylemeye çekiniyorum çünkü ben hala inanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…