2009 Ekim Anneleri

:)) canim benim ya benimde bulantim olmadi hic yani yogun derecede , en fazla 2-3 defa bulantim oldu ve istifar ettim bu yonden rahatim acaba ne kadar avantajliyim bilmiyorum , yanliz bende uyusuk , halsizim bir is yapmak istemiyorum , hamile kaldigimdan beri dogru durust ev isi yapamadim esim yardim ediyor sagolsun isten gelince , nedense artik hamileliklerde tuaflasti dunyami degisiyor yoksa insanlardaki saglik sorunlarimi artti bilmiyorum , eskiler anlatinca sasiriyorum eskiden hamile kadinlar bizler gibi degilmis yazik tum gun is guc hic durmadan calisan kadinlar ustelik evde yemek kayin valide kayin baba cocuklar vs hic durmazlarmis ve buna ragmen bebeklerini dunya ya getirirlermis , belki biraz psikolojik bizimkisi belki biraz fazla hamilelik kaprisi ne derseniz iste :))) ama az kaldi surda 3 ay demeye sabir edelim hayirlisi olsun kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

Günaydın kıslarrrrrrrrr

nasılsınız, benim mide agrım var bu aralar ya sizde varmı dün gece mide agrısından uyuyamadım sabah kalk işe gel çok uykusuzum yaa(

gunaydin handan hosgeldin , bu migde agrisi ve bulantisi sanirim bir cok arkadasimizda mevcut , gececek canim merak etme , benim yatarken sorunum sol tarafima agri giriyor karnimin sol tarafina anlayamadim nedense martin 16 sinda doktorda randevum var hayirlisihihoyyyt birde bir gece ayaklarim yaniyor bir gece ayaklarim donuyor , her gece halime gulesim geliyor cok tuaf iste bu arada gobekleriniz ciktimi biraz ????? benim gobegim biraz cikti zaten artik eski pantolanlarimi giyemiyorum bir kac yeni kiyafet aldim pek bol olmayan simdilik onlari giyiyorum nisan ayini sabirsizlikla bekliyorum bahar gelsede biraz disarda gezssek diye :))))

günaydin kıslarrrr nasılsınız
Bu halsizlik yorgunluk uyuşukluk haline birde baharın gelmesi eklenecekmiş

Uzmanlar, bahar aylarında insan metabolizmasında oluşan değişikliklerin beraberinde yorgunluğu da getirdiğine işaret ederek, bahar yorgunluğunun bir hastalık olarak tanımlanmadığını ama önlem alınmazsa kronikleşebileceğini kaydediyor.

Uzmanlara göre, havaların yavaş yavaş ısınmasıyla birçok kişide halsizlik, yorgunluk, eklem ağrıları, uyku isteği gibi ortak şikayetler görülüyor. Bu yakınmaların çoğu bahar yorgunluğuna bağlanıyor. Bu yorgunluğa bağlı olarak kalp ve romatizma hastalarında yakınmaların arttığı da belirtiliyor.

Havadaki elektrik artıyor

Uzmanlar, bahar mevsiminde havadaki elektrik yükünün arttığını, bu yükün iyonlar aracılığıyla taşındığını belirterek, pozitif ve negatif değerde iki tür iyondan pozitif olanlar arttıkça vücuda zindelik geldiğini, negatif yüklü iyonların artmasının ise yorgunluk, halsizlik ve gerginliklere neden olduğunu ifade ediyor.

hımm bir sitede okudum bu yazıyı bence gunese cıkmak enerji verir bahar gelsin biran once kaydirigubbakcemile2

Ilkaycım benimde doktor randevum 16 martta :))) zaman biran önce geçsede gitsek ya acaba bi aksilik varmı die korkuyorum , bu araalar piskolojim degişti biaz aglayasım gelio durduk yere biraz melankolik oldum ama geçecek biliyorum, beni en çok uykuzluk mide ve kabızlık zorluo şuan hayırlısıyla mart ayınıda atlatsaydık nisan bi gelseydi dedigin gibi yürüyüş yapardık bol bol:))ben,mde eski pantollarımın göbek kısmı kapanmıyor:)) göbişim yemek yedikçe şişio sabahları dümdüz ama bi şişkinlik var biraz artık nisanda belli olur iice göbişler sanırım biz 3.ayımıza başladık:))

günaydın qüsel anne adaylarıı :) benimde cok mide bulantım wardı doktorum saqolsun dramamine isimli bi ilac werdi sabahları yataktan kalkmadan önce ac karnına içip tekrar bi 10 dk yatıyorum simdi ögleden sonra ara ara mide bulantısı gelip gidiyor öyle rahatsız edici derecede diil ilacı önerebilirim doktorunuza bi danıışın isterseniz.

sanada gunaydin hosgeldin canim , uzmanlar dogru soylemis , fakat benim yorgunluk uyku egilimi hamile kaldigimdan bu yana var :))) bahar yogunlugundan ziyade hamile kalmanin hormonsal ruhsal degisimi diyebiliriz bizim halimize , ustune birde bu aydan itibaren bahar yorgunlugu çökerse biz yandik :))))))))):dance: hemen ardindan da yaz geliyor bu defa da yaz sicaklari diye ayilip bayiliriz ne olur halimiz ayyyy ben merak ediyorum cok guldum yine ALLAH sizide guldursun :teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigu

Aynen bende de oluyor bu ruhsal degisim , bir bakiyorsun cok sinirliyim bir bakiyorsun asiri duygusallasiyorum zaten ben duygusalim normalde fakat simdi daha da artti asabi oldum hele gecen hafta esime yapmadigimi birakmadim her hali beni sinir ediyordu esim hamilelik donemi diye aldiris etmiyor yazik cok anlayisli ve iyi bir insandir sagolsun ama ben aksi boyle hircin oldum diyorum ona bana aldirma darilma kalbini heran kirabilirim diyorum :bbo: tamam canim yeterki sen bebegimi dunya ya getir ben raziyim nasil olsa 7 ay kaldi diyor :dance: kimbilir bunun hincini sonra cikartacaktir benden ama ben esimi cok seviyorum yazikŞeniz

gecmis olsun canim senin durumun iyilesmis sevindim umarim boyle devam edersin 3 ay bitene kadar hersey yolunda gider kaydirigubbakcemile5

Kızlarrrr günaydınnnn ben mide bulantısındann geçtimm midemin ağrısı beni öldürüyoo geceleri bir kıdım uyuyamıyorumm acayip yanıyoo asit yapıyoo midemm hiç yemek yemesemm olucakkkk inanınn ama olmuyo bebişler için zorlada olsa yiyoruzz..:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız.
10,30 da doktora gidiyorum. Allahın izniyle bebişimizin kalp atışını dinlicez çok heyecanlıyım. dua edin kızlar herşey yolundadır inş... :Saruboceq:

canım hayırlısıyla git gel inşallah benimde cuma günü randevum klp atışları için inşallah hepimizin meleklerinin kalbi pır pır ediyodur

merhaba arkadaşlar

haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:

inşallah sizler de iyisinizdir
.

Hayırlı olsun canım inş. meleğin ve eşinle birlikte mutlu mesut oturmayı nasip etsin Allah.

yonca eviniz hayırlı olsun inş. canım bebeşinizle huzurlu günler geçirirsiniz inş.yeni evinizde

Hayırlı olsun canım inş. meleğin ve eşinle birlikte mutlu mesut oturmayı nasip etsin Allah.

yonca eviniz hayırlı olsun inş. canım bebeşinizle huzurlu günler geçirirsiniz inş.yeni evinizde

sağolun arkadaşlar . ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz inşallah a.s.

ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükk Allahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:

qözün aydınn bende bu hafta gidicem bebişimi görücem ins onu göreceğimi düşündüğümde bile kalbim durcakmıs gibi oluyo annelik harika bişeymiş :asigim:

canım benim ne güzel darısı başımıza inşallah senin tam olarak kaç haftalıktı şimdi?

esma gözünaydın cnm inş. hayırlısıyla kollarınada alırsın daha çok var ama

Hayırlısı olsun canım,inş. darısı benim başıma bugün 17:30 da randevum var hayırlısyla duyarım ve görürüm inşallah.:CüvCüv:

qözün aydınn bende bu hafta gidicem bebişimi görücem ins onu göreceğimi düşündüğümde bile kalbim durcakmıs gibi oluyo annelik harika bişeymiş :asigim:

Saol bitanem darısı başına inş. çok güzel ya dha neler görücez bakalımmm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…