kızlar günaydın :1hug:
benim ne mide bulantım ne de başka bir sorunum vardı yazıyodum size ama bu doktorun verdigi progestan ilacı beni mahvetti. ne yemek yemek istiyorum ne de yiyebiliyorum. tek yiyebildigim sey yogurt-ekmek kafamçokkarıştı başka bişey yemek işkence geliyor. salak gibiyim, ruh gibi geziniyorum etrafta :çok üzgünüm:
şu günleri bi atlatsak hayırlısıyla allahım :Saruboceq:
Ilkaycım benimde doktor randevum 16 martta :))) zaman biran önce geçsede gitsek ya acaba bi aksilik varmı die korkuyorum , bu araalar piskolojim degişti biaz aglayasım gelio durduk yere biraz melankolik oldum ama geçecek biliyorum, beni en çok uykuzluk mide ve kabızlık zorluo şuan hayırlısıyla mart ayınıda atlatsaydık nisan bi gelseydi dedigin gibi yürüyüş yapardık bol bol:))ben,mde eski pantollarımın göbek kısmı kapanmıyor:)) göbişim yemek yedikçe şişio sabahları dümdüz ama bi şişkinlik var biraz artık nisanda belli olur iice göbişler sanırım biz 3.ayımıza başladık:))
günaydın qüsel anne adaylarıı :) benimde cok mide bulantım wardı doktorum saqolsun dramamine isimli bi ilac werdi sabahları yataktan kalkmadan önce ac karnına içip tekrar bi 10 dk yatıyorum simdi ögleden sonra ara ara mide bulantısı gelip gidiyor öyle rahatsız edici derecede diil ilacı önerebilirim doktorunuza bi danıışın isterseniz.
günaydın kızlar nasılsınız.
10,30 da doktora gidiyorum. Allahın izniyle bebişimizin kalp atışını dinlicez çok heyecanlıyım. dua edin kızlar herşey yolundadır inş... :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:
inşallah sizler de iyisinizdir.
Hayırlı olsun canım inş. meleğin ve eşinle birlikte mutlu mesut oturmayı nasip etsin Allah.
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükkAllahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükkAllahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:
ben geldimmmm
qözün aydınn bende bu hafta gidicem bebişimi görücem ins onu göreceğimi düşündüğümde bile kalbim durcakmıs gibi oluyo annelik harika bişeymiş :asigim: