2009 Ekim Anneleri

gene kimsecikler yok kıssslar yaaaaf nerdesiniz hiçbiriniz yoksunuz ortalarda iisinizdir insallah....

ben hem temizlik yapiyorum hemde arada buraya goz atiyorum.biraz once afedersin k.stum geldim vitamin hapi kullaniyorum sanirim midem kaldirmiyor sende durumlar nasil?

gene kimsecikler yok kıssslar yaaaaf nerdesiniz hiçbiriniz yoksunuz ortalarda iisinizdir insallah....

ben hem temizlik yapiyorum hemde arada buraya goz atiyorum.biraz once afedersin k.stum geldim vitamin hapi kullaniyorum sanirim midem kaldirmiyor sende durumlar nasil?

bende de aynı canım ya ...temizlik bile yapamıyorum.midem cok fena.sana kolay gelsin canım ben de bişeyler atıstırmaya calısacam.yiybilirsem tabiiiii (((

merhaba kislarr.benimde keyfim pek yok. herzamanki mide bulantimdan farkli bisey var bugun :bbo:
sanki bogazima kadar dolu farkli bi his. bulanti gibi de deil siskinlik gibide. garip yanii:uhm:

merhaba kislarr.benimde keyfim pek yok. herzamanki mide bulantimdan farkli bisey var bugun :bbo:
sanki bogazima kadar dolu farkli bi his. bulanti gibi de deil siskinlik gibide. garip yanii:uhm:

o his bende genelde aksamları oluyor cok fena yaaa...Allah yardım etsin hepiize canım.insallah bir aya kalmaz rahatlarız birazz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepimize gecmiss olsunnn:CüvCüv:
gecede kotu ruya gordum her tarafim yilan falan korktum resmen ruyadan dolayimidir nedir keyfim yok icim daraliyor resmen

bende de aynı canım ya ...temizlik bile yapamıyorum.midem cok fena.sana kolay gelsin canım ben de bişeyler atıstırmaya calısacam.yiybilirsem tabiiiii (((

o his bende genelde aksamları oluyor cok fena yaaa...Allah yardım etsin hepiize canım.insallah bir aya kalmaz rahatlarız birazz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umarim cabuk gecer bu sıkıntılı gunler.ilk 3 aydan sonra bayaa keyifliymiss.hemen gecsin 3 ayy:1rolleyes:

merhaba kızlar en kötü dun geceydı... süreklı mıdem bulanıyor uyuyamadım hiç.şimdi bırazdaha ıyıyım. ama gecelrımıa zıyor nedır benım bulantılar... kussam rahatalrım sanırım ama kusmada yok sadece bulantı. yemekte yıyemıyorum cok üüzlüyorum:bbo:

cogumuz ayni durumdayiz .. miden bos oldugu icin belki kusamiyorsundur yemek yiyemiyorsan eger.benim bugun midem felaket .basimda donuyor tansiyonum dustu sanirimanne olmak zormus yaaaa

QUOTE=nisasum;5523653]merhaba kızlar en kötü dun geceydı... süreklı mıdem bulanıyor uyuyamadım hiç.şimdi bırazdaha ıyıyım. ama gecelrımıa zıyor nedır benım bulantılar... kussam rahatalrım sanırım ama kusmada yok sadece bulantı. yemekte yıyemıyorum cok üüzlüyorum:bbo:[/QUOTE]

Merhaba,

ben cok kötüyüm. bulantim cok fena devam ediyor hic yemek yiyemiyorum bütün gün yatiyorum. Cok kötüyüm. Gecen gün 11 saat serum takildi. Ne olcam böyle bilmiyorum.
Bulanti ilaclari icinede kendimi cok suclu hissediyorum, zaten icipde yemek yiyemiyorum sadece bulantim hafifliyor ama genede cok halsizim.:1no2:

ne bileyim canım ya kullandım 2 tane ii de geldi mideme ama kimse kullanmıyorsa devam etmem...baska bi doktora da sorduracam..midem cok fena gün boyu sürürüyor.calısıyorum da midemin rahat olaması lazım bi şekilde ders anlatıyorum çünkü.......[/QUOTE]

bende doktorum verdigi ilaci kullaniyorum, ondada gebelikte riskler bilinmiyor falan diye yaziyor, doktorum icebilirsin dedi. Icmedigim zaman bütün günüm ögürmek ile geciyor.

amaninnn herkes hasta bugunn bizim grubun kusma gunu ilan edilmistirhihoyyyt

ben sozde bugun temizlik yapacaktim bugunde hic birsey yapamadim.midem cok fena ..

bende doktorum verdigi ilaci kullaniyorum, ondada gebelikte riskler bilinmiyor falan diye yaziyor, doktorum icebilirsin dedi. Icmedigim zaman bütün günüm ögürmek ile geciyor.[/QUOTE]

acaba aynı ilaç mı ismi de bi baksana benimkinin adı metpamid...onun içinde de öle yazıyor ama baska bi yerinde de gebelikteki bulantılarda kullanılmamalı yazıyor anlamadım....

selam kizlar. hepimizde bi mide bulantisi derdi var yani. off yaa. insanin butun gunu zehir oluyor. keske yuzdeyuz dogal bisey olsa icsek hemencecik gecse. ne yemek yediriyor ne bisey. butun gun uzaniyorum. e uzanmaklada olmazki. yemek yapilcak, temizlik. ev zaten carsamba pazarina dondu :))) allah kucuk cocugu olanlara kolaylik versin oyle daha zor.

selduscum o ilaci icme bakalim simdilik. biliyorum cok kotu bi durumdasin canim aynen bende oyleyim ama emin olmadan icme derim ben. ya da eczaneye sorarsin yarin. onlar da bilir.

ben de öle yapacam artık..zaten aynı ilacı kullanan da yok galiba..eczaneye bi sorayım bakalım..pastil falan da varmıs galiba hamileler için özel.bulabilirsem öle bişey alırım.

ben de öle yapacam artık..zaten aynı ilacı kullanan da yok galiba..eczaneye bi sorayım bakalım..pastil falan da varmıs galiba hamileler için özel.bulabilirsem öle bişey alırım.

tamam canim hic degilse icin rahat rahat icersin. insallah 1 ay daha boyle surer maksimum sonra normale doneriz. :CüvCüv:

kızlar benim midemde çok kötü ama sizinkinden farklı olaraka ben kusamıyorum öğürüp duruyorum..bide her yemekten sonra ne yersem yiyim karnım bir davula dönüşüyo ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok fena şişiyorum...nereye kadar sürecek böyle bilmem...mahvoluyorum resmen...belkide kusabilsem rahatlarım ...

aynen bende senin gibiyim ömrü hayatımda doğru düzgüm kustuğumu bilmem bendede öle bi hastalık var naparsam yapım ne zor hastalıklar geçirdim tık yok şimdide midem bulanıo bulanıo ama dayanıom napim bazen çok kötü tutuo ama

kızlar bende sabah kalktığımda ağzımda değişik bi tat oluyo sanki sigara içersinde gece yatmadan ve sabah kalktığında kötü olur ya ağzının tadı filan öle gibi ekşi ekşi bulantım olmuyo sabah ama ağzım çok kötü oluyo ve aşırı susamış uyanıorum bide bugün akıntım çok allahım yardım etsinde meleklerimiz sağ salim gelsin

merhaba arkadaslar nasilsiniz ? iki gundur pek ugrayamadim umarim hepiniz iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…