2009 Ekim Anneleri

Selamlar ben cok kotuyum sabah uyandigima uzuluyorum cunku canim bisey istemiyor hadi bisey istememesini gectim acayip bir his var sanki tika basa yemek yemisim o yuzden butun yemeklerden tiksinmisim gibi acayip iste offff ne zaman gececek bu yaaaa

yemek yemek eziyet oldu :KK43:((

mide bulantim yok belki haftaya baslar o da

kizlar siz folik asidi uyumadan oncemi aliyosunuz yoksa oglen ac karnina falan mi

bu folik asitten sonra ben boyle oldum saniyorum mideme iyi gelmedi galiba

canim son birkac sayfaya goz atarsan daha iyi bilgilenirsin .cogumuzz mide bulantisiyla ugrasiyoruz pek kefimiz yok sanirim ondan pek nette olan olmuyor...

merhaba arkadaslar nasilsiniz ? iki gundur pek ugrayamadim umarim hepiniz iyisinizdir

canim cogumuz senin gibiyiz istah yok mide bulantisi var...ins. 1aya gececek sabir diyorum artik

Selamlar ben cok kotuyum sabah uyandigima uzuluyorum cunku canim bisey istemiyor hadi bisey istememesini gectim acayip bir his var sanki tika basa yemek yemisim o yuzden butun yemeklerden tiksinmisim gibi acayip iste offff ne zaman gececek bu yaaaa

yemek yemek eziyet oldu :KK43:((

mide bulantim yok belki haftaya baslar o da

kizlar siz folik asidi uyumadan oncemi aliyosunuz yoksa oglen ac karnina falan mi

bu folik asitten sonra ben boyle oldum saniyorum mideme iyi gelmedi galiba

Insallah gecer sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor 1 ay da az zaman degilki dun gece hic uyuyamadim korkulu ruyalar goruyorum neden acaba

bende gordum epey korktum fazla dusunmemek gerekiyor kotu ruyalari unutmaya calis.hormonlarla ilgisi vardir

himm bilgiler icin cok sagol yaa iyi oldu... suyunun soguk oldugunu okumustum ama fazla kalabalik oldugundan bilgim yoktu altinolugu sildik seceneleklerden:)
didim ve marmaris olabilir aslinda..bir onlari arastirayim sen gittin mi oralara ben ortulu oldugum icin istiyorum ki koy gibi yerleri varsa veya cok kalabalik olmayan saatlaeri varsa ozamanlar girebileyim denize.balayimizi sahiin paradise otelde yaptik super oteldi ama denizi kotuydu havuzlar super fakat hamielelikte havuza girmenin sakincali oldugunu okudum biraz korktum.. oraya verdigimz parayla baska seyler de yapilabilir.tabi ayarlayabilirsek bakalim.

Canım ben Didim e de Marmaris e de gittim. Bildiğim için söylüyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en temiz ve güzel sahile sahipler. Didimde caprice otel var tesettürlü bayanlar için. Orayı da seçebilirsin.

seldaa buldum seniisengözlerimebaksanab
bebeğim gitmeseydi ben de bu sayfaya Junior Tulli'mi yazacaktım..ama şimdi yeğenim için buradayımkaydirigubbakcemile3

Tatlım ben 7 yıldır Altınoluktayım. Hamileler için uygun bir yer olmadığını düşünüyorum. Çünkü çok kalabalık denize girecek yer bulamıyorsun, çok gürültülü. Deniz sabah 7de temiz oluyor ama insanlar çoğalınca pisleniyor haliyle. Ööle pak sessiz koy da yok sayılır Asos tarafında var ama geçen yıl kene sayısının o tarafta fazla olduğu söyleniyordu! Deniz de yosunlu o tarafta genelde. Altınolk içinde havlu attığın yerden başkasının havlusu başlıyor. Bir de su acayip soğuk! Bizim için pek uygun olmaz gibi bu yaz.Mecburen gidiyoruz tabii yazlığımız orda. Ben bu sene hiç düşünmüyorum. Didim, Marmaris düşünün imkanınız varsa. Deniz süper ve temiz.

bak ben suyun soğukluğunu hiç hesaba katmamıştım Altınoluk planlarımı yaparken, kesinlikle haklısın, giderayak bir problem çıkartmamak lazım bebişe!!!
biz balayımızı magic life marmariste yapmıştık, deniz nefisti, sıcacık ve çok temizdi, otelden de çok memnun kaldım, erken rezervasyonda ciddi indirim yapıyorlar ama otobüs veya otomobille gitmek için yol fazla uzun 15 saat!!! Ben adli tatil nedeniyle ancak Ağustosta tatile çıkabileceğim için ki bu yaklaşık 30 haftalık hamilelik anlamına geliyor, uçak yolculuğu da tavsiye edilmeyebilir, yok bişey olmaz deseler de ben binmem zaten, kaldık mı burada yani!!!!:1no2:

günaydııınnn güsel anne adaylarıııı a.s.:nazar:
herkes iyimi bebişlerniz nasıl bakiiim yaramazlığa bşladılarmı şimdiden :emir_bebek:

bak ben suyun soğukluğunu hiç hesaba katmamıştım Altınoluk planlarımı yaparken, kesinlikle haklısın, giderayak bir problem çıkartmamak lazım bebişe!!!
biz balayımızı magic life marmariste yapmıştık, deniz nefisti, sıcacık ve çok temizdi, otelden de çok memnun kaldım, erken rezervasyonda ciddi indirim yapıyorlar ama otobüs veya otomobille gitmek için yol fazla uzun 15 saat!!! Ben adli tatil nedeniyle ancak Ağustosta tatile çıkabileceğim için ki bu yaklaşık 30 haftalık hamilelik anlamına geliyor, uçak yolculuğu da tavsiye edilmeyebilir, yok bişey olmaz deseler de ben binmem zaten, kaldık mı burada yani!!!!:1no2:

benim tavsiyemde ölü deniz acayip temiz sabah saatleri özellikle
ama ben denize havuza girme taraftarı değilim ne olur ne olmaz mikrop kapma ihtimali var :çok üzgünüm:

himm bilgiler icin cok sagol yaa iyi oldu... suyunun soguk oldugunu okumustum ama fazla kalabalik oldugundan bilgim yoktu altinolugu sildik seceneleklerden:)
didim ve marmaris olabilir aslinda..bir onlari arastirayim sen gittin mi oralara ben ortulu oldugum icin istiyorum ki koy gibi yerleri varsa veya cok kalabalik olmayan saatlaeri varsa ozamanlar girebileyim denize.balayimizi sahiin paradise otelde yaptik super oteldi ama denizi kotuydu havuzlar super fakat hamielelikte havuza girmenin sakincali oldugunu okudum biraz korktum.. oraya verdigimz parayla baska seyler de yapilabilir.tabi ayarlayabilirsek bakalim.

Canım ben Didim e de Marmaris e de gittim. Bildiğim için söylüyorum. Şimdiye kadar gördüğüm en temiz ve güzel sahile sahipler. Didimde caprice otel var tesettürlü bayanlar için. Orayı da seçebilirsin.

ben aydın da yaşıyorum kuşadasına 10 dak . uzaklıktayız didime de 30 dak. bence güzelçamlının denizi didimden bin kat daha iyidir.koyları çok güzel kesinlikle tavsiye ederim ben havalar ısınmaya başladığı andan itibaren soluğu her hafta sonu denizde almayı planlıyorum dilerim doğuma ve kiloma faydası olur:KK70:

nurefsann canım bende tesettürlüyüm geçen yaz izmir selçukta burc club ' a gittik tavsiye ederim canım gayet güzeldi canım tavsiye ederim .
Havuz girmeyi bende düşünmüyorum bebişlerimiz için tehlikeli olabilir.en iyisi deniz.

bende doktorum verdigi ilaci kullaniyorum, ondada gebelikte riskler bilinmiyor falan diye yaziyor, doktorum icebilirsin dedi. Icmedigim zaman bütün günüm ögürmek ile geciyor.

acaba aynı ilaç mı ismi de bi baksana benimkinin adı metpamid...onun içinde de öle yazıyor ama baska bi yerinde de gebelikteki bulantılarda kullanılmamalı yazıyor anlamadım....[/QUOTE]

benim ilacim zofer

Bugün gene cok kötüyüm ya bir lokma agzima koyamiyorum ne yapcam bilmiyorum ya. Cok kötüyüm. Kizimda babannesinde kaliyor ayaga kalkicak halim yok. Bütün gün aglamak istiyorum.Hicbirsey yiyemiyorum.

kızlar günaydın :1hug:

benim ne mide bulantım ne de başka bir sorunum vardı yazıyodum size ama bu doktorun verdigi progestan ilacı beni mahvetti. ne yemek yemek istiyorum ne de yiyebiliyorum. tek yiyebildigim sey yogurt-ekmek kafamçokkarıştı başka bişey yemek işkence geliyor. salak gibiyim, ruh gibi geziniyorum etrafta :çok üzgünüm:

şu günleri bi atlatsak hayırlısıyla allahım :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız.
10,30 da doktora gidiyorum. Allahın izniyle bebişimizin kalp atışını dinlicez çok heyecanlıyım. dua edin kızlar herşey yolundadır inş... :Saruboceq:

günaydın kızlar.....:asigim:
bijoux cnm üzülme geçecek inşlah bu günler...benimde hala midem bulanıo ve bulanmıo arası ve bu durum çok rahatsız edici...hala uyku modu olayım devam edioooyerimseniben
esma_memo_12 cnm hayırlısıyla git ve gel...hayırlı haberlerini beklios bitanemm:asigim:bemde cuma günü gidicem allah izin verirse...:asigim:

Günaydinnn merhaba arkadaslar , bugun erken kalktim az öncede kan vermeye gittim , geldim kandaki demiri kontrol icin , hamile kalmadan önce bende demir eksikligi vardi 2 ünite demir almistim damardan 1 ay sonra da simdi kontrol icin gittim , bu arada sizleride bilgilendirmek isterim hamilelik boyunca kandaki demirin en 12 olmasi gerekiyormus eger dusuk olursa anne karnindaki bebegi dogduktan sonrada yuksek tansiyon riski tasiyormus aman buna dikkat edin , her ay mutlaka kontrol ettirin kaydirigubbakcemile2Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız.
10,30 da doktora gidiyorum. Allahın izniyle bebişimizin kalp atışını dinlicez çok heyecanlıyım. dua edin kızlar herşey yolundadır inş... :Saruboceq:

hayırlısıyla git gel canım, o anın tadını çıkarmayı unutma yerimseniben

X