2009 Ekim Anneleri

canım benim ne güzel darısı başımıza inşallah senin tam olarak kaç haftalıktı şimdi?

sağol cnm benim inş. sende görürsün hayırlısıyla 7 hafta 6 günlük ama ultrasonda 7 hafta 4 günlük gözüküyomuş. ultrasonda günler oynayabilirmiş öyle söyledi doktorum.

:Saruboceq:
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükk:nazar: Allahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:

hosgeldin canim , gözün aydin olsun sevindim :)) güp güp atiyor degilmi kalbi cok guzel bir heyecan bu insallah ALLAH tamamina eririr hepimizin bebegini kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::nazar:

Esma en son sen kaldin sanirim :)) sende hayirlisi ile duy bebeginin kalbinide gel o heyecani sende tat bugun :eek:, sizin ilk randevulariniz sanirim , benim 2 hafta sonra ikinci randevum var ayin 16 sinda insallah hayirlisi bakalim:CüvCüv:

:Saruboceq:

hosgeldin canim , gözün aydin olsun sevindim :)) güp güp atiyor degilmi kalbi cok guzel bir heyecan bu insallah ALLAH tamamina eririr hepimizin bebegini kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::nazar:

hoşbulduk hayatım. evet ya çok farklı bişey geçenlerde bi arkadaş pırlantaya benzetmişti aynen öyle yaaa yanıp sönüyorr:)))):ecrin_bebek:

Kızlarrrr günaydınnnn ben mide bulantısındann geçtimm midemin ağrısı beni öldürüyoo geceleri bir kıdım uyuyamıyorumm acayip yanıyoo asit yapıyoo midemm hiç yemek yemesemm olucakkkk inanınn ama olmuyo bebişler için zorlada olsa yiyoruzz..:CüvCüv::nazar:
zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorum

selam kızlarr..esma gözün aydın canımm..biz de doktordan geldik teyzeleri..minnoşum 2 cm olmuş kaydirigubbakcemile3 çok şükür yolunda herşey..2 hafta soora yine gitcez..siz nasısınız..bebikler nasıı

benimde 19 unda ikinci randevum bizede ikili test yapilacak iki ayimiz bitti ya hayirlisiyla kucaklarimizada aliriz insallah kazasiz belasiz geçer bu 9 ayimiz

arkadaslar benim son adet tarihim 28 ocak..
sizce ekim annesimiyim kasım mı :)

hoşgeldin canım..4 hafta 5 günlük hamişşsin sata göre..4 kasım da doğum tarihin..ama bebişin aceleci çıkarsa ekim annesi de olabilirsin:))

:
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükk:nazar: Allahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:

Canımm benim gözün aydınn:nazar::nazar::nazar: :teytey:nasıl güzel bir duygu dimi ama allah herkese yaşatsın :Saruboceq::nazar:

Merhaba güzel ekim anneleri ve melekleria.s.
Hepimize bulantısız bi hafta diliyorum yerimseniben
esmacım hayırlı olsun cnm, darısı kaldıysa kalp atışını duymayanların başına:sm_cool:
benim bebeğim haftasonları çok iyi bana hiç bulantı yapmadı, ama sabah 7 itibari ile bulantım oldu gene:bbo:
Benimde bu ayın 13-15 arası kontrolüm var, inşallah hepimiz için herşey sağlıklı devam eder:Saruboceq:

ayyy kızlar takvimimde bebeğim bugün biraz daha belli oldu ve şekillendi heyecanlandım walla...

selam kızlarr..esma gözün aydın canımm..biz de doktordan geldik teyzeleri..minnoşum 2 cm olmuş kaydirigubbakcemile3 çok şükür yolunda herşey..2 hafta soora yine gitcez..siz nasısınız..bebikler nasıı

Canım çok sevindim bebişin iy olmasına maşallah bugün herkes mutlu haberler veriyor ne güzel

zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorum

Saol canım deneyeceğimm inşallah geçirir...:içelim:

X