canım benim ne güzel darısı başımıza inşallah senin tam olarak kaç haftalıktı şimdi?
esma gözünaydın cnm inş. hayırlısıyla kollarınada alırsın daha çok var ama
Hayırlısı olsun canım,inş. darısı benim başıma bugün 17:30 da randevum var hayırlısyla duyarım ve görürüm inşallah.:CüvCüv:
hayırlısıyla sende güzel haberler verirsin inş. bize emelcim hadi bakalım hihoyyyt
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükkAllahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:
:Saruboceq:
hosgeldin canim , gözün aydin olsun sevindim :)) güp güp atiyor degilmi kalbi cok guzel bir heyecan bu insallah ALLAH tamamina eririr hepimizin bebegini kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorumKızlarrrr günaydınnnn ben mide bulantısındann geçtimm midemin ağrısı beni öldürüyoo geceleri bir kıdım uyuyamıyorumm acayip yanıyoo asit yapıyoo midemm hiç yemek yemesemm olucakkkk inanınn ama olmuyo bebişler için zorlada olsa yiyoruzz..:CüvCüv:
arkadaslar benim son adet tarihim 28 ocak..
sizce ekim annesimiyim kasım mı :)
arkadaslar benim son adet tarihim 28 ocak..
sizce ekim annesimiyim kasım mı :)
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükkAllahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:
hoşgeldin canım..4 hafta 5 günlük hamişşsin sata göre..4 kasım da doğum tarihin..ama bebişin aceleci çıkarsa ekim annesi de olabilirsin:))
selam kızlarr..esma gözün aydın canımm..biz de doktordan geldik teyzeleri..minnoşum 2 cm olmuş kaydirigubbakcemile3 çok şükür yolunda herşey..2 hafta soora yine gitcez..siz nasısınız..bebikler nasıı
zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorum
peki benim bebegimin kalbi ne zaman atacak ??