- 11 Şubat 2009
- 2.366
- 2
kızlar günaydın :1hug:
benim ne mide bulantım ne de başka bir sorunum vardı yazıyodum size ama bu doktorun verdigi progestan ilacı beni mahvetti. ne yemek yemek istiyorum ne de yiyebiliyorum. tek yiyebildigim sey yogurt-ekmek kafamçokkarıştı başka bişey yemek işkence geliyor. salak gibiyim, ruh gibi geziniyorum etrafta :çok üzgünüm:
şu günleri bi atlatsak hayırlısıyla allahım :Saruboceq:
:)) canim benim ya benimde bulantim olmadi hic yani yogun derecede , en fazla 2-3 defa bulantim oldu ve istifar ettim bu yonden rahatim acaba ne kadar avantajliyim bilmiyorum , yanliz bende uyusuk , halsizim bir is yapmak istemiyorum , hamile kaldigimdan beri dogru durust ev isi yapamadim esim yardim ediyor sagolsun isten gelince , nedense artik hamileliklerde tuaflasti dunyami degisiyor yoksa insanlardaki saglik sorunlarimi artti bilmiyorum , eskiler anlatinca sasiriyorum eskiden hamile kadinlar bizler gibi degilmis yazik tum gun is guc hic durmadan calisan kadinlar ustelik evde yemek kayin valide kayin baba cocuklar vs hic durmazlarmis ve buna ragmen bebeklerini dunya ya getirirlermis , belki biraz psikolojik bizimkisi belki biraz fazla hamilelik kaprisi ne derseniz iste :))) ama az kaldi surda 3 ay demeye sabir edelim hayirlisi olsun kaydirigubbakcemile5:CüvCüv: