Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gene kimsecikler yok kıssslar yaaaaf nerdesiniz hiçbiriniz yoksunuz ortalarda iisinizdir insallah....
ben hem temizlik yapiyorum hemde arada buraya goz atiyorum.biraz once afedersin k.stum geldim vitamin hapi kullaniyorum sanirim midem kaldirmiyor sende durumlar nasil?
merhaba kislarr.benimde keyfim pek yok. herzamanki mide bulantimdan farkli bisey var bugun :bbo:
sanki bogazima kadar dolu farkli bi his. bulanti gibi de deil siskinlik gibide. garip yanii:uhm:
merhaba kislarr.benimde keyfim pek yok. herzamanki mide bulantimdan farkli bisey var bugun :bbo:
sanki bogazima kadar dolu farkli bi his. bulanti gibi de deil siskinlik gibide. garip yanii:uhm:
bende de aynı canım ya ...temizlik bile yapamıyorum.midem cok fena.sana kolay gelsin canım ben de bişeyler atıstırmaya calısacam.yiybilirsem tabiiiii (((
o his bende genelde aksamları oluyor cok fena yaaa...Allah yardım etsin hepiize canım.insallah bir aya kalmaz rahatlarız birazz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne bileyim canım ya kullandım 2 tane ii de geldi mideme ama kimse kullanmıyorsa devam etmem...baska bi doktora da sorduracam..midem cok fena gün boyu sürürüyor.calısıyorum da midemin rahat olaması lazım bi şekilde ders anlatıyorum çünkü.......
selam kizlar. hepimizde bi mide bulantisi derdi var yani. off yaa. insanin butun gunu zehir oluyor. keske yuzdeyuz dogal bisey olsa icsek hemencecik gecse. ne yemek yediriyor ne bisey. butun gun uzaniyorum. e uzanmaklada olmazki. yemek yapilcak, temizlik. ev zaten carsamba pazarina dondu :))) allah kucuk cocugu olanlara kolaylik versin oyle daha zor.
selduscum o ilaci icme bakalim simdilik. biliyorum cok kotu bi durumdasin canim aynen bende oyleyim ama emin olmadan icme derim ben. ya da eczaneye sorarsin yarin. onlar da bilir.
ben de öle yapacam artık..zaten aynı ilacı kullanan da yok galiba..eczaneye bi sorayım bakalım..pastil falan da varmıs galiba hamileler için özel.bulabilirsem öle bişey alırım.
kızlar benim midemde çok kötü ama sizinkinden farklı olaraka ben kusamıyorum öğürüp duruyorum..bide her yemekten sonra ne yersem yiyim karnım bir davula dönüşüyo ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum çok fena şişiyorum...nereye kadar sürecek böyle bilmem...mahvoluyorum resmen...belkide kusabilsem rahatlarım ...