2009 Ekim Anneleri

2 hafta sonra gittiğinde karnından hem keseni hem de kalp atışlarını görürsün inşallah..

ya arkadaslar benim kafamı kurcalayan birşey var..

benim sat 28 ocak, 28 subatta beta hcg yapıldı 516 cıktı.
dusuk bir deger dediler, fakat bir arkadasımda aksine yuksek dedi.
cunku benim regl tarihim 28 subattı daha gunum gecmemisti yani.
siz hamile oldugunuzu ogrendiginizde beta hcg nin kac cıkmıstı adetiniz kac gun gecmisti ve nasıl bir yukselme gosterdi??

siz hamile oldugunuzu ogrendiginizde beta hcg nin kac cıkmıstı adetiniz kac gun gecmisti ve nasıl bir yukselme gosterdi??

Canım kim düşük dediyse bilmeden konuşmuş heralde herkesin döllenme tarihine göre değişir değerler başkalarıyla karşılaştırıp lütfen aklını karıştırma keyfini çıkarr boşyere kendini de bebişide strese sokma değerin gayet normall.....Bundan sonra ölçtüğünde değerinin 2 günde bir 2 kat artması gerekiyorr...:CüvCüv:

Canım kim düşük dediyse bilmeden konuşmuş heralde herkesin döllenme tarihine göre değişir değerler başkalarıyla karşılaştırıp lütfen aklını karıştırma keyfini çıkarr boşyere kendini de bebişide strese sokma değerin gayet normall.....Bundan sonra ölçtüğünde değerinin 2 günde bir 2 kat artması gerekiyorr...:CüvCüv:

zeytincim senin degerlerin nasıldı?

Kızlarrrr birşeyyy sorucammmmm yaaa kan uyuşmazlığıı olannn varmıı aranızdaa ?????:uhm::uhm:

yok hayatım hiiç canını sıkma..gayet güzel değerinn

merhaba arkadaşlar

haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:

inşallah sizler de iyisinizdir
.

canım hayırlı olsun eviniz meleğinizle birlikte ağzınızın tadı hiç bozulmasın

zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorum

canım benim bi yerde okudum kekikde düşüğe neden oluyomuş maydonoz gibi bence başka bi formül bul etkilemek istemem ama bildiğimide paylaşım dedim

reglin kaç gun geçmişti canım, yoksa ikiz mi acaba ya???

yok kız ikiz mikiz diildir :)) 2-3 gün filan geçmişti işte..benimkisi ikiz diil..seninkisi de diildir sanmam..çok daha yüksek çıkması gerekirdi ozaman..yada bu çıkan değerinin yaptırdığın tarihten bi hafta filan önce çıkmış olması gerekirdi..relax:)

yok kız ikiz mikiz diildir :)) 2-3 gün filan geçmişti işte..benimkisi ikiz diil..seninkisi de diildir sanmam..çok daha yüksek çıkması gerekirdi ozaman..yada bu çıkan değerinin yaptırdığın tarihten bi hafta filan önce çıkmış olması gerekirdi..relax:)

benim kafama takılan bişi daha var..
bende ne mide bulantısı var ne birşey
ne ağrım ne sızım
ne de canım bişi istiyor
aksine iştahım kesildi eskiden cok yerdim
hiçbirşey bana kokmuyor iğrenç gelmiyor
nasıl hamilelik bu :)
daha dun bisiklete bindim 8 km
en ufak bi sekilde basım bile donmedi :)

ne ağrım ne sızım
ne de canım bişi istiyor

gel çömez hamişş gell,annaşıldı işimiz war senlenn lülülülülülü herkeste herşey aynı olmaz..miden 9 ay bulanadabilir hiç bulanmayadabilir..iştah başta kesiliyo..bisiklet konusuna gelincek,zorlama kendini bence..mesela doktorum sadece yürüyüşe izin werdi bana..bisiklet zorlar be cicim..sen bilirsin ama dikkat et..
ee sıradaki soru nee kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

gel çömez hamişş gell,annaşıldı işimiz war senlenn lülülülülülü herkeste herşey aynı olmaz..miden 9 ay bulanadabilir hiç bulanmayadabilir..iştah başta kesiliyo..bisiklet konusuna gelincek,zorlama kendini bence..mesela doktorum sadece yürüyüşe izin werdi bana..bisiklet zorlar be cicim..sen bilirsin ama dikkat et..
ee sıradaki soru nee kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

zuzucum varya siz olmazsanız napardım gunlerdir icim icimi kemiriyor degerim mi dusuk neden m idem bulanmıyor falan diye.. bide yorumcu comda baktım sanırım kızım olacak :)
içimede hep oyle doguyor zaten :) kocam da dun durdu durdu " bu cocuk kız dedi" şaşırdım

zuzucum varya siz olmazsanız napardım gunlerdir icim icimi kemiriyor degerim mi dusuk neden m idem bulanmıyor falan diye.. bide yorumcu comda baktım sanırım kızım olacak :)
içimede hep oyle doguyor zaten :) kocam da dun durdu durdu " bu cocuk kız dedi" şaşırdım

Allah gönlünüze göre wersin canım..kendi kendini yeme bidaha kafana bişeyy takılırsa.gel buraya bildiğimiz kadarıyla cewaplarız sorularını canım..

merhaba arkadaşlar

haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:

inşallah sizler de iyisinizdir
.

Canım Allahım bebişinizle sağlıkla ve huzurla yaşamayı nasip etsin yeni evinizde:)))

ne ağrım ne sızım
ne de canım bişi istiyor

Tatlım çok yenisin o yüzden bulantı halsizlik 5.6.haftada yavaş yavaş başlıyormuş. Zaten çok rahat hamilelik geçirenler var. Merak etme:)))

Bulantı ilacı soran bir arkadaşım vardı. Arkadaşım hastanelik olmuştu bulantıdan hamileliğinde ona doktor başında verdiği ilacın adı postadoxine. Ama çok fena olmadıkça almayın yine de çünkü ağır bir ilaç araştırdım. Ama doktor da vermiş anlamadım:uhm:

Zeytincim senindemi migden agrıo benimde çok fena dün gece sabaha kadar uyuyamadım agrıdan ılık şekerli su içtim banamısın demedi hala ara ara agrıo kekikmi ii geliıomuş düşüge neden olurmu acaba ya

X