- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
Canım çok sevindim bebişin iy olmasına maşallah bugün herkes mutlu haberler veriyor ne güzel
saol şekeriimm..ewet haftaya güzel başlıyoruzz:) siftahı bizden bereketi Allah'tann kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim bebişin iy olmasına maşallah bugün herkes mutlu haberler veriyor ne güzel
2 hafta sonra gittiğinde karnından hem keseni hem de kalp atışlarını görürsün inşallah..
ya arkadaslar benim kafamı kurcalayan birşey var..
benim sat 28 ocak, 28 subatta beta hcg yapıldı 516 cıktı.
dusuk bir deger dediler, fakat bir arkadasımda aksine yuksek dedi.
cunku benim regl tarihim 28 subattı daha gunum gecmemisti yani.
siz hamile oldugunuzu ogrendiginizde beta hcg nin kac cıkmıstı adetiniz kac gun gecmisti ve nasıl bir yukselme gosterdi??
Canım kim düşük dediyse bilmeden konuşmuş heralde herkesin döllenme tarihine göre değişir değerler başkalarıyla karşılaştırıp lütfen aklını karıştırma keyfini çıkarr boşyere kendini de bebişide strese sokma değerin gayet normall.....Bundan sonra ölçtüğünde değerinin 2 günde bir 2 kat artması gerekiyorr...:CüvCüv:
zeytincim senin degerlerin nasıldı?
canım benim adet günüü değerim 352 di...
ya arkadaslar benim kafamı kurcalayan birşey var..
benim sat 28 ocak, 28 subatta beta hcg yapıldı 516 cıktı.
dusuk bir deger dediler, fakat bir arkadasımda aksine yuksek dedi.
cunku benim regl tarihim 28 subattı daha gunum gecmemisti yani.
siz hamile oldugunuzu ogrendiginizde beta hcg nin kac cıkmıstı adetiniz kac gun gecmisti ve nasıl bir yukselme gosterdi??
yok hayatım hiiç canını sıkma..gayet güzel değerinn
zuzucum senin degerin nasıldı??
güzelim benim sat 01 ocaktı..02 şubatta kan testi yaptırdım 669 çıktı..
merhaba arkadaşlar
haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:
inşallah sizler de iyisinizdir.
zeytincim benimde midem çok agriyordu kekik suyu iç birebir iyi geliyo bana iyi geldi canim benim gastritim vardi zaten hamilelikle beraber artti agrilarim üç gündür içiyorum çok sükür agri felan yok bir su bardagina bir çay kasigi kekik üzerine kaynar su dök çökünce iç tavsiye ediyorum
reglin kaç gun geçmişti canım, yoksa ikiz mi acaba ya???
yok kız ikiz mikiz diildir :)) 2-3 gün filan geçmişti işte..benimkisi ikiz diil..seninkisi de diildir sanmam..çok daha yüksek çıkması gerekirdi ozaman..yada bu çıkan değerinin yaptırdığın tarihten bi hafta filan önce çıkmış olması gerekirdi..relax:)
benim kafama takılan bişi daha var..
bende ne mide bulantısı var ne birşey
ne ağrım ne sızım
ne de canım bişi istiyor
aksine iştahım kesildi eskiden cok yerdim
hiçbirşey bana kokmuyor iğrenç gelmiyor
nasıl hamilelik bu :)
daha dun bisiklete bindim 8 km
en ufak bi sekilde basım bile donmedi :)
gel çömez hamişş gell,annaşıldı işimiz war senlenn lülülülülülü herkeste herşey aynı olmaz..miden 9 ay bulanadabilir hiç bulanmayadabilir..iştah başta kesiliyo..bisiklet konusuna gelincek,zorlama kendini bence..mesela doktorum sadece yürüyüşe izin werdi bana..bisiklet zorlar be cicim..sen bilirsin ama dikkat et..
ee sıradaki soru nee kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
zuzucum varya siz olmazsanız napardım gunlerdir icim icimi kemiriyor degerim mi dusuk neden m idem bulanmıyor falan diye.. bide yorumcu comda baktım sanırım kızım olacak :)
içimede hep oyle doguyor zaten :) kocam da dun durdu durdu " bu cocuk kız dedi" şaşırdım
merhaba arkadaşlar
haftasonu yoktum evde. annemlerdeydim. dün de ev kuraları vardı. kura çektik. evi gidip gördük. Allah inşallah bebeğimle beraber taşınmayı nasip eder :Saruboceq:
inşallah sizler de iyisinizdir.
benim kafama takılan bişi daha var..
bende ne mide bulantısı var ne birşey
ne ağrım ne sızım
ne de canım bişi istiyor
aksine iştahım kesildi eskiden cok yerdim
hiçbirşey bana kokmuyor iğrenç gelmiyor
nasıl hamilelik bu :)
daha dun bisiklete bindim 8 km
en ufak bi sekilde basım bile donmedi :)