bende bir kac gundur yazin nereye gitsek diye arastirma yapiyorum altinoluk seceneklerimden biri fakat daha once gitmedigim icin pek bir bilgim yok.ben kapaliyim acaba oraya gitsek denize girme imkanimiz olurmu kalabalik olmayan koylar falan varmi yoksa dumduz sadece plajlarin oldugu bir yer mi?valla benn denizzz istiyorum gunes istiyorum kum istiyorumm hollandaya geldgim 8 ay boyunca gunes gormedimm ya
havuzun hamileler icin saglikli olmadigini bende duydum ingiliz bilim adamlar arastirma yapmislar havuzlari temizlemek icin kullanilan klor vb. biir cok madde dusuk tehlikesi olusrturabiliyormus..
havuzun hamileler icin saglikli olmadigini bende duydum ingiliz bilim adamlar arastirma yapmislar havuzlari temizlemek icin kullanilan klor vb. biir cok madde dusuk tehlikesi olusrturabiliyormus..
Türkiye'de mavi bayraklı birkaç yer şükür ki hala mevcut. Altınoluk da onlardan biri. Ben de havuzdan korkuyorum mesela, bir havuzda çocuk gördüm mü, hemen çıkarım dışarı bir daha da girmem, işiyorlar yaa:1no2: Sırf çocuklara kabahat bulmayayım büyükler de yapıyordur, sürekli temizlenmiyor ki havuzun suyu...Normalde bile tercih etmiyorum, hamileyken yanına yaklaşmam havuzun.
Kızlar hadiii yaa hayal kuralım!!!!!