2009 Ekim Anneleri

sinemciğim , bu durumda ne diyebilirim bilmiyorum ki canım :1no2:

kendim de aynı durumda olduğum için.:a015:

bu sabah bile onu düşündüm işe gelmeye hazırlanırken. Allahım dedim bebeklerimizi kaybetme sebebini ne biz ne doktorlar bilemedik dedim. acaba bunun sebebini ahirette öğrenebilirmiyiz diye içimden geçirdim.
inşallah bebişleri kaybetme sebebim benden kaynaklanmıyordur diye Allaha dua ediyorum. yani ani hareketler mi yaptım. yoksa çok mu stresliydim de bebeğimi kaybettim diye kendimi suçlamalımıyım diye düşünüyorum

ya ben geçmişi konuşmak istemiyorum.arkadaşlarımın canını sıkmak ta istemiyorum. kusura bakmayın. hakkınızı helal edin :emir_bebek:

Kızlar bakın ne buldum
KAJU fıstığı faydaları:Çinko içerdiğinden gribe karşı koruyucu etkisi vardır, bağışıklık sistemini güçlendirir, büyüme ve gelişmeyi olumlu etkiler.Kansızlığın önemli rahatsızlıklara yol açtığı hamile ve çocuklarda D vitamini içeriği ile eksikliği giderir, kemikleri ve bağışıklık sistemini güçlendirir. İçerdiği selenyum ile vücudu çeşitli hastalıklardan korur,şeker hastalığının gelişimini engeller,kansere karşı direnci arttırır. İçerisinde bulunan potasyum tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Kalp yetmezliği, böbrek hastalıkları, hepatit ve siroz tedavisinde olumlu etkiler gösterir.:CüvCüv:

kizlar bu 6. haftayla birlikte mide bulantisi karin agrisi kabizlik basladi bebisim sanirim iyice ben burdayim anne diyorrr ...1kilo vermisim:) istahsizlik ve mide bulantilarimdan dolayi.

hoşgeldin pembe inci. a.s. sat kaç.

nurefsancığım sen de hoşgeldin.nasılsın.hollanda yı son bi kaç gündür üzücü haberle duyuyoruz canım :1no2:

emel sen ben üçümüz ticker daş ız.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hoşbulduk arkadaşlar inş hayırlısıyla güzel bir hamililik geçirip alırız bebişleri kucağımıza.

hosbuldummm.iyiym sizleri sormali?evet ya malesef gecms olsun bu tip durumlar kimin basina gelecegi belli olmuyor Allah korusun.hamilellik nasill geciyor?

nurefsancığım sen de hoşgeldin.nasılsın.hollanda yı son bi kaç gündür üzücü haberle duyuyoruz canım :1no2:

Son düzenleme:

Canım benim hikayem biraz karışık en son adet tarihim 19 aralık 4-5 aydır düzensiz adetlerim vardı ve yumurtlamam olmuyordu .
2 gün önce doktora gittim yumurtlama tedavisine başlayacaktık muayne olurken bebeğin kalp atışlarını gördük yani tam anlamıyla süpriz oldu arkadaşlar 6 haftalık olduğunu ve birşeyler daha dedi ama o kadar heyecanlanmışımki unuttum allahtan 6 haftalık olduğum aklımda kalmış :eek:

hadi hayirli olsunnnnhihoyyyt e guzel yaa cok guzedl surpriz olmus Allah kucagina almayida nasip etsin ins.

Canım benim hikayem biraz karışık en son adet tarihim 19 aralık 4-5 aydır düzensiz adetlerim vardı ve yumurtlamam olmuyordu .
2 gün önce doktora gittim yumurtlama tedavisine başlayacaktık muayne olurken bebeğin kalp atışlarını gördük yani tam anlamıyla süpriz oldu arkadaşlar 6 haftalık olduğunu ve birşeyler daha dedi ama o kadar heyecanlanmışımki unuttum allahtan 6 haftalık olduğum aklımda kalmış :eek:

Allah tamamına erdirsin pembe inci

nurefsancığım iyiim . Allaha şükür şimdilik çok önemli bir sıkıntım yok. hatta akşamları olan belirtiler azaldı diyebilirim. uyku dışında :1closedeyes:

gündüzleri belirtiler daha çok . ara ara tansiyon düşmesi. mide problemleri vs.

doktora gidecektik yarın bursaya ama, eşimin de işi çıkmış . napıcaz bakalım :bbo:

himm sevimdim belirtilerin azalmasina benim 6.hafta biraz zor gecti iste uyku problemi bende de var surekli uyumak istiyorum:)

Arkadaşlar Günaydıınn hepinize:)))

Bugün kesemizi görücez inşallah. Noolur dua edin Çok heyecanlıyım paniğe bağlı tansiyonum yükseliyor. Bebeğin kesesini görünce düşer tansiyonum inşallah. Çünkü içim çok rahatlıcak. Akşam haber veririm sizlere...

kızlar öncelikle kontrol paneli tarifiniz için teşekkür ederim benim şimdi ilk kontrolüm haftaya çarşamba yani 6+4 oluyorum o gün acaba keseyle birlikte kalp atışıda gözükürmü ay çok heycanlıyım ilk defa meleğimi yada meleklerimi görücem çünkü benim 3 tane yerleştirdiler tedaviyle oldu çok heycan bastı

Arkadaşlar Günaydıınn hepinize:)))

Bugün kesemizi görücez inşallah. Noolur dua edin Çok heyecanlıyım paniğe bağlı tansiyonum yükseliyor. Bebeğin kesesini görünce düşer tansiyonum inşallah. Çünkü içim çok rahatlıcak. Akşam haber veririm sizlere...

ne qüselll meleini qöreceksin ben haftaya gidicem simdiden heyecan we korku war

stawbery , inşallah hayırlı ve iyi haberlerle bekleyeceğiz seni. bu mübarek Cuma gününde Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın :Saruboceq:

X