2009 Ekim Anneleri

Selam green ben söledim vallahi allah nazardan saklasın olacaksa zaten olur sölesende sölemesende mutluluğumuzu payşıyoruz yakınlarımızla onun psikolojisi daha güzel oluyor hepberaber yaşıyorsun iyisinide kötüsünü ben sölemek taraftarıyım yanii...

meraba kızlar ben asılama ile hamile kaldım ve kanamam vardı yatak istirahati verdi dr yatıyorum size bi kac kez yazdım ama kimse merak etmedi beni benim bu bebege ihtiyacım var ve dualarınıza ama ilgilenmediniz hic:çok üzgünüm:

ya kusura bakma tatlım, 2 gündür yok ahmet maranki hamilelere tavsiye verecekmiş, yok ayva yiyin diyecekmiş muhabbeti sürüyordu ya dellendim. Adam öyle bir şarlatan ki, gerçekten faydalı bir şey önerdiğinde bile sırf o söylediği için şüpheyle yaklaşıyorum. Ne bileyim, tabii ki internette okuduğumuz her şeye inanmıyoruz ama adamın teki üstelik de profesör, tv'de çıkınca daha inandırıcı olabiliyor. Bu yüzden tehlikeli ya bu şarlatan zaten!!!

ben göze nazara çok inanırım..ilk bebeğimi tabiki osebepten kaybetmedim yiyip içeceği yoksa naparsanız yapın durmaz,ne ilaçlar kullandım yattım,fitiller kulandım durmadı durmadı!!!
herzaman dileğim allah sağlıklı ömürlüsünü versin hepimize...

ncinar düşük tehlikenmi var?nekadarlık evlisiniz?allah sağlıkla bebeğine kavuştursun dilerim sorunsuz bişekilde...

bende pek söylemekten yana değilim ki daha kimse hamile olduğumu bilmiyor. ilk gebeliğimde acısını çok çektim.(malesef bebeklerimi kaybettim) inş. bunun sonu gelirde bu defa bebişimi kucağıma alırım. 4 aya kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyorum.

canım benim ya kusura bakma kendi adıma söyleyeyim ben işyerinde olduğum için bütün msj okumaya fırsat bulamıyorum. Allah yardımcın olsun. bende bu ay aşılama yaparak hamile kaldım. dualarım seninle inş. bebişin sana sıkı sıkı tutunur.

yaaaa ne yaptın tatlım şimdi :sm_confused: hassaslaşmış bu hamiş a.s. geçmiş olsun ve herşeyden önce hayırlısı olsun!

MERHABA ARKADASLAR ,

nasilsiniz ? yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza ALLAH tamamina erdirsin :CüvCüv:

ncinar üzülme tatlım, çoğumuz ara ara giriyoruz ve girmediğimiz sürelerde büsürü mesaj birikiyor ve bazen bazı mesajları kaçırıyoruz yani benim öyle oluyor senin durumunuda ben kaçırmışım canım arkadaşım üzülme kendine dikkat et doktorunun tavsiyelerine de birebir uy mutlaka,şanslısın ki ekim annesi olacaksın hepimizin bebişlerine ve kendisine Allah sağlık sıhat versin diyorum, bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun inşallah hepsi sağlıklı ve birer tosun olarak dünyaya gelsin ekim ayında inşallah.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:1hug:

Merhaba canim , öncelikle geçmis olsun , bu günleri ALLAH in izni ile atlatacaksin , üzme kendini olumlu düsün gün boyunca buda gelir gecer elbet seni anliyorum kusura bakma sahsen artik kim kimdir taniyamaz oldum o kadar cok ekim annesi varki bazen karistiriyorum birde isimler nedense bir degisik herkesin bazilari yabanci isimler bazilar kisaltilmis isimler dogal olarak hafizaya yerlesmesi zaman aliyor , dilerim ALLAH tan bebegini sag saglim kucagina alirsin vakti zamani geldiginde doktorlarinin tavsiyelerini dinle ve ne gerekiyorsa onu yap gerisi ALLAH in taktiridir dua et hayirlisi ne ise nasil olacaksa ALLAH bizlere onu nasip etsin saglik olsun yeterki gerisi bos canim benim :1hug:kaydirigubbakcemile5

Bu arada Mehay dan haberi olan varmi oda gözükmüyor kac gundur , umarim hersey yolundadir

:CüvCüv: Üzülmeyin arkadaşlar moralleri yüksek tutmak lazım. Veren Allah unutmayın... Eğer gideceklerse elimizden birşey gelmez. Allahımız korusun onları. Allaha emanet hepside.
Neşeli olunki bebeklerinizde neşeli olsun. Biliyorsunuz bizim şuanki psikolojimiz onlara yansıyor. Onları mutlu edelim. ki Hepsi birer tosuncuk olup dünyaya gelecekler inşallahhhh...... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar Bu marankiyi pek tanımam ama neler anlattı hala meraktayım biri izlediyse anlatsın lütfen belki bebeklerimiz için faydası olur her duyduğumuzu yapacağımız anlamına gelmiyor tabi ama.

kızlar hani benim midem bulanmıo diyordum ya kaç gündür üzülüp duruyodum resmen 2-3 saattir ağzım burnumda gezioyorum ne kadar iğrençmiş bu bulantı ya kayınvalidem temizlik yaptı evde biraz deterjan kokusuda rahatsız etti çok fena oldum
bi sorum olucak size maden suyu içmek zararlımı hamişlerde merak ettim bana midem bulandımı ii gelirdide belkim şimdide ii gelir içsem ama zararı varmı bilmiorum

Bende 2-3 günde 1 1 şişe maden suyu içyorum bebek için mineraller çok faydalıymış ama sade olanından iç meyvelilerden içme sakın.

Bende 2-3 günde 1 1 şişe maden suyu içyorum bebek için mineraller çok faydalıymış ama sade olanından iç meyvelilerden içme sakın.

zaten sade ii gelio benim mideme bi zararı yoksa içim bari hiç bugünkü kadar kötü oldumu bilmiorum ya bu neydi böle anlamadım

Yengem yeni doğum yaptı, doktoru hamileyken madensuyu çok faydalı iç demiş, bende normalde severim zaten hergün iki tane içiyorum, peynirden daha fazla kalsiyum varmış canlarım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…