2009 Ekim Anneleri

Cnm benimde eşim ve annemler sayesinde sağır sultan bile duydukaydirigubbakcemile3
bende inanırım nazara bazen korkmuyo değilim aslında, verende Allah alanda yapacak bişey yok deyip teselli ediyorum kendimi

MERHABA ARKADASLAR ,

nasilsiniz ? yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza ALLAH tamamina erdirsin :CüvCüv:

mrb ilkaycıım ö. sonra daha iyiyim ben, sen nasılsın?

ncinarcım çok geçmiş olsun cnm...
Daha yeni yeni birbirimizi tanıyoruz, arada mesajlar kaçıyo nolur kusura bakma...
bol bol yat dinlen kendini sıkıntıya sokma...

Bu arada Mehay dan haberi olan varmi oda gözükmüyor kac gundur , umarim hersey yolundadir

cnm aynı şeyi sabah bende düşündüm, inşallah her şey yolunda gidiyodur mehay için...

ncinar düşük tehlikenmi var?nekadarlık evlisiniz?allah sağlıkla bebeğine kavuştursun dilerim sorunsuz bişekilde...

yaaaa ne yaptın tatlım şimdi :sm_confused: hassaslaşmış bu hamiş a.s. geçmiş olsun ve herşeyden önce hayırlısı olsun!

kızlar desteginiz icin tesekkur ederim ben de biliyorum Allahım omur verdiyse gelecek ama cok ugrastık cok agladım tam mutlu oldum 3 gun surdu 3 gun sonra kanama basladı gitti dedim bebegim korktum ama keseyi gorduk tutunmus canımınici ama dusme riski var kahverengi akıntı devam ediyor haftaya salı kalp atısları icin duyarmıyım acaba diye endise ediyorum senağlama

Yengem yeni doğum yaptı, doktoru hamileyken madensuyu çok faydalı iç demiş, bende normalde severim zaten hergün iki tane içiyorum, peynirden daha fazla kalsiyum varmış canlarım:CüvCüv:

oo bunu yazman çok iyi oldu benim son zamanlarda peynir midemi bulandırıyo, bari rahat rahat maden suyu içeyim.a.s.:CüvCüv:

Son düzenleme:
Kızlar benim doktorum yasakladı maden suyunu yasak kesinlikle içme dedi neden acaba ?????

selam arkadaslar beni merak edenler olmus ilkaycim sen sormussun tesekkur ederim...iyiyim diyemiycem midem felaket giremedim 2 gundur kusura bakmayin sizleride merakta biraktim....

Mehaycım hoşgeldin bende meraktaydım valla iyiki geldin, geçmiş olsun ama bir müddet bunları çekeceksin sanırım...

Kızlar benim doktorum yasakladı maden suyunu yasak kesinlikle içme dedi neden acaba ?????

neden ki, keşke sorsaydınCADIARZU

Bana iç diyen yengem hemşire, onada doktoru söylemiş, yengem içti hiçbirşey olmadı bende içiyorum inş. sakıncası yoktur:CüvCüv:

Bakın bir sitede ne okudum;
*Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

senin doktorun SODA içme demiş olabilir çünkü soda ile farkı;
*“Maden suyu” ile “soda” arasında ne fark vardır?
Maden Suyu, içerdiği tüm mineraller ve karbondioksit gazı ile birlikte yeraltındaki çatlaklardan yol bularak yeryüzüne çıkar ve tamamen “doğaldır”. Soda ise su ve sudan yapılan içeceklere üretim esnasında karbondioksit gazı basılmasıyla elde edilen ve tamamen “yapay” olan bir içecektir.
:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu iyi oldu canım saol, bende şüphede kalmıştım, doktor soda içme demiş olabilir hakikaten

Mehaycım hoşgeldin bende meraktaydım valla iyiki geldin, geçmiş olsun ama bir müddet bunları çekeceksin sanırım...

cok fena canim yaa dayanilacak gibi degil dun hicbisey yemedim...1 elma 1 portakal ve bir muz ve onlarida cikardim hemen...sabah su ictim onu bile cikardim...doktorun yazdigi ilacta ise yaramiyor...senağlamasenağlama

cok fena canim yaa dayanilacak gibi degil dun hicbisey yemedim...1 elma 1 portakal ve bir muz ve onlarida cikardim hemen...sabah su ictim onu bile cikardim...doktorun yazdigi ilacta ise yaramiyor...senağlamasenağlama

Bende neden midem bulanmıyor diye üzülüyorum demekki çekilmez oluyor, çok geçmiş olsun canım, çıkarsan bile sen yemeye devam et, yemezsen bebişin besin alamaz :teselli:

Bende neden midem bulanmıyor diye üzülüyorum demekki çekilmez oluyor, çok geçmiş olsun canım, çıkarsan bile sen yemeye devam et, yemezsen bebişin besin alamaz :teselli:

yemeye calisiyorum canim ama yiyince cok fena oluyor midem kayniyor icerden resmen hissediyorum eksiyor midem....sakin uzulme midem bulanmiyor diye zaten senin su an erken ama haftaya baslayabilir seninde o zaman pisman olursun uzuldugune inan....
birde biz bu aralar cok yemesek bile bebekler bizdeki rezervlerden ihtiyaci olan besinin tamamini aliyormus yani o besleniyor fakat biz halsiz dusuyoruz..nette dinlemistim...doktor bbekler anneyi dusunmez ondaki rezervlerden ihtiyaci olani ceker alir diyordu...
alsin bebisim hepsi onun olsun..yeterki o iyi olsun...:çok üzgünüm:

Kizlar bu arada kusmalardan ve istahsizliktan dolayi 1 haftada 2 kilo vermisim 60 kilo geldim bu sabah ((((

Midemde kaynama bendede olmuştu ama şimdi yok gibi çok şükür,
Bulantıda başlayabilir heran, dediğin gibi henüz erken sanırım.
kendini halsiz bırkama mehaycım azda olsa yemeye çalış, bebişin göbüşünde :CüvCüv: saglıklı saglıklı büyüsün inş.

arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bebeğin doğum tarihi 31 ekim inşallah bende duygularımı paylaşmak istedim çok mutluyum benm ki aşılamayla tuttu ikinci aşılamamı allah hepimizi düz kurtarsın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sevgiyle kalın arkadaşlar

Aramıza hoşgeldin canım a.s. tebrikler hayırlı olsun bebişin:CüvCüv:

kızzlar doktorumu aradım günde 2 tane içilebilirmiş maden suyu içtim mideme biraz ii geldi walla tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…