cici anneler merhaba
ilk 3 ay pek söylenmez hamilelik die duyuyorum. Ama ben dayanamayıp söyledim yine pek çok kişiye. Ama içimdede huzursuzluk giriyo bazen. Nazar değecek diyeSiz ne yaptınız? herkese söyledinizmi? yoksa buna inanıyormusunuz?
Yanıtlarınızı bekliyorum...
MERHABA ARKADASLAR ,
nasilsiniz ? yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza ALLAH tamamina erdirsin:CüvCüv:
meraba kızlar ben asılama ile hamile kaldım ve kanamam vardı yatak istirahati verdi dr yatıyorum size bi kac kez yazdım ama kimse merak etmedi beni benim bu bebege ihtiyacım var ve dualarınıza ama ilgilenmediniz hic:çok üzgünüm:
Bu arada Mehay dan haberi olan varmi oda gözükmüyor kac gundur , umarim hersey yolundadir
ncinar düşük tehlikenmi var?nekadarlık evlisiniz?allah sağlıkla bebeğine kavuştursun dilerim sorunsuz bişekilde...
canım benim ya kusura bakma kendi adıma söyleyeyim ben işyerinde olduğum için bütün msj okumaya fırsat bulamıyorum. Allah yardımcın olsun. bende bu ay aşılama yaparak hamile kaldım. dualarım seninle inş. bebişin sana sıkı sıkı tutunur.
yaaaa ne yaptın tatlım şimdi :sm_confused: hassaslaşmış bu hamiş a.s. geçmiş olsun ve herşeyden önce hayırlısı olsun!
ncinar üzülme tatlım, çoğumuz ara ara giriyoruz ve girmediğimiz sürelerde büsürü mesaj birikiyor ve bazen bazı mesajları kaçırıyoruz yani benim öyle oluyor senin durumunuda ben kaçırmışım canım arkadaşım üzülme kendine dikkat et doktorunun tavsiyelerine de birebir uy mutlaka,şanslısın ki ekim annesi olacaksın hepimizin bebişlerine ve kendisine Allah sağlık sıhat versin diyorum, bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun inşallah hepsi sağlıklı ve birer tosun olarak dünyaya gelsin ekim ayında inşallah.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:1hug:
Merhaba canim , öncelikle geçmis olsun , bu günleri ALLAH in izni ile atlatacaksin , üzme kendini olumlu düsün gün boyunca buda gelir gecer elbet seni anliyorum kusura bakma sahsen artik kim kimdir taniyamaz oldum o kadar cok ekim annesi varki bazen karistiriyorum birde isimler nedense bir degisik herkesin bazilari yabanci isimler bazilar kisaltilmis isimler dogal olarak hafizaya yerlesmesi zaman aliyor , dilerim ALLAH tan bebegini sag saglim kucagina alirsin vakti zamani geldiginde doktorlarinin tavsiyelerini dinle ve ne gerekiyorsa onu yap gerisi ALLAH in taktiridir dua et hayirlisi ne ise nasil olacaksa ALLAH bizlere onu nasip etsin saglik olsun yeterki gerisi bos canim benim :1hug:kaydirigubbakcemile5
Yengem yeni doğum yaptı, doktoru hamileyken madensuyu çok faydalı iç demiş, bende normalde severim zaten hergün iki tane içiyorum, peynirden daha fazla kalsiyum varmış canlarım:CüvCüv:
E o ne anlatıo felim anlatsana bizede
oo bunu yazman çok iyi oldu benim son zamanlarda peynir midemi bulandırıyo, a.s.:CüvCüv:bari rahat rahat maden suyu içeyim.
Kızlar benim doktorum yasakladı maden suyunu yasak kesinlikle içme dedi neden acaba ?????
Kızlar benim doktorum yasakladı maden suyunu yasak kesinlikle içme dedi neden acaba ?????
Mehaycım hoşgeldin bende meraktaydım valla iyiki geldin, geçmiş olsun ama bir müddet bunları çekeceksin sanırım...
cok fena canim yaa dayanilacak gibi degil dun hicbisey yemedim...1 elma 1 portakal ve bir muz ve onlarida cikardim hemen...sabah su ictim onu bile cikardim...doktorun yazdigi ilacta ise yaramiyor...senağlamasenağlama
Bende neden midem bulanmıyor diye üzülüyorum demekki çekilmez oluyor, çok geçmiş olsun canım, çıkarsan bile sen yemeye devam et, yemezsen bebişin besin alamaz :teselli:
yemeye calisiyorum canim ama yiyince cok fena oluyor midem kayniyor icerden resmen hissediyorum eksiyor midem....sakin uzulme midem bulanmiyor diye zaten senin su an erken ama haftaya baslayabilir seninde o zaman pisman olursun uzuldugune inan....
birde biz bu aralar cok yemesek bile bebekler bizdeki rezervlerden ihtiyaci olan besinin tamamini aliyormus yani o besleniyor fakat biz halsiz dusuyoruz..nette dinlemistim...doktor bbekler anneyi dusunmez ondaki rezervlerden ihtiyaci olani ceker alir diyordu...
alsin bebisim hepsi onun olsun..yeterki o iyi olsun...:çok üzgünüm:
Kizlar bu arada kusmalardan ve istahsizliktan dolayi 1 haftada 2 kilo vermisim 60 kilo geldim bu sabah((((
arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bebeğin doğum tarihi 31 ekim inşallah bende duygularımı paylaşmak istedim çok mutluyum benm ki aşılamayla tuttu ikinci aşılamamı allah hepimizi düz kurtarsın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sevgiyle kalın arkadaşlar