2009 Ekim Anneleri

günaydın canım. ne güzel iştahın var afiyet olsun ye. ama fazla kiloda almamaya dikkat et. bu arada bulantın olsa öyle bi hissersin ki. bence dua et iyisin. inşallah böyle devam ederin.

CANIM BARBUNYA ISTEDI ..BENIDME SABAHSABAH DONDURMA CEKTI CANIM SONRA YEMEK AMA sacma olur dıye yemedın haala:tutuyorum kendımı

merhaba arkadaşlar

katılamıyorum pek fazla

işler yoğun

ben de doktora gitmedim daha

aklım orada
bebek nasıl diye
kalbi atmaya başladı mı falan diye merak ediyorum

tansiyon düşmesi dışında pek şikayetim yok

ara sıra içim fena oluyor

günaydın kızlar nasılsınız ben salı günü doktora gittim mide bulantılarım çok fazlaydı 5+3 dedi doktor ama kalp atışlarını duymadık kalp atışlarını ne zaman duyarızz ne olur bilgi verin

marankı bugun show da ayva muahbbetını antalacak.bana babaannemd edemıstı..bunu ama dogru yanlsı bılınmez..biz yıne yapalım:)

günaydın kızlar ben dün ayva aldırdım bakalım nelere faydası varmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay beni bu günlerde çok uyku bastırıyor kafamı nereye koysam acaba diye düşünüyorum mirmirmirmirmirmirmirmir

ve kasıklarım dünden beri ağrıyor sizde de varmı ya kasık ve bel ağrısı:1shok::1shok:

günaydın herkeze nasılsınız
ya sabahları bende çok köttü oluyorum midem yanıyor öğürüyorum ama kusamıyorum sonra akşama doğru azalıyor.
mavişim cnm 6 haftadan sonra başlıyor ben gerçi 6+2 ken gittim başlamamıştı haftaya pazartesi gidicem o zamana kadar başlar herhalde senin içinde erken şuan

saol cnm rahatlattın benı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

SELINA:bulantım olanın hamıleleıgı ıyı gıdyorsa benım ıyıngıtmıyor demek ozaman BULANTI VAR AMA az hele kusma hıc yok ya

Kızlar günaydın,

Yarın ben de keseyi görmeye gidicem. Kalbim birden hızlı atmaya başlıyor aklıma falan gelince. Kalp atışlarımı dinliyorum resmen yatınca. Bir de herkes uyur ben de uyku basmasına rağmen az uyuma var mesela. Tuhaf bir panik var içimde. Başımın tepesi ağrıyordu sıkıştırılmış gibi aynen. Sol gözümden bööle yarım ağrı gibi de oluyordu. Uyuyunca geçiyor ama. Sizde de ouyor mu bööle şeyler?

CANIM ayva yıyenın coocugu güzel olurmuş dıye bır inanıs var. bugun shov tvde marankı acıklık getırecekmıs bu ınanısa o yani:)

nedir bu bulantı meselesi kıslar benim hiç bulantısı olmaadan hamilelik geçirmiş arkadaşlarım var ve benimde hala bulantım olmadı böyle şeylere takılmayalım vesvese yapmayalım ya

şu marandiyide biri islesede bize anlatsa ya dünde olmadı merak ettim ayva olayını isleyen yasın lütfen

hadı canım ınsalalh sıkıca tutunmustur bebeişin..her hamılelık farklı oluyor..canım...panık bedede fazlasıyla var canım.birde bulantım yokdıye üzülüyorum

Handancım ve Nisacım benim anneminde hamileliklerinde hiç bulantısı olmamış. Bende de bulantı yok şu an tam 6 haftalığım. Ama normal bulantı olmayabiliyormuş herkeste.

bende salı günü dr. gittim. banada 5+3 dedi. kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. merak etme canım henüz çok erken.

inşallah kıslar inşallah bidahaki randevum mart16 çatlıcam

bu kalça agrım hala geçmedi 1 haftadan fazla oldu sizde böle bişe varmı ya sanki çürümüş gibi etim sag kalçamın biras üstü yürüyünce egilince sürekli agrıo bebegim büyüyüp baskı yapabilirmi ne bilim ya merak ediyorum

CANIM ayva yıyenın coocugu güzel olurmuş dıye bır inanıs var. bugun shov tvde marankı acıklık getırecekmıs bu ınanısa o yani:)

:::)))) ayvayı bizde yiyelimm o zamannn kaydirigubbakcemile3 ya biz izliyemiyoruz çalıştığımız için yazarsın dediklerinii :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…