- 16 Mart 2008
- 499
- 1
günaydın kızlar!!! kalabalığız yine. Kızlar ben yemek yememi durduramıyorum, pek bulantım olmuyor, bulantım olduğundaysa da farketmiyor, bu kez de bastırsın diye yiyorum. Sabah kalkar kalkmaz barbunya pilaki yedim mesela. İştah kesici birşey var mı bildiğiniz, bebeğe de zarar vermesin ama?
CANIM BARBUNYA ISTEDI ..BENIDME SABAHSABAH DONDURMA CEKTI CANIM SONRA YEMEK AMA sacma olur dıye yemedın haala:günaydın kızlar!!! kalabalığız yine. Kızlar ben yemek yememi durduramıyorum, pek bulantım olmuyor, bulantım olduğundaysa da farketmiyor, bu kez de bastırsın diye yiyorum. Sabah kalkar kalkmaz barbunya pilaki yedim mesela. İştah kesici birşey var mı bildiğiniz, bebeğe de zarar vermesin ama?
marankı bugun show da ayva muahbbetını antalacak.bana babaannemd edemıstı..bunu ama dogru yanlsı bılınmez..biz yıne yapalım:)
marankı bugun show da ayva muahbbetını antalacak.bana babaannemd edemıstı..bunu ama dogru yanlsı bılınmez..biz yıne yapalım:)
günaydın herkeze nasılsınız
ya sabahları bende çok köttü oluyorum midem yanıyor öğürüyorum ama kusamıyorum sonra akşama doğru azalıyor.
mavişim cnm 6 haftadan sonra başlıyor ben gerçi 6+2 ken gittim başlamamıştı haftaya pazartesi gidicem o zamana kadar başlar herhalde senin içinde erken şuan
Kızlar günaydın,
Yarın ben de keseyi görmeye gidicem. Kalbim birden hızlı atmaya başlıyor aklıma falan gelince. Kalp atışlarımı dinliyorum resmen yatınca. Bir de herkes uyur ben de uyku basmasına rağmen az uyuma var mesela. Tuhaf bir panik var içimde. Başımın tepesi ağrıyordu sıkıştırılmış gibi aynen. Sol gözümden bööle yarım ağrı gibi de oluyordu. Uyuyunca geçiyor ama. Sizde de ouyor mu bööle şeyler?
günaydın kızlar nasılsınız ben salı günü doktora gittim mide bulantılarım çok fazlaydı 5+3 dedi doktor ama kalp atışlarını duymadık kalp atışlarını ne zaman duyarızz ne olur bilgi verin
Handancım ve Nisacım benim anneminde hamileliklerinde hiç bulantısı olmamış. Bende de bulantı yok şu an tam 6 haftalığım. Ama normal bulantı olmayabiliyormuş herkeste.
insalalh bızde saglıklı bır gebelık gecırırız....
CANIM ayva yıyenın coocugu güzel olurmuş dıye bır inanıs var. bugun shov tvde marankı acıklık getırecekmıs bu ınanısa o yani:)