2009 Ekim Anneleri

cnm çok geçmiş olsun...:1hug:sen ve bebeğin ii ol gerisi önemli değil...bol bol dinlen cnmm...allah bebişini sana bağışlasınn

Bijox hiç üzülme bitanem, sen ne kadar gerilirsen bebeğine de yansır; hep iyi şeyler düşün, hamileliği boyunca kanaması olan ama nur topu gibi çocukları olan bir sürü arkadaşım var benim...kendine ve bebeğine inancını kaybetme yeter herşey gönlünce olsun şekerrŞeniz

amanda aman teyzeleri bugün cok $ükür bebegimin kalp ati$ini gördüm aman allahim ne kadar güzel bi kalbi varmis benim bebegimin annesi yemi$ onu
inanmazsiniz ama görene kadar inanmiyodum ben hamile olduguma inanamiyordum allahim isteyenlerede versin cok mutluyum cok sükür rabbime :)

Kızlar pek giremiyorum ama okumaya çalışıyorum yazılanları.
Allah'ım hepimize sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kızlar iki gündür
yatılı misafirim vardı bakamadım ama sabah tamamını okuyup sayfanın başına geleceğim gene dün bebeğim çok korkuttu bizi öle ağladım ki meleğim yok diye meğer bizle oyun oynuyormuş saklambaç :))

Merhaba iyi geceler arkadaslar nasilsiniz ? kim var kim yok ? bu arada gizemcim gözün aydin sen dün görmustun bebegini degilmi ? hersey yolunda olmasina sevindim canim , bugunlerde ekim annelerinin cogu bebeklerini gormeye gidiyor son kalanlar sanirim 1 hafta icerisinde tamamlanir hepsi insallah :)

Uykum yok eglenceli yazilar falan olsada okusak ne yapiyorsunuzzzzzzz tartisma konusu falan olsada vakit gecse kaydirigubbakcemile2:içelim:

canım benim çok güçlü olki meleğinde senden güç alsın anneler nasıl olursa bebeişlerde öle olurmuş bol bol dinlen bebeğin için hiçbir iş yapma walla ben yapmıorum genelde hep yatıorum eşim yardımcı oluyo herşeye yemek temizlik işinide annemle kayınvalidem halledio arada geliolar topluyolar yeterki meleklerimize sağ salim kavuşalım

bijoux canım çok geçmiş olsun sakın üzülüp stres yapma bak dinlenmek herşeyi halledecek inşallah bu kesenin yanındaki kanamyı bikaç arkadaştan daha duymuştum dinlenince düzelen birşey sakın stres yapıp üzülme doktorunun dediklerine uy taktir Allahın zaten Rabbim şifanı versin inşallah

zeytinciğim senin adınada çok sevindim darısı bizlere inşallah galiba en son bebişinin kese ve kalp atışını duyan ben olacağım çünkü ben ya ekim sonu doğuracam ya kasım başı :))) o yüzden siz benden erken duyup gördünüz darısı başıma inşallah

yani bulantı yoksa hamilelikte ters giden bişilermi var arkadaşlar takıldım şimdi ben ona
ya bendede öle aman aman bulantı yok bende ondan korkuyordum ama bulantısız hamileleik geçiren o kadar çok insan varki doktorumda herşey yolunda deyince rahatladım
çok sevindim zeytin gözün aydın

canım öncelikle moralini yüksek tut ve dinlen bol bol bebişin seninle kalcak hiç merak etme

gözün aydın süper bi duygu

ah bu veletler şimdiden oyun oynamaya başladılar valla hep korkutcaklar bizi aman sağlıklı olsunarda bizimle oyun oynasınlar

günaydın kızlar. dün doktora gideceğim demiştim ya dün gittim ama sonuç pek iyi değil. dün 7+2 günlük tü ama doktor sadece keseyi gördü kesenin içinde bebek yoktu. boş gebelik te olabilir dedi. en iyi vajinal ultrasonla görebilirim dedi ama ben baktırmadım. eşim de doktor geldikten sonra eşimde baktı ama eşim bebeği gördü hatta düşük tehdidi var dedi. 10 gün sonra bi daha gideceğim ama ben bu doktora güvenemiyorum. ne yapacağım ben yaaa.

günaydın zeynepcim inşallah dediğin gibi olur cnm sabah sabah 2 kez istifra ettim gene (

canım inşallah herşey yolunda gider madem bu dr a güvenmiyorsun başka bir dr a git...hem karından bakılınca o kadar net gözükmeyebilir...

günaydın zeynepcim inşallah dediğin gibi olur cnm sabah sabah 2 kez istifra ettim gene (

ooo canım sen bayağı erkenciymişsin ben istifra edemiyorum en çok öğürüyorum... aslında çıkartsam belki rahatlarım ama olmuyo ...bide akşamları felaket oluyorum karnım bir davula dönüyo çatlıycak gibi oluyorum...

ooo canım sen bayağı erkenciymişsin ben istifra edemiyorum en çok öğürüyorum... aslında çıkartsam belki rahatlarım ama olmuyo ...bide akşamları felaket oluyorum karnım bir davula dönüyo çatlıycak gibi oluyorum...[/QUOTE]

evet cnm benim epey erken başladı kusmalarım ...
yaa evet kusunca çok rahatlıyo insan bi yarım saat, bu hafta başı bendede sadece öğürme oldu çok kötü oluyo insan ozaman bilirim...
hatta öyle anlarda korkuyorum acaba bişey olurmu bebeğime zorlamadan dolayı diye düşünüyorum...
Arada karın şişliği bendede oluyo ama öle davul gibi değil :)))

kızlar benimde bulantım yok ama ağzımda tat değişikliği var dün keseyi ve yolk sacı gördük pazartesi kalp atışları için gideceğiz duyarız inşallah

günaydın kızlar..bir günüm bir günüme uymuyor.dün gıremedın sayfala rroman gıbı olmus ..:)
mıden bulantım haıfıledı bugun ama daha bırsye yemedım canım cekmıyor bırsey kızlar.sizdede varmı sıtahsızlık.bırd ebel agrım basladı yıne

günaydin canim bence hiç vakit geçirmeden baska bir dr a git madem güvenmiyorsun da baslardasin daha iyi bir dr bulana kadar ara bence bebeklerimiz söz konusuysa hiç vakit kaybetmemek lazim

günaydın kızlar!!! kalabalığız yine. Kızlar ben yemek yememi durduramıyorum, pek bulantım olmuyor, bulantım olduğundaysa da farketmiyor, bu kez de bastırsın diye yiyorum. Sabah kalkar kalkmaz barbunya pilaki yedim mesela. İştah kesici birşey var mı bildiğiniz, bebeğe de zarar vermesin ama?

marankı bugun show da ayva muahbbetını antalacak.bana babaannemd edemıstı..bunu ama dogru yanlsı bılınmez..biz yıne yapalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…