- 29 Aralık 2008
- 821
- 1
Günaydınn güzell annelerrrr...
Kızlarrrrrrrrrr çok fenayım saat beşbuçuktan beri mahvoldu midem okadar çok bulanıyorki anlatamamm aayyyy çok fena midesi bulanmayanlar nekadar şanslı olduğunuzu untmayın çünkü bu çok kötüü birşeyy...Vallahi doğru dürüst beslenemediğim için yarın eşim beni Ankaraya ailemin yanına götürecek 10 gün orada kalıcamm doktor sürekli kusar kilo verirde birşey yiyemezsen hastaneye yatırırım seni dedi korktummm bendeee...delikafaduldendelikafadulden
kızlar bende sabahları buzdolabı kapağını açamıyorum,, peynir,zeytin kokuları burnuma geliyor. Eşim ben duymuyorum sen nasıl duyuyorsun dedi, hamilelirn burnu çok hassas mış dedim. Dalga geçti,haftasonu seni ava götüreyim ben vurayım sen koklayarak bulursun dedi.
herkese merhaba :) benimde sat 21 ocak muhtemel doğum tarihi 28 ekim ama bi kac gün oynayabilir insallah 2 gün oynar 30 ekimde benim doğum günüm :)
hoşgeldin cnm aramıza.onan cnm sende hayırlı olsun beişleriniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çoğalmaya devam.....sırnaşık şey[/QUOTE
hosbuldukk.. benimde bulantılarım cok oluyor doktor ilaç. werdi ama kullanma diyolar zararlı olabilirmis korkuyorum bende. bide su sigara isini çözemedim henüz çok çok az içiyorum herkes tiksinir ben sigaraya aşeriyorum resmensenağlama
topige hosgeldin onan
yaw ayva dediniz canım ayva cekti haaaaaklava:
isyerinde nerden bulucam ayvayı-tatlicadiarzu-
isleyinde maranki amcamız ne diomus bizde ogrenelimsırnaşık şey
Hoşbulduk a.s.Onancım hoşgeldin aramıza.kaydirigubbakcemile3
Hayır bende görmedim dah :çok üzgünüm: am açok merak ediyorumYokOnancım canım görmedim. Yarın keseyi görcez inşallah. Sen gördün mü keseni?
Saol şeker inşallah ALLAH ın izniyle kucağımıza da alırız, kız çoğalsak ta artık kasım annelerine gider onlar biz bu kadarız anlaşılan kaydirigubbakcemile2hoşgeldin cnm aramıza.onan cnm sende hayırlı olsun beişleriniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çoğalmaya devam.....sırnaşık şey
Yaa içme sakınhoşgeldin cnm aramıza.onan cnm sende hayırlı olsun beişleriniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çoğalmaya devam.....sırnaşık şey[/QUOTE
hosbuldukk.. benimde bulantılarım cok oluyor doktor ilaç. werdi ama kullanma diyolar zararlı olabilirmis korkuyorum bende. bide su sigara isini çözemedim henüz çok çok az içiyorum herkes tiksinir ben sigaraya aşeriyorum resmensenağlamaklava: bak sana bişey anlatayım bi yere misafirliğe gittik bir çocuk vardı daha 2-3 yaşında elinde nefes almaya yarayan şu cihazlar var yaaa onlardan. Dedim bunun nesi var annesinin duymaz tarafından annesi hamilelikte hep sigara içti dr ondan dedi diye söyledi teyzesi senağlama çok üzüldüm. Sakın içmeee
Hoşgeldin onancımmmmmmmm
ya kıslar biri şu showtv yi islesin bizede anlatsın ya
Yaa içme sakınklava: bak sana bişey anlatayım bi yere misafirliğe gittik bir çocuk vardı daha 2-3 yaşında elinde nefes almaya yarayan şu cihazlar var yaaa onlardan. Dedim bunun nesi var annesinin duymaz tarafından annesi hamilelikte hep sigara içti dr ondan dedi diye söyledi teyzesi senağlama çok üzüldüm. Sakın içmeee
Kızlar günaydın,
Yarın ben de keseyi görmeye gidicem. Kalbim birden hızlı atmaya başlıyor aklıma falan gelince. Kalp atışlarımı dinliyorum resmen yatınca. Bir de herkes uyur ben de uyku basmasına rağmen az uyuma var mesela. Tuhaf bir panik var içimde. Başımın tepesi ağrıyordu sıkıştırılmış gibi aynen. Sol gözümden bööle yarım ağrı gibi de oluyordu. Uyuyunca geçiyor ama. Sizde de ouyor mu bööle şeyler?