2009 Ekim Anneleri

kızlar bende sabahları buzdolabı kapağını açamıyorum,, peynir,zeytin kokuları burnuma geliyor. Eşim ben duymuyorum sen nasıl duyuyorsun dedi, hamilelirn burnu çok hassas mış dedim. Dalga geçti,haftasonu seni ava götüreyim ben vurayım sen koklayarak bulursun dedi.

canımmm günaydın.çok geçmiş olsun.tuzlu karaker ve muz yemeye çalış biraz olsun keser bulantını.meyve ye en azından canım hiç bişey yemeden olmaz.annenin yanında daha iyi olursun inşallah hem nazlanırsın annene. sırnaşık şeysırnaşık şey keşke benim annemde yakın olsa. öptüm canım iyi ol inşallah :1hug::1hug:

Kızlar bişey sorucam benden bööle nerdeyse su gibi akıntı geliyor arasıra sizde de oluyor mu?Kokusu yok rengi de yok. Ayy suyum geliyor herhlde dooorucammm ayyyy:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba :) benimde sat 21 ocak muhtemel doğum tarihi 28 ekim ama bi kac gün oynayabilir insallah 2 gün oynar 30 ekimde benim doğum günüm :)

hoşgeldin cnm aramıza.onan cnm sende hayırlı olsun beişleriniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çoğalmaya devam.....sırnaşık şey

kızlar evde olanlar show tv yi açsın maranki konuşacak şimdi,hamileler için tavsiyelerde bulunacakmış.

topige hosgeldin onan
yaw ayva dediniz canım ayva cekti haaaaaklava:
isyerinde nerden bulucam ayvayı-tatlicadiarzu-
isleyinde maranki amcamız ne diomus bizde ogrenelimsırnaşık şey

Hoşbulduk bukett ya ben az önce yanlış yamışım diğer topikte 5+7 yazcağıma sadece 7 yazmışım yani 6.hafta doluyor bugün şekercim. Ben geldim sen gitmişsin :çok üzgünüm:

hosbuldukk.. benimde bulantılarım cok oluyor doktor ilaç. werdi ama kullanma diyolar zararlı olabilirmis korkuyorum bende. bide su sigara isini çözemedim henüz çok çok az içiyorum herkes tiksinir ben sigaraya aşeriyorum resmensenağlama[/QUOTE]

bende zararlı olduğunu duydum cnm ilacın.dayanmaya çalış cnm bebişin için...
nee sigaramıııııı klava: oklava geliyoo bakkkk en azından azal cnm yada tamamen kes bebişin ve kandinin sağlığını düşünn.

Onancım hoşgeldin aramıza.kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk a.s.

YokOnancım canım görmedim. Yarın keseyi görcez inşallah. Sen gördün mü keseni?
Hayır bende görmedim dah :çok üzgünüm: am açok merak ediyorum

hoşgeldin cnm aramıza.onan cnm sende hayırlı olsun beişleriniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.çoğalmaya devam.....sırnaşık şey
Saol şeker inşallah ALLAH ın izniyle kucağımıza da alırız, kız çoğalsak ta artık kasım annelerine gider onlar biz bu kadarız anlaşılan kaydirigubbakcemile2

bende zararlı olduğunu duydum cnm ilacın.dayanmaya çalış cnm bebişin için...
nee sigaramıııııı klava: oklava geliyoo bakkkk en azından azal cnm yada tamamen kes bebişin ve kandinin sağlığını düşünn.[/QUOTE]

zaten öl bütün yakıp içmiyorum eşim içerken onunkinden felan ama içerken midem kalkıyo sonra canım çekiyo hiç içmek istemiyorum.. ne gibi zararı olabilirmiş bebişime o hapların ama doktor werdi hemde benim eline doğduğum doktor simdide benim bebişimin doktoru :):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eşimin teyzeside cok icti hamileyken 1.5 yasında oğlu war yürüyo ama düşünce kalkamıyo doktor sigaradan demiş tamam bitmiştir sigara olayı artık bebişimden değerlimi sigara :1hug:

ya kayınpederim aradı show u izle maranki bişler dio die :) koptum ama anten bozuk 3 gündür tv seyredemioz bugün gelip takıcaklar güya çanakta sorun varmış kızlar izleyinde anlatın kayınpederime sormim ayıp olur :)

ya şu marankiyi lütfen dikkatlice izleyin ve tüm detayları yazın
bu arada sigara inanılmaz kötü 1.5 hafta öncesine kadar günde 1 PAKET sigara içen birisi olarak söylüyorum.
bazen 1.5 paket içtiğim oluyordu ve bırakın sigarayı dumanı bile inanılmaz zararlı bunu çok araştırdım çünkü bazı kişiler ilgisi yok diyor
bir kere sigara dumanını süzemiyormuş bebeğin kesesi ve direk bebekte tüm duman ve buda ilerde sinir sistemi, obezite, astım, zeka geriliği vs zararlara neden oluyormuş
hemen olmassa bile ilerleyen dönemde zararı olacağını düşünerek lütfen ne için nede yanınızda içirin
ben mutfakta bile yasakladım :roflol:
pencerede içiyor benim kociş

çok şükür ki sigaradan tiksindim ben bırakın içme isteğini kokusuna bile tahammül edemiyorum midem bulanıyor ve Yüce Rabbim den dililyorum ki hep bu şekilde olur da kurtulurum bu illetten çünkü ben resmen yiyordum kimsede inanmıyordu bırakabileceğime içmeyin ne olurrrr

bu bebikler bütün vücut değerlerimizi alt üst etti yaw, tansiyonunu ölçtür canım böyle zamanlarda. Düşmiş ya da çıkmış olabilir, panik yok kontrol var!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…