2009 Ekim Anneleri

canım kalca agrısına kalsıyum takvıyeeedılıyor dıye bılıyorum ama doktora sorsana

izleyelım yazarız tabıı canım...reklam gırıp duruyor ınsan kıl oluyor cok guzel bır programmıs gıbı sanki. ben kahvaltı yapmaya calısayım kızlar... bıraz

canım kalca agrısına kalsıyum takvıyeeedılıyor dıye bılıyorum ama doktora sorsana

hımm olabilir ben hiç süt içmiyorum şu soralar bitek peynir oda sabahları kemikler gelişmeye başlaıdı sanırm 9. hafta ben süte başlım , randevum 16martta daha çok var ya

ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş bende bol bol yiyorum........ bizim topicte güzel bebek patlaması yaşanacak sanırım:)))))))))))))))))))))

doktorum çok yogun nisasum bilmiyorumki telle iletişim kurabilirmiyim bi denim hastaneye gidiyorum ben çünkü özel muanehane degil , bitek folicasit alıyorum canım bidahaki gidişime istedi kan idrar testleri onlara göre vitamin vericek sanırım ama daha çok var

Günaydınn güzell annelerrrr...

Kızlarrrrrrrrrr çok fenayım saat beşbuçuktan beri mahvoldu midem okadar çok bulanıyorki anlatamamm aayyyy çok fena midesi bulanmayanlar nekadar şanslı olduğunuzu untmayın çünkü bu çok kötüü birşeyy...Vallahi doğru dürüst beslenemediğim için yarın eşim beni Ankaraya ailemin yanına götürecek 10 gün orada kalıcamm doktor sürekli kusar kilo verirde birşey yiyemezsen hastaneye yatırırım seni dedi korktummm bendeee...delikafaduldendelikafadulden

Kızlar bu Marankide 2 gündür açıklayamadı şu ayva olayını meraktan ölecez hepimiz vallahi ya, yokmu hala bi açıklama kızlar ............

KIZLAR BENİDE EKLER MİSİNİZ? son adet tarihim 15 Ocak ve 22 Ekimde bebişimin glemesi muhtemel tarihi BENİDE EKLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

herhalde evde olanalrın elinde ayva vardır şu anda cokacimcoookcokacimcoook

doktorum çok yogun nisasum bilmiyorumki telle iletişim kurabilirmiyim bi denim hastaneye gidiyorum ben çünkü özel muanehane degil , bitek folicasit alıyorum canım bidahaki gidişime istedi kan idrar testleri onlara göre vitamin vericek sanırım ama daha çok var

Handanım bak burda da buldum seni arkadaşım hihoyyyt bende kısmetse 22 EKİM de anne olcakmışım bu topiğe bi bakiiim dedim kaydirigubbakcemile2

KIZLAR BENİDE EKLER MİSİNİZ? son adet tarihim 15 Ocak ve 22 Ekimde bebişimin glemesi muhtemel tarihi BENİDE EKLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

Onancım hoşgeldin satlarımız aynııı...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:))))

topige hosgeldin onan:eek:
yaw ayva dediniz canım ayva cekti haaaaa:eek:klava:
isyerinde nerden bulucam ayvayı-tatlicadiarzu-
isleyinde maranki amcamız ne diomus bizde ogrenelimsırnaşık şey

herkese merhaba :) benimde sat 21 ocak muhtemel doğum tarihi 28 ekim ama bi kac gün oynayabilir insallah 2 gün oynar 30 ekimde benim doğum günüm :)

X