- 25 Ağustos 2007
- 5.030
- 2
- 44
kızlar doktordan geldim :bbo:
düşük tehlikem varmış, kesemi gördüm daha ilk defa. gayet güzel dedi doktor. bir tarafı iyi yapışmamış orası kanıyor dedi. kan orda bekleyince kahverengi olarak akıntıya dönüşüp geliyor sana dedi. gelmesi iyi, orası temizlenecek dedi. 4cm yumurtalık kistim varmış :1shok: şimdilik sorun değil ama büyürse ben müdahele edicem dedi. vaginal ultrasonla bakardım kalp atışları için ama düşük tehliken var olmaz dedi. bir tane igne verdi bunu ol dedi ve progesteron verdi günde 3 kere içmem için. yürüme, yorulma, cok iş yapma, ağır kaldırma, kabız olma dedi -tatlicadiarzu- 15 gün sonra bakıcam duruma göre belki hastaneye yatırıcam belki de hiç gerek kalmicak dedi.
bir de bel fıtıgı ameliyatı oldugum icin sezeryan olacakmışım başka şansım yokmuş :1closedeyes:
yani bu 15 gün cok önemli, giremezsem merak etmeyin oldu mu arkadaşlar :çok üzgünüm:
bana dua edin :Saruboceq:
bu arada kahverengi akıntısı olan arkadaşlar aman ihmal etmeyin gidin doktora hemen
cnm çok geçmiş olsun...:1hug:sen ve bebeğin ii ol gerisi önemli değil...bol bol dinlen cnmm...allah bebişini sana bağışlasınn