- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkaycım kahverengi akıntılardan bahsetmişsin demin okudum.benim sat 5 Ocak.6.haftada bende de başladı ve tam bir hafta sürdü.ilk gördüğümde çok telaşlandım hemen doktorumu aradım o da korkma olabilir dedi ve hemen progestana başaldım.birden kesildi ve 2 gündür yok.cuma kalp atışları için gidicem inşallah görebilirim.:Saruboceq:ayrıca birde 100 lük çocuklar için olan aspirinden kullanıyorum.
teşekkür ederim arkadaslar herkes sağsalim alır umarım bebeklerini kucaklarına
yok canım progestan vermedi bana değerin cok iyi gerek yok dedi. sanırım dr düşükten değil de enfeksiyondan şüphelendi cunku bana koku var mı diye sordu. galiba ben evham yapıyorum :çok üzgünüm:
Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canımm...gözün aydın:) 2 hafta sonra kontrole gittiğinde 7+4 oluyosun..duyarsın canımmHerkese merhaba; bende dün öğrendim hamile olduğumu.Düzensizlik yaşarım hep, o yüzden öğrenmem tesadüf oldu.Boyutlarına göre 5+4 dedi.Yani sat 16 ocak.2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.Kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
Ayrıca tüm arkadaşlar, sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorumm...
meraba kızlar biliyosunuz ben kanam atlattım cok sukur keseyi gordum pazartesi progestan igne kullanıcam gun asırı kahverengi akıntılat devam ediyor dr olacak dedi simdi kalbinin duyarmıyım acaba diye endşseleniyorum 6+1 ken gitsem vajinal ultrasondan duyarmıyım sizce surekli yatıyorum sadece wc izni var-tatlicadiarzu-
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ben 9 şubatta tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.13 şubatta keseyi gördük.bu haftada kalp atışları için gidicem.aslında geçen hafta gidicektim ama doktorumun ameliyatları vardı.ilk hamileliğnde lekeler ne zamandı canım.benim lekeler birden kesilince korktum acaba kalbimi durdu diye.çok endişeliyim inşallah cuma herşey yolunda gider:Saruboceq:Evet canim , benim ilk hamileligimde oyle idi fakat simdiki hamileligimde henuz boyle sey olmadi ALLAH im o korkuyu yasatmasin tekrar cunku benim ilk cocugum erken dogdu zaten , bu arada seninle sat larimiz ayni gun :) bende 5 ocak , subatin 13 de ilk randevuma gittim kalp atislarinida dinledik bebegimizin ikinci randevum 16 mart hayirlisi ile insallah o gunel geliriz :) sen ilk gideceksin sanirim cuma gunu görürsün merak etme guzel haberlerini beklerim cok guzel bir duygu bebegin o kucuk nokta seklindeki hali ve kalp atislari ALLAH ne kadar buyuk rabbim bir noktadan ses veriyor saglikli olsunlar insallah kaydirigubbakcemile5
Herkese merhaba; bende dün öğrendim hamile olduğumu.Düzensizlik yaşarım hep, o yüzden öğrenmem tesadüf oldu.Boyutlarına göre 5+4 dedi.Yani sat 16 ocak.2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.Kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
Kızlar merhaba
yeni geldim hastaneden bende kalp atışlarını duydum bu gün çok mutluyum.Allah duymayan herkese nasip etsin..
Bu arada dünden beri yaşadıklarımı anlatmak istiyorum size ; dün gece tuvalete gittiğimde günlük pedler varya hemen hme onun kadar çukalata renginde bir kanamam oldu.Sabahı zor yaptım.Sabah ultrasona girdiğimde meleğim orda kalbide pıt pıt atıyordu. doktorum %25 hamilelerde bu kanama olur dedi.Bir şey olsaydı bu gü kalp atışını göremezdik dedii..Her kanama düşük değilmiş arkadaşlar endişelenmeyin ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin..
Kalp atışını duyduğumuz içinde bana şu ilaçları verdi. Folbiol hergün bitane.Coraspin hergün bir tane.Clexane 0.6 ml iğne kan sulanması için hergün birtane.. Bir daha 13. haftada çağırdı.
Kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp gidiyorum neolur benim için dua edin iyi haberlerle aranıza döneyimmmm hepinizi öptüm kocaman :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar merhaba
yeni geldim hastaneden bende kalp atışlarını duydum bu gün çok mutluyum.Allah duymayan herkese nasip etsin..
Bu arada dünden beri yaşadıklarımı anlatmak istiyorum size ; dün gece tuvalete gittiğimde günlük pedler varya hemen hme onun kadar çukalata renginde bir kanamam oldu.Sabahı zor yaptım.Sabah ultrasona girdiğimde meleğim orda kalbide pıt pıt atıyordu. doktorum %25 hamilelerde bu kanama olur dedi.Bir şey olsaydı bu gü kalp atışını göremezdik dedii..Her kanama düşük değilmiş arkadaşlar endişelenmeyin ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin..
Kalp atışını duyduğumuz içinde bana şu ilaçları verdi. Folbiol hergün bitane.Coraspin hergün bir tane.Clexane 0.6 ml iğne kan sulanması için hergün birtane.. Bir daha 13. haftada çağırdı.
Herkese merhaba; bende dün öğrendim hamile olduğumu.Düzensizlik yaşarım hep, o yüzden öğrenmem tesadüf oldu.Boyutlarına göre 5+4 dedi.Yani sat 16 ocak.2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.Kalp atışlarını ne zaman duyabilirim?
Kızlar merhaba
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım ben 9 şubatta tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.13 şubatta keseyi gördük.bu haftada kalp atışları için gidicem.aslında geçen hafta gidicektim ama doktorumun ameliyatları vardı.ilk hamileliğnde lekeler ne zamandı canım.benim lekeler birden kesilince korktum acaba kalbimi durdu diye.çok endişeliyim inşallah cuma herşey yolunda gider:Saruboceq:
Kızlar merhaba