2009 Ekim Anneleri

[bütün hamişlere günaydın.çok kötü midem yanıyo sizede oluyomo korkudan kahvaltı yapamadım
[/B]

kardeşimde ısrarla hangi tarafta olduğunu sor dr a demişti sağdaysa oğlan soldaysa kız olurmuş kalp sesini duymuşumki aklıma ne taraf olduğu sormak gelmedikaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar. ben bu sağ sol meselesini ilk defa duyuyorum. 7 martta gidicem kontrole o zaman sorarım. ama benim yumurtam sağda oluşmuştu acaba bu bebeğin de sağda olması demek mi oluyo. benim bir kızım var. öznce sağlıklı doğması önemli tabiki ama bi oğlum olmasını da isterim yani..

günaydın kızlarrr ...bu sağ sol meselesi doğru bencede benim oğluma dr sağda demişti ilk baktığında erkek oldu...ama bunu sordum rahime yerleşmiş sağ sol diye bişey yok dedi bu dr o yüzden bende bilemiyorum...10 hafta sonra hepimiz öğreniriz ne olduklarını azcık sıkalım dişimizi...

kızlar aklıma süper bir fikir geldi. kendi istatistiğimizi oluşturabiliriz. Kilo çizelgesini zaten mehay tutuyor değil mi? onun yanına bir sütun daha açıp bebişin sağda mı solda mı olduğunu yazarsak cinsiyetler belli olduğunda bakarız doğru muymuş bu rivayet diye. Ben üstüme almak isterdim ama maalesef çalışıyorum, düzenli takip edemiyorum. Ama tutmak isteyen arkadaşlardan biri mehaydan da kopyalayabilir o listeyi. Benimki sol, bakalım kız mı, içime de başından beri öyle doğuyor. Eşime de!!!

Mehaya özel not: Canım yaa zaten işin başından aşkın sana sormaya çekindim açıkçası.

kızlar benimkide sağda :)) bizimde içimize erkek doğuyo bide sağdaymiş ayy yoksam erkekmi benimki :)
Herşeyin en hayırlısı olsun yeterki

bende bilmiyorum bebişim sağdamı soldamı rahime yerleşmiş demişti banada bakalım belki bu akşam bişey der sağ sol diyee

Merhaba arkadaslar , günaydin nasilsiniz ? ben yeni uyandim yine tuaf tuaf ruyalar gordum , ruyamda bebegimin sirti delikmis doktor bu bebek alinacak dedi cok korktum , sonra yine ruya gordum Türkiyede bir pazara gittim esim yanimda pazarci kadin bana dediki su bebek patiklerinden al dedi yatagina koy dedi :bbo: sonra kabul etmedim sanirim orda simit ve tatli satan birini gordum gittim ordan simit ve tatli aldim simiti yerken uyandim zaten canim simit istiyor burda simit yokkkk yokkk satilmiyor yapilmiyor ruyamda yemekte gormeye basladim hayirlisi olsun , benim yerime biriniz simit alinda yiyin bari canim cekti:çok üzgünüm:yerimseniben

kızlar benimkide sağda :)) bizimde içimize erkek doğuyo bide sağdaymiş ayy yoksam erkekmi benimki :)
Herşeyin en hayırlısı olsun yeterki

Allah kalbine göre hayirlisini versin canim , ama sag sol olayina ben pek inanmiyorum çünkü benim ilk bebegim sol taraftaydi erkek oldu :) sag sol ile alaka degil sanirim bu cinsiyet , ama ALLAH im saglikli bir bebek nasip etsin erkek kiz fark etmez ve yakinda bu meraki gideririz degilmi 12 haftadan itibaren yavas yavas gorunurhihoyyyt:CüvCüv:

bende bilmiyorum bebişim sağdamı soldamı rahime yerleşmiş demişti banada bakalım belki bu akşam bişey der sağ sol diyee

Boncukkk senin isminin yanindaki kiz bebek resmi ne kadar tatli ayyy yerim ben onu masallah , oyle bir kizim olsun cok isterim ne kadar masum seker bakiyor tatlim benim :CüvCüv::CüvCüv:

günaydın canım!! ben de haftasonu öyle bir rüya gördüm ki Allah hayır versin, eşimle arabadayız, midem bulandığı için camı açıp kafamı çıkarıyorum, sağdan hızla geçen kamyon da kafamı koparıyor, öyle karpuz gibi düştü, yuvarlandı benim kafa otobanda. İşin komiği bu rüyamı eşime arabadayken anlattım, camı aralamama bile izin vermedi:1shok:

Boncukkk senin isminin yanindaki kiz bebek resmi ne kadar tatli ayyy yerim ben onu masallah , oyle bir kizim olsun cok isterim ne kadar masum seker bakiyor tatlim benim :CüvCüv::CüvCüv:

dimi ya bende yicem onu bayııyorum çok tatlı

ben geldim kızlar meleğim sesini duyurdu ama baya korkuttu ama vajinal ultrasonda çıktı normal ultrasonda gözükmedi ayyy çok değişik bi duygu yaaa

ay canım hayra yor. inan bana ben de katilli sıkıntılı cok rüya görüyorum :1no2:
gercekten uyanınca bir oh cekiyorum.

ben geldim kızlar meleğim sesini duyurdu ama baya korkuttu ama vajinal ultrasonda çıktı normal ultrasonda gözükmedi ayyy çok değişik bi duygu yaaa

Hosgeldin canim , gözün aydin olsun cok sevindim bebeginin kalp atislarini duymana , insan en çok duyunca farkina variyor hamileligin bence hayirlisi olsun insallah hihoyyyt:CüvCüv:

Kızlar Merhaba,
ben henüz bebişimin sesini duyamadım , doktora yarın gidecektim randevum vardı ama doktorum yurt dışına çıkıyomuş , p.tesiye kaldı çok merak ediyorum kızlar yaaa, 7+2 olunca gideceğim yani herhalde rahat rahat duyarım değilmi ozaman.

Selam kızlarr nasılsınız ???

Ya ne güzel herkes sırayla kalp atışlarını duyuyor bakalım yarın ne olucak ne diyecek doktor bebeişim kalbini duyabilecekmiyim korkularım sona erecekmi şu cuma gününden beri günlerim okadar kötü geçiyorki anlatamam internete de giremiyorum girdiğim anda araştırmaya başlıyorum daha kötü oluyorum vallahi naparım bilmemm ...........:Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

amin canım . gözünaydın senin dekaydirigubbakcemile2

Yoncacım bişey sormak istiyorum müsadenle, sen daha önce düşük yapmışsın ya kanama ya neden olan şey neydi hatırlıyomusun? yani ağır iş falan mı yaptın ne olduda kanaman başladı?fisfisfis

canım yazılarını takip ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin.inşallah sende bende kalp atışlarını duycaz:1hug:.bende aynı korkuları yaşıyorum.2,hamileliğim , ilkinin kalp atışlarını gördükten sonra aniden durmuştu.şimdi bende çok endişeliyim bende cuma günü gidicem .aslında şimdi de gitsem duyulur ama cesaret edemiyorum.sabırla bekliyorum.sonu hayırlı olan şeyler iste önemli olan sonunda sağlıklı bir evlat sahibi olmak.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…