- 17 Ekim 2008
- 1.121
- 3
- 41
kardeşimde ısrarla hangi tarafta olduğunu sor dr a demişti sağdaysa oğlan soldaysa kız olurmuş kalp sesini duymuşumki aklıma ne taraf olduğu sormak gelmedikaydirigubbakcemile3
kızlar benimkide sağda :)) bizimde içimize erkek doğuyo bide sağdaymiş ayy yoksam erkekmi benimki :)
Herşeyin en hayırlısı olsun yeterki
bende bilmiyorum bebişim sağdamı soldamı rahime yerleşmiş demişti banada bakalım belki bu akşam bişey der sağ sol diyee
Merhaba arkadaslar , günaydin nasilsiniz ? ben yeni uyandim yine tuaf tuaf ruyalar gordum , ruyamda bebegimin sirti delikmis doktor bu bebek alinacak dedi cok korktum , sonra yine ruya gordum Türkiyede bir pazara gittim esim yanimda pazarci kadin bana dediki su bebek patiklerinden al dedi yatagina koy dedi :bbo: sonra kabul etmedim sanirim orda simit ve tatli satan birini gordum gittim ordan simit ve tatli aldim simiti yerken uyandim zaten canim simit istiyor burda simit yokkkk yokkk satilmiyor yapilmiyor ruyamda yemekte gormeye basladim hayirlisi olsun , benim yerime biriniz simit alinda yiyin bari canim cekti:çok üzgünüm:yerimseniben
Boncukkk senin isminin yanindaki kiz bebek resmi ne kadar tatli ayyy yerim ben onu masallah , oyle bir kizim olsun cok isterim ne kadar masum seker bakiyor tatlim benim :CüvCüv::CüvCüv:
ben geldim kızlar meleğim sesini duyurdu ama baya korkuttu ama vajinal ultrasonda çıktı normal ultrasonda gözükmedi ayyy çok değişik bi duygu yaaa
günaydın canım!! ben de haftasonu öyle bir rüya gördüm ki Allah hayır versin, eşimle arabadayız, midem bulandığı için camı açıp kafamı çıkarıyorum, sağdan hızla geçen kamyon da kafamı koparıyor, öyle karpuz gibi düştü, yuvarlandı benim kafa otobanda. İşin komiği bu rüyamı eşime arabadayken anlattım, camı aralamama bile izin vermedi:1shok:
ne güsel ya Allah kucağına almayıda nasip etsin bende bu akşam duycam
ben geldim kızlar meleğim sesini duyurdu ama baya korkuttu ama vajinal ultrasonda çıktı normal ultrasonda gözükmedi ayyy çok değişik bi duygu yaaa
amin canım . gözünaydın senin dekaydirigubbakcemile2
Selam kızlarr nasılsınız ???
Ya ne güzel herkes sırayla kalp atışlarını duyuyor bakalım yarın ne olucak ne diyecek doktor bebeişim kalbini duyabilecekmiyim korkularım sona erecekmi şu cuma gününden beri günlerim okadar kötü geçiyorki anlatamam internete de giremiyorum girdiğim anda araştırmaya başlıyorum daha kötü oluyorum vallahi naparım bilmemm ...........:Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama