Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar akıntılarınız ne durumda benim eskisi kadar yoğun değil.
ya benim şimdi sat ım 25 ocak ya doğumum ya 1 kasım yada erken oluyormuş 3 gün yada ekimin sonu olacak ben şimdi iki topiğedemi katılayım ne dersiniz kızlar valla çıkamadım ben işin içinden
Benimde eskisi kadar yoğun değil ama devam ediyor hatta biraz rengi koyu sarı, bi sorun yaratırmı acaba?fisfisfis
merhaba arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmıı
merhaba arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmıı
hoşgeldin canım Aminnnn sağ salim kucağımıza alalım inşallahta ekimmiş kasımmış hiç önemli değil. tamam bizde ekim annesiyiz ama erken doğum diyede bişi var. hayırlısı olsun.elimden geldiğince 2 topiktete yer almaya çalışacağım çünkü işin içinden çıkamadım :) burda herkesin hamileliğinden tecrübe edineceğim ordada tecrübelerimden arkadaşlara yardımcı olacağım ya 1 kasım yada ekimin sonu çünkü hayırlısı neyse o olsun önemli olan bebişimin sağlığı dilerim hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allahın izniyle arkadaşlar
evet erken alttan bakınca keseyi görebilir.merhaba kızlar bişey sorcam, benims sat 17 ocak. bugün ilk defa kontrol için dr. gidcem. acaba bebeğimi görebilirmiyim? çok mu erken?
benim 1 hafta boyunca kahverengi akıntım da oldu ama şimdi yok denecek kadar az.sarı olması doğal koku,kaşıntı olmadığı sürece sorun yok canım.kalbini ferah tut.hep beraber şu 3 ayı atlatsakta rahatlasak dimi kızlar.kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar bişey sorcam, benims sat 17 ocak. bugün ilk defa kontrol için dr. gidcem. acaba bebeğimi görebilirmiyim? çok mu erken?