2009 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz???ben ayniyim midem berbat doktorun verdigi ilaclada gecmiyor bulantim ne yapicam ben yaa :KK43:(((

bendede çok akıntı yok zati çok fazla olmadı hiç akıntım çok hafif oda her zaman değil

ya benim şimdi sat ım 25 ocak ya doğumum ya 1 kasım yada erken oluyormuş 3 gün yada ekimin sonu olacak ben şimdi iki topiğedemi katılayım ne dersiniz kızlar valla çıkamadım ben işin içinden

ya benim şimdi sat ım 25 ocak ya doğumum ya 1 kasım yada erken oluyormuş 3 gün yada ekimin sonu olacak ben şimdi iki topiğedemi katılayım ne dersiniz kızlar valla çıkamadım ben işin içinden

sen burda kal boşver iki üç günden bişi olmaz

Benimde eskisi kadar yoğun değil ama devam ediyor hatta biraz rengi koyu sarı, bi sorun yaratırmı acaba?fisfisfis

benim 1 hafta boyunca kahverengi akıntım da oldu ama şimdi yok denecek kadar az.sarı olması doğal koku,kaşıntı olmadığı sürece sorun yok canım.kalbini ferah tut.hep beraber şu 3 ayı atlatsakta rahatlasak dimi kızlar.kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bişey sorcam, benims sat 17 ocak. bugün ilk defa kontrol için dr. gidcem. acaba bebeğimi görebilirmiyim? çok mu erken?

ben progesteron iğne kullanıorum yaklaşık 30 tane oldu kalçalarım mosmor ve bezeler dolu artık iğne görmio kalçama nasıl kanıo iğne olurken ah ah çok nazlı gelio bebişim fanusta saklıcam kimseciklere öptürmicem walla

bu arada benimde akıntım var ama eskiden adet olmama yakın çok oluyodu şimdi az var

elimden geldiğince 2 topiktete yer almaya çalışacağım çünkü işin içinden çıkamadım :) burda herkesin hamileliğinden tecrübe edineceğim ordada tecrübelerimden arkadaşlara yardımcı olacağım ya 1 kasım yada ekimin sonu çünkü hayırlısı neyse o olsun önemli olan bebişimin sağlığı dilerim hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allahın izniyle arkadaşlar

bende pregestan alıyorum dr daha önce düşük yaşadığım için tedbir amaçlı verdi uykun olur dedi.

elimden geldiğince 2 topiktete yer almaya çalışacağım çünkü işin içinden çıkamadım :) burda herkesin hamileliğinden tecrübe edineceğim ordada tecrübelerimden arkadaşlara yardımcı olacağım ya 1 kasım yada ekimin sonu çünkü hayırlısı neyse o olsun önemli olan bebişimin sağlığı dilerim hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allahın izniyle arkadaşlar
hoşgeldin canım Aminnnn sağ salim kucağımıza alalım inşallahta ekimmiş kasımmış hiç önemli değil. tamam bizde ekim annesiyiz ama erken doğum diyede bişi var. hayırlısı olsun.

benim 1 hafta boyunca kahverengi akıntım da oldu ama şimdi yok denecek kadar az.sarı olması doğal koku,kaşıntı olmadığı sürece sorun yok canım.kalbini ferah tut.hep beraber şu 3 ayı atlatsakta rahatlasak dimi kızlar.kaydirigubbakcemile2

Haklısın evet hayırlısıyla bi sağ salim sağlıkla atlatsaydık ilk 3 ayı, her okuduğumdan nem kapıyorum kızlar ben ya psikolojik sanırım.:CüvCüv:fisfisfis

merhaba kızlar bişey sorcam, benims sat 17 ocak. bugün ilk defa kontrol için dr. gidcem. acaba bebeğimi görebilirmiyim? çok mu erken?

Merhaba,

benimde SAT 17 ocak ve benim doktorum yarin icin cagirdi göbekden ultrason yapariz dedi bana. Sende doktordan sonra yaz merak ettim nasil gecti.

X