2009 Ekim Anneleri

MEHAY COK SEVINDIM aynı günümüz ben gıtsem bende duyarım ozaman:) karındanmı bakıldı? duydunmu yoksa gordunmu kalbının attıgını canım???????

handancım ben suan 6 4 düm pazartesı gel dedı ben cumartesı gıtmeyı düşünüyorum umarım duyulur canım

Duyulur nisasumcum 7+2 oluosun sende o zamana kadar

ya kıslar benim sag kalçam sürekli agrıo içinde bişe var gibi sanki bebegim orda gibi egilim kalkamıyorum sizde bu tarz agrılar varmı acaba beebgim sag tarafımda oraya baskımı yapıo

Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum :emir_bebek::CüvCüv:
CANIM ben daha duymadım ama yakınd aduyacaıminsalaah..rüya konusu bendede var sanırım hepımız ortak noktası bu dıgerlerı degısıklık gosterse bırde düzensız uykum var aksma uyuyorum gece uyanıyorum.. aynı seylerı akrnımd abende hıssedıyorum sankı içten dısa bırsey batıyormus gıbı psıkolojıkmı dıyorum ama degıl :1closedeyes:

handancığım doktorun bebeğin ne tarafta olduğunu söyledi mi canım

nisasu, mehay e sordum ben de karından mı baktı diye, vajinal bakmış. öyle duymuşlar kalp atışını

özgecim sen de hoşgeldin canım a.s.

Günaydınn ben 7. haftanın ilk günü 2 dr a gittim biri prensip olarak hep karından bakıyo baktı duyamadı 6+4 sün dedi geç döllenme yani 14. gün çatlayan yumurta bende 19. gün falan çatlamıştı bunu zaten akıntıdan ve sancıdan bende anlamıştım o yüzden duyamadı 2 hafta sonra gel dedi diğer dr um alttan baktı hemen duydu sesini açtı çok rahat duyduk. sesiniduyan dr a 1 ay sonra diğerine 2 hafta sonra gidecem. karından baktırmayı düşünen arkadaşlar geç döllenme olabileceğinide düşünün.

Yok cnım doktorum bebişim ne tarafta oldugunu sölemedi ama ben sagda bi hareket hissediyorum:)) ondan olabilirmi bu kalça agrısı acaba

kızlar ben yıne halsızlestım..sızınle sohbet etmek istıyorum ama..gücüm kalmıyor yıne gırerım sıze ıyı sohbetler arkadaslar...

fatımacığım ben de cumartesi günü gideyim diyorum senin gib 7+0 olacağım kısmetse o gün. inşallah duyabilirim. yalnız ilk bebekte alttan baktığında kalp sesi falan dinletmemişti dr. bakalım bu sefer napacak.

handancığım bana söölemişti ilk bebekte dr da ondan sordum canım. solda demişti bebek. görümceme söylediğimde o zaman bebek kız olur dedi. hakkaten kızdı minik bebeğim. ama elimden kayıp gitti senağlama

Canım üzülme bak rabbim bize yeniden melek gönderdi bebegin kaç haftalıktı büyükmüydü cinsiyeti belli olmuştu yani demek ben düşük yaptıgımda 5 haftalıktı melegim

kardeşimde ısrarla hangi tarafta olduğunu sor dr a demişti sağdaysa oğlan soldaysa kız olurmuş kalp sesini duymuşumki aklıma ne taraf olduğu sormak gelmedikaydirigubbakcemile3

handancığım büyüktü ya arkadaşım.16 haftalıktı. cinsiyeti belliydi yani.

Allah şimdikine ömür versin. hepimizinkine :Saruboceq:

herkese gunaydınnn:eek:
kıslarrr catlak kremlerini kullanmaya ne zaman baslıcaksınız? dr bana 5.aydan itibaren baslayabilirsin dedi ama. benim karnım biraz buyudu bile:KK43: arada kasınıoda tatlı tatlıkaydirigubbakcemile3

Yonca canım nedeni neymiş peki kalbimi durdu of doguma kadar bu korku bitmeyecek ya günlük yazmak istiyorum cesaret edemiyorum

amin canım aminnnnnnnnnnn

Kıs buket bayagı büyüttün demek göbişi:)) benim akşama kadar şişio ama sabah kalkıom bişi yok:)) yani yediklerim şişirio o yüzden bebiş göbişi gelene kadar ben sürmeyi düşünmüyorum canım 4.ayda felan başlarım heralde

Kıs buket bayagı büyüttün demek göbişi:)) benim akşama kadar şişio ama sabah kalkıom bişi yok:)) yani yediklerim şişirio o yüzden bebiş göbişi gelene kadar ben sürmeyi düşünmüyorum canım 4.ayda felan başlarım heralde

sorma canım yaa.oyle aman aman yok ama hamile oldugumu ogrendigimden beri sanki icimde bi fil var kaydirigubbakcemile3
bu cumlede garip oldu ama :eek:

handancığım kanama vardı canım. hiç kesilmedi. sonra da gitti işte.

buketçiğim sen gittin mi doktora

X