- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
CANIM ben daha duymadım ama yakınd aduyacaıminsalaah..rüya konusu bendede var sanırım hepımız ortak noktası bu dıgerlerı degısıklık gosterse bırde düzensız uykum var aksma uyuyorum gece uyanıyorum.. aynı seylerı akrnımd abende hıssedıyorum sankı içten dısa bırsey batıyormus gıbı psıkolojıkmı dıyorum ama degıl :1closedeyes:Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum:CüvCüv:
Kıs buket bayagı büyüttün demek göbişi:)) benim akşama kadar şişio ama sabah kalkıom bişi yok:)) yani yediklerim şişirio o yüzden bebiş göbişi gelene kadar ben sürmeyi düşünmüyorum canım 4.ayda felan başlarım heralde
handancığım kanama vardı canım. hiç kesilmedi. sonra da gitti işte.
buketçiğim sen gittin mi doktora