2009 Ekim Anneleri

ewet ilkaycım ben de görüyorum kötü rüyalar..hem de bi tane de diil..ama oluyomuş genelde..
minicikler kız..ama nası oynatıyolar demi bizi parmaklarında:)))

Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum :emir_bebek::CüvCüv:

Ya İlkaycım ben çok tuhaf rüyalar görüyorum her gece de rüya görülürmü ya , vallahi her gece hemde çok ilginç rüyalar görüyorum.:nazar::CüvCüv:

Sanirim artik tum anneler bebeklerinin kalp atislarini duydu ilk randevularina gittiler , bir nevi rahatmis olduk hepimiz o heyecan baska güzel , ben aksam yatinca sirt ustu sol tarafimda bir kabariklik hissediyorum ayrica orasi hafiften sanciyor arada kipirdiyor sanki cok enteresan sizde de oluyormu aslinda 8 haftaya gelindiginde bebeklerin el kol hareketi basliyormus yanliz anneler bunu 16 ve 20 haftada hissedebiliyormus dusunsenize suan henuz en fazla 1,5 cm ler :)) ve muhtesem birsey el ve kollari suandan itibaren kibrit copunden daha incedir mart ayinin sonuna kadar ekim annelerinin bebeklerinin organlari olusmasini tamamlamis olacak ve artik gelismeye dogru gidecek hayirlisi ile , birde birsey daha sormak istiyorum sizlerde geceleri boyle tuaf acayip ruyalar goruyormusunuz???? ben hamile kaldigim gunden beri boyle her gece nerdeyse acayip ruyalar goruyorum :emir_bebek::CüvCüv:

yaa ben daha duymadım meleğimi ama allahın izniyle sabah gideceğiminş. duyarım bende :CüvCüv:bu meleklerin kibrit çöpü parmaklarını yiyelim bizz annem yaa çok mutluyum meleğimlee bide annesine ses versee daha mutlu huzurlu olacağım yarın için çok heyecanlıyım kızlarrrrrrrr bu akşam sabah olmak bilmezzkaydirigubbakcemile3:CüvCüv::nazar:

cnm rüyalarını hayra yor...
ben bi kez 2 tane dişimin düştünü gördüm (ama kanlıydı, kanda rüyayı bozar derler) sabaha karşı, onun dışında günlük hayatımı yaşıyorum sanki rüyamda uyandığımda hatırlamıyorum...
evet cnm bizim mercimeklerin her geçen gün bişeyleri oluyo, yaradanımız öyle büyükki inşallah bütün gelişmeleri yaşamak, takip etmek hepimize nasip olur...
ben çıkıyorum işten hepinize iyi akşamlar...

kaydirigubbakcemile2 Hosgeldin canim iyi olmana çok sevindim bende seni öpüyorum tatlim , merak etmistim seni ama hersey yolunda olmasi beni mutlu etti , benimde hamilelik simdilik iyi gibi umarim boyle devam eder biraz uyku duskunuyum ama sanirim 1 ay sonra o da gecer ilk donemlerimiz malum , herbirimizin farkli farkli belirtileri oluyor kimi zaman bizi sarsiyor ama gelip gececek insallah o gune kadar burda bir nevi paylasiyoruz :kahve:buda cok guzel benim cok hosuma gidiyor hem yakinda boyle karnimiz falan cikcack iyiece degilmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

ayyy evet yaaa şölee karnımız kocaman olsadaa şöleee salına salına gezsek:CüvCüv:

yaa ben daha duymadım meleğimi ama allahın izniyle sabah gideceğiminş. duyarım bende :CüvCüv:bu meleklerin kibrit çöpü parmaklarını yiyelim bizz annem yaa çok mutluyum meleğimlee bide annesine ses versee daha mutlu huzurlu olacağım yarın için çok heyecanlıyım kızlarrrrrrrr bu akşam sabah olmak bilmezzkaydirigubbakcemile3:CüvCüv::nazar:

:teytey: Gizem , Rabbim sana da duyurur insallah miniginin kalp atislarini yarin , senin heyecanini paylasiyorum simdi fazla heyecan yapma doktoru gorunce daha da heyecanllanirsin , senin kalbin minigi gecer canim kaydirigubbakcemile3 sende dinle gel yarin haber ver bizede :CüvCüv::sm_cool:

cnm rüyalarını hayra yor...
ben bi kez 2 tane dişimin düştünü gördüm (ama kanlıydı, kanda rüyayı bozar derler) sabaha karşı, onun dışında günlük hayatımı yaşıyorum sanki rüyamda uyandığımda hatırlamıyorum...
evet cnm bizim mercimeklerin her geçen gün bişeyleri oluyo, yaradanımız öyle büyükki inşallah bütün gelişmeleri yaşamak, takip etmek hepimize nasip olur...
ben çıkıyorum işten hepinize iyi akşamlar...

Iyi aksamlar canim kendine iyi bak gorusuruz :1hug::CüvCüv:

slm kızlarr bende ekim annesi olcam inş. sat tarihi 22 ocak dun ogrendim hamiş oldugumu 18 şubatta adetimi bekliyor :)
benim mide bulantılarım bas donmelerim yok 5. haftamıza girmişiz

:teytey: Gizem , Rabbim sana da duyurur insallah miniginin kalp atislarini yarin , senin heyecanini paylasiyorum simdi fazla heyecan yapma doktoru gorunce daha da heyecanllanirsin , senin kalbin minigi gecer canim kaydirigubbakcemile3 sende dinle gel yarin haber ver bizede :CüvCüv::sm_cool:

ay ewet çok heycanlı bişey..ben doktora gittim..yattım karnımı açarken dedimki bi de benim kalbimi dinleyin önce,durcak şimdi dedim :)) hadi hayırlısı gizemcimmm..güzel hbrler wer bize

Kızlar bende çarşamba gideceğim ilk kez doktora hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallah birde cep telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirmi dersiniz doktor ?

:ecrin_bebek:
Ya İlkaycım ben çok tuhaf rüyalar görüyorum her gece de rüya görülürmü ya , vallahi her gece hemde çok ilginç rüyalar görüyorum.:nazar::CüvCüv:

aynen bende oyle her gece tuaf acayip ruyalar goruyorum cogunu hatirlamiyorum , en cok ta esimi ruyamda goruyorum ama hep kotu halde yada kendimi hic bilmedigim yerlerde goruyorum Türkiyede goruyorum farkli farkli iste hayirlara vesile olsun insallah , ama vardir mutlaka bir sebebi hamilelikte bu kadar ruya gormenin fisfisfis

Kızlar bende çarşamba gideceğim ilk kez doktora hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız inşallah birde cep telefonuma kaydetmek istiyorum izin verirmi dersiniz doktor ?

werir hayatım niye wermesin..yanında eşin olur büyük ihtimal çeksin o..resim de weriyolar zaten...ama çok küçük olduğu için kaydetsen de net göremessin büyük ihtimal sonradan..

kaydirigubbakcemile2 sendemi görmedin henuz :)) gizemle sen kalmissin en son sanirim baska varmi bilmiyorum , canim insallah sende meleginin kalp seslerini duyarsin , cep telefonuna belki izin vermeyebilir doktor , ama izin olmasa bile insanin sanki kulaginda kaliyor o ses heran bizden iki kat daha hizli carpiyor kalp atislari surekli güp güp WvWvvvvWvvvWvvwvvVvvWWvv bu sekilde yansiyor ekrana :nazar: ALLAH im onlari bize bagislasin miniklerimizi insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar size birsey daha sormak isterim sizler ilk doktora gittiginizde sizden kan ve idrar tahlili aliyorlarmi ??? yani Türkiyede ?! benim yasadigim ülkede yani isvicrede her ay aliyorlar ilk randevudan itibaren , :uhm:

merhaba arkadaşlar;
bende ekim ayında anne olacağım inşallah
yeni öğrendim otomatik hesaplamaya göre 29 ekim de hamiş olacağım ancak doktora gitmedim sizler gittiniz mi

ilkaycım ben hamileliğimi öğrendikten sonra bidaha kan testi yapılmadı..bi terslik olması durumunda weya belki ilerleyen aylarda isterler diye düşünüyorum..şimdilik 15 günde bi ultrasona giricem başla bişey yok..

çömez ekim anneleri hoşgeldiniizzz kaydirigubbakcemile3 naniknanik özgekrd gittik biçoğumuz canım..kesemizi de gördük kalp atışlarımızı da şükür..darısı başına hayatım

ilkay benimde kan yada idrarıma bakılmadı dr 1 ay sonra gittiğimde bakacak.
hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun.

canım benimde sat 22 ocak :))

hayırlı olsun canımm :teytey: Şeniz umarım saglıklı bir sekilde kucamıgımıza bebişimizi :emir_bebek: alırız aynı gundemi dogum yapcaz acaba :KK70: akrep burcu bebişimiz olcak inş. daha doktora gitmedim sen gittin mi ?

X