Kızlar merhaba,
Benim satım 15 ocak ama ben 7 şubatta hamile kaldım tam 2 haftalık hamileyim. Mide bulantım yok ama uykum ve iştahım da azaldı.Bir de ilk muayenemde tansiyonum 13-8 çktı. Doktor çok dedi.Panik atak hastasıyım.Panik heyecan yaşayınca tansiyonum yükseliyor. Doktor ortalama önemli şu an normal olabilir dedi.Ama takip edicez.Mesela doktra gitmeden ve bana tansiyonumu söylemeden 1 gün önce tesadüfen ölçtürdüğmde 10-6 çıkmıştı. Doktrodan beri 14-9a yükseliyor. Sakinleşince 11-7oluyor. Aranızda bunu yaşayanlar var mı? Beni panikleten doktor oldu. Sonra hemen başka bir doktora geçtim o da şu an normal olabilir dedi ama ben evde yanlız kalınca kurup duruyorum ellerim terliyor panikten.
Yardımlarınızı rica ediyorum.
canım benimde aşağı yukarı böle bi problemim var kan şekerim düşünce tansiyonum çıkıo yada korktuğumda çıkıo oynak yani benimkide panik oluyorum hemen yükselio bir puan bile oynasa benim bütün dengem alt üst oluyo ama bana doktor kan şekerim için glucophage die bi ilaç verdi o dengelio da allahtan tansiyonum iyi şu anda ama hamileliğimin daha çok başındayım bilmiom ilerde ne olur