Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahları karnım normal gibi ama akşama kadar kocaman oluyo..şişkinim..pantolonlarım rahat oluyo ama oturduğum zaman rahatsız ediyo..ben de giymiycem artık..dün kendime bi pantolon diktim..beli lastikli..bi iki ay idare eder :) bebikleri sıkmamak lazım demi :)
masallah canim , böyle rahat rahat bir hamilelik gecirirsin umarim :) erken belirtiler de insani sarsiyor ister istemez , ama anne olmak çok güzel birsey suan bizler burda sohbet edebiliyorsak bile hamile olmanin etkenleri degilmi insallah hersey guzel olur ALLAH tamamina erdirir saglikli bir sekilde hepimize kaydirigubbakcemile5
meraba kizlar nasilsiniz????benim midem cok fena bugun yine su bile icmak istemiyorum...
merhaba merhaycım ben 2 gündür çok kötüyüm hiç bişey yiyemiyorum acım ama yiyemiyorum bu ne zamana kadar böyle gider bi bilginiz varmı yada ne yapmalıyım biraz aclıgım yatışsın diye cünkü artık aclıktan karnım cok agrıyor.....senağlamasenağlama
slm kızlar
ben su dan bire iğrenir oldum kendimi çok zorluyorum içerken :1no2:
yediğim sadece beyaz peynir ve ekmek :jeyyar:
çoğu zaman aç kalıyorum mutfağa girmekten korkuyorum cokacimcoook
evi resmen ......k götürüyo temizlik yapamıyorum klava:
midem çok yanıyo özellikle akşamları :1ninca:
üstüne bide salak salak rüyalar görüyorum mirmirmirmir
sık sık wc gitmekten bıktım senağlama
süt içmem gerekiyo ben içemiyorum sadece portakal suyu içebiliyorum fisfisfis
evet haklısın bebeklerimiz için yemeliyiz kusma olmuyor bende ama yediğim zaman yutmakta zorlanıyorum bütün kokulardan midem bulanmaya basladı ama biraz zorda olsa dediğin gibi bişeyler yemeliyim bebişim için..
slm kızlar
ben su dan bire iğrenir oldum kendimi çok zorluyorum içerken :1no2:
yediğim sadece beyaz peynir ve ekmek :jeyyar:
çoğu zaman aç kalıyorum mutfağa girmekten korkuyorum cokacimcoook
evi resmen ......k götürüyo temizlik yapamıyorum klava:
midem çok yanıyo özellikle akşamları :1ninca:
üstüne bide salak salak rüyalar görüyorum mirmirmirmir
sık sık wc gitmekten bıktım senağlama
süt içmem gerekiyo ben içemiyorum sadece portakal suyu içebiliyorum fisfisfis
evet samsunda çarşambada yasıyorum su anda benim hamile oldugumu kimse bilmiyor kayın validem 3 aylık falan olsun öyle söyleriz diyor o yüzdende iş yapmak zorundayım sürekli cok canım yanıyor ama bişey diyemiyorum akşamları yatıp dinleniyorum bende
evet zeynepcim evde esofmanla oluyorda disarda olmuyor her zaman hamile pantolonlarimi alicaksin yoksa bol kumas pantolonlarmi???kilo aldinmi peki???
anladim canim Allah yardimcin olsun o zaman...