2009 Ekim Anneleri

kızlar bende ne miğde bulantısı ne başdönmesi ne halsizlik :nazar:yani normal hayattan bir farkım yok daha erken galiba yoksa bendemi bir terslik var anlamadım :nazar:

benimde senin gibiydi ama 2 gündür midem kötü gibi çubuk krakerle idare ediyorum hatta bugün arada bir baş dönmesi yoklamaya başladı birde herşey kokuyo sanki, off yavaş yavaş belirtiler etkisini göstermeye başlıyor umarım hafif atlatırım.:nazar::CüvCüv:

naaber kuşlarr?? kaydirigubbakcemile2 halsiziiiimm dostlarıımmm halsizim halsiiizzz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun ? umarim bebekleriniz ve sizler iyisinizdir :):emir_bebek:hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız benı sorarsanız cok ıyıyım ve ıyıyız oyle ıyıyızkı hıcbır belırtı yok bende-tatlicadiarzu-
keske bıraz belırtı olsa yawkafamçokkarıştı

benimde 2-3 gundur midem kotu :1no2:
hele dun arabada nerdeyse cikaracaktim. cubukta kar etmedi:çok üzgünüm:
simdi tahlil sonuclarimi dr ye goturucem. insallah bisi cikmaz.

iyiyiz ilkaycım ve zuzucumm sizler nasılsınız??? bebişler nasıl ???

Ben sükür iyiyim bugun sabahta erken kalktim hayret bana hihoyyyt genelde gec kalkiyorum anca uyurum tum gun bos bos oturuyordum dun bol bol is yaptim evde nihayet ve uyudum gece iyice bugunde alis veris yapmaya gidecegim , ama araba beni tutar simdi sanki boguluyorum arabaya binince boyle hararet yapiyor bana nedense hamile kalinca boyle oldu , genelde migdem bulanmiyor rahatim bu yonden karnim biraz sis sanki nedense pantalonlarim falan olmuyor bugun gidip bir beden buyuk seylere bakacagim artik sizde de basladimi boyle göbek buyumesi hafiften ???kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:

midemle başım dertte..herşey pis kokuyo..mutfaktan nefret ediyorum..ki ben bayılırdım normalde yemek yapmaya,pasta börek pişirmeye..kahwaltı bile hazırlıyamıyorum şimdi...bebek ii inşallah..haftaya pzt olsun da göriim yawrucağımı yine..

buketcim bişecik yoktur inşallah..içini ferahlat..

benimde 2-3 gundur midem kotu :1no2:
hele dun arabada nerdeyse cikaracaktim. cubukta kar etmedi:çok üzgünüm:
simdi tahlil sonuclarimi dr ye goturucem. insallah bisi cikmaz.

Gecmis olsun canim , hamileligin belirtileri ama az kaldi bir kac hafta sonra hersey yoluna girer her annede farkli oluyor bu hamilelik kaydirigubbakcemile5

sabahları karnım normal gibi ama akşama kadar kocaman oluyo..şişkinim..pantolonlarım rahat oluyo ama oturduğum zaman rahatsız ediyo..ben de giymiycem artık..dün kendime bi pantolon diktim..beli lastikli..bi iki ay idare eder :) bebikleri sıkmamak lazım demi :)

arkadaslar bu benim ticker neden oldugu yerde dondu kaldi hehe gunler hic eksilmiyor sabit kaldi oyle eksik bir sey ekledim sanirimkaydirigubbakcemile3

sabahları karnım normal gibi ama akşama kadar kocaman oluyo..şişkinim..pantolonlarım rahat oluyo ama oturduğum zaman rahatsız ediyo..ben de giymiycem artık..dün kendime bi pantolon diktim..beli lastikli..bi iki ay idare eder :) bebikleri sıkmamak lazım demi :)

Keske yakinda olsanda zuzu: bana diksen bir kac pantalon lastikli ben diksem anca evde giyebilirim kimse gormesin cin alinin donu gibi olur , beceremem :sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Ben sükür iyiyim bugun sabahta erken kalktim hayret bana hihoyyyt genelde gec kalkiyorum anca uyurum tum gun bos bos oturuyordum dun bol bol is yaptim evde nihayet ve uyudum gece iyice bugunde alis veris yapmaya gidecegim , ama araba beni tutar simdi sanki boguluyorum arabaya binince boyle hararet yapiyor bana nedense hamile kalinca boyle oldu , genelde migdem bulanmiyor rahatim bu yonden karnim biraz sis sanki nedense pantalonlarim falan olmuyor bugun gidip bir beden buyuk seylere bakacagim artik sizde de basladimi boyle göbek buyumesi hafiften ???kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:

İlkaycım benim göbeğimde kocaman oldu daha şimdiden hatta yarın kocişimle hamile pantolonu almaya gitmeyi düşünüyoruz şuan giydiğim pantolonun önünü kapatamıyorum uzun bodyler giyiyorum kamufule etmek için.:nazar::CüvCüv::bbo:

Keske yakinda olsanda zuzu: bana diksen bir kac pantalon lastikli ben diksem anca evde giyebilirim kimse gormesin cin alinin donu gibi olur , beceremem :sm_cool:kaydirigubbakcemile2

:) kız ben de yeni öğreniyorum..annem süper dikiş diker..ewlenince dikiş makinası aldı bana da..hatıram olsun gerekir hem diye..ben de heweslendim..gözden çok şey kapmışım.. bi de bana göre bi pantolon kalıbı werdi..genişleterek diktim.ilk pantolonum daha ama fena da olmadı:) dışarda filan giyilir yani:)

halsizlik ve sinir halinden başka bi belirti yok bende şimdilik. :nazar:

İlkaycım benim göbeğimde kocaman oldu daha şimdiden hatta yarın kocişimle hamile pantolonu almaya gitmeyi düşünüyoruz şuan giydiğim pantolonun önünü kapatamıyorum uzun bodyler giyiyorum kamufule etmek için.:nazar::CüvCüv::bbo:

Sorma canim bende aynen senin gibi yapiyorum arkadaslarim bana guluyor gelince önünü kapatsana diyerek uzunca birsey giyiyorum , bugun bende alis verise cikacagim bakalim boyle yumusak lastikli hafif birseyler bulurum , kalin sert olanlari tercih etmeyin rahat olmasi bakimindan :) kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

:) kız ben de yeni öğreniyorum..annem süper dikiş diker..ewlenince dikiş makinası aldı bana da..hatıram olsun gerekir hem diye..ben de heweslendim..gözden çok şey kapmışım.. bi de bana göre bi pantolon kalıbı werdi..genişleterek diktim.ilk pantolonum daha ama fena da olmadı:) dışarda filan giyilir yani:)

Hayirli olsun canim güle güle giy ne güzel hayatta bir bayan herseyi yapmali gerektiginde buda bir yetenek basaridir gercekten :emir_bebek:

halsizlik ve sinir halinden başka bi belirti yok bende şimdilik. :nazar:

masallah canim , böyle rahat rahat bir hamilelik gecirirsin umarim :) erken belirtiler de insani sarsiyor ister istemez , ama anne olmak çok güzel birsey suan bizler burda sohbet edebiliyorsak bile hamile olmanin etkenleri degilmi insallah hersey guzel olur ALLAH tamamina erdirir saglikli bir sekilde hepimize kaydirigubbakcemile5

yaw nerden uyduruyonuz kusunca kalbin durduğunu falan. böyle şeylere takılıp hem kendinizi hem de burdaki annelerimizi tedirgin etmeyelim.
o kadar fazla kusan hamişler var ki kimi hamilelerin içi dışına çıkıyor artık, serumlarla beslenen hamişler var.gayet sağlıklı doğumlarını yapıyolar. öyle öksürmeyle hapşurmayla, kusmayla bebişlere birşey olmaz. yaratan bu kadar basit mi yaratmış insanı..

burasi bir paylasim yeri bildigim kadariyla bende doktordan duydugum bir seyi arkadaslarla paylasiyorum neden uydurayim???sen paylasmak veya paylasimda bulunmak istemiyorsan o senin bilecegin is....:1closedeyes:

X