- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben yeni katıldım aranıza microenjeksiyon oldum ve hamileyim daha çok yeni sanırım son adet tarihinin ilk günü sayılıo eğer ölese 4 haftalık bugün 5. haftaya girdim 4 marta yani 15 gün sonraya randevu verdi doktor keseyi görmek için çok heycanlıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede duymayı nasip eder...
bugün tahlillerimi dr a göstermeye gittim gitmişken dr gel bakalım kalp atışı başlamışmı dedi ve muayene etti...meleğimin kalbi gümbür gümbür atıyordu teyzeleri..allahım inşallah sizlerede duymayı nasip eder...
kızlar ben yeni katıldım aranıza microenjeksiyon oldum ve hamileyim daha çok yeni sanırım son adet tarihinin ilk günü sayılıo eğer ölese 4 haftalık bugün 5. haftaya girdim 4 marta yani 15 gün sonraya randevu verdi doktor keseyi görmek için çok heycanlıyım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim
allah nazarlardan saklasın meleğinii ne güzel allah bizede gösterir inşallah zeynepçim kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ne güzel maaşallah canım... darısı bızımde basımıza...
canım maşallah bebişineee.....allahım bebiş isteyen herkese versin ve bu duyguyu yaşatsın çok güzelll yaaa....:Saruboceq:
merhaba kizlar,
nasilsiniz umarim iyisinizdir. Ben iyim fazla bir sikayetim yok daha. Biraz sinirliyim ve bazen agrim oluyor onun disinda iyim. Yaniz beni acayip bir kilo korkusu sardi. Zaten fazla kilom vardi bizde simdi böyle cok kilolu olcam diye korku sardi. Ben cünkü cok kolay kilo alip, sonra cok zor veriyorum yaaa. Kizmi 13 ay emzirdim ve 1 kg bile vermemistim ya :çok üzgünüm:
sagol canim a.s. valla sende uzak oturuyorsun bana ya. ben ksk dayim. Ne bilim ilk cocukta hic vakit bulamadim birsey yapmaya kilo veremedim hic. Aslinda emzirirken kilo veriyor, ben veremdim ya. Insallah cok kilo almam diyorum ama acayip istahim acildi bu sefer. Ilk hamilelikte hic bir sey canim istemiyordu bir kere canim mandalin istemisti o kadar. Simdi ne görsem yiyesim geliyor yaa cokacimcoook
meraba citir ekim anneleri nasilsiniz??