- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıssetmek bende ıstıyorum ama gobiş hemen cıkmasa daha ıyı olur:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bıde kacıncı haftalarda hıssedılıyor kızlar
sızlerın belırtıler nezaman basladı benım hala belırtım yok-tatlicadiarzu-
hıssetmek bende ıstıyorum ama gobiş hemen cıkmasa daha ıyı olur:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bıde kacıncı haftalarda hıssedılıyor kızlar
sızlerın belırtıler nezaman basladı benım hala belırtım yok-tatlicadiarzu-
ilk hamilelikse biraz geç hissedersin 16. haftada felan benim kizimda öyle olmustum karnimdan çok gögüslerim büyümüstü felaketti ya bes aya kadar gögüslerimden karnimi görememistim bunda henüz bisey yok ne karnim ne gögüslerim nede hamilelik belirtisi
Nilgün peki kızına hamişken neler yemiştin aşermiştin ne bilm merak ediom:))
böle yediklerimizle ilgili olduna inanmıom ama yinede merak:))
kızlar slm ben geldimm doktora gittik kesemizi gördük yine 15 mm olmuş fakat kalp atışı başlamamış henüz hafataya görürüz erken dedi.. Çok heyecanladım ya doktoru beklerken kalbim yerinden çıkıcakmış gibime geliyorr. İnş. herşey yolunda gideer yaaa
sizlerde nevar neyok şekerler...
kızlar slm ben geldimm doktora gittik kesemizi gördük yine 15 mm olmuş fakat kalp atışı başlamamış henüz hafataya görürüz erken dedi.. Çok heyecanladım ya doktoru beklerken kalbim yerinden çıkıcakmış gibime geliyorr. İnş. herşey yolunda gideer yaaa
hayirli olsun darisi kalp atislarini duymaya biz duyacaz insallah cumartesiye kalbini bebisimin
sağol cnm inş sende hayırlısıyla duyarsın annesi sonra sıra bize gelsin dimii :CüvCüv:
kızlar size bişi sorcam benim beyaz beyaz akıntım var nolmal mi ilk defa oluyo yoksa doktoru arayayım mı merak ettim bak şimdi
kızlar size bişi sorcam benim beyaz beyaz akıntım var nolmal mi ilk defa oluyo yoksa doktoru arayayım mı merak ettim bak şimdi
normalmis canim hormanlarin artmasi ile ilgiliymis benimde çok fazla sordum dr a böyle dedi
gizem1986, tatlım ben 5+5 im baştan beri beyaz akıntım var normal diye biliyorum ara ara oluyor ve hala devam ediyor sanıyorum bir süre sonra bitecekmiş.fisfisfis
bitanem hayırlı olsunn...darısı kalp atışlarını duymayayerimseniben