2009 Ekim Anneleri

--------------------------------------------------------------------------------

17 . şubat . 2009 saat 17:30
--------------------------------------------------------------------------------

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
41 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
42 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
43 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
44 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
45 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
46 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
47 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
48 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
49 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
50 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
51 = neredennereye............21 ocak...............28 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....

18 . şubat . 2009 saat 17.43

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim..................66
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim................59
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = nutellausa ....................8 ocak...............15 ekim
34 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
35 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
36 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
37 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
38 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
39 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
40 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
41 = SUN12........................11 ocak...............18 ekim
42 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
43 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
44 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
45 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
46 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
47 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
48 = funda1980 ..................17 ocak ..............24 ekim
49 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
50 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
51 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim
52 = fatima38.....................18 ocak...............25 ekim
53 = neredennereye.............21 ocak...............28 ekim
54 = burcu_87.....................16 kasım.............07 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN....

Son düzenleme:
herkeze merhaba bende 7haftalık hamıleyım 7ekımde kısmetse dogumum olacak benıde eklermısınız:eek: yanlız benım son adet donemım bıraz karısık 16kasımda regl oldum fakat aralıkta yumurtlamam olmadıgından regl olmayınca dr aralık sonunda yumurtlama ılacı vermıstı o ılacla sukurler olsun hamıle kaldım:nazar::nazar:

herkeze merhaba bende 7haftalık hamıleyım 7ekımde kısmetse dogumum olacak benıde eklermısınız:eek: yanlız benım son adet donemım bıraz karısık 16kasımda regl oldum fakat aralıkta yumurtlamam olmadıgından regl olmayınca dr aralık sonunda yumurtlama ılacı vermıstı o ılacla sukurler olsun hamıle kaldım:nazar::nazar:

cnm bebişin hayırlı olsun ..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.....:1hug:listeye ekledimmm...aramıza hoşgeldinnnŞeniz

kızlar benim dr ne kan değerime baktı ne şekerime bazılarınıza test yapılmış şaşırdım.keseyigördük acaba kalp atışını duyuncamı yapacak.kafamçokkarıştı

selam fatımacıım. canım ben de cuma günü kalp atışını duyucam, doktorum o zaman kan testi falan yapıcak. keseyi görmeye gittiğimde test falan yapılacakmı diye sormuştum ben, kalp atışını duyalım öyle dedi, şu an gerek yok dedi.sanırıms ana da aynısı yapacak.

kızlar liste konusunda niye angelic ' e özel mesaj atmıyosunuzzzzzzzzz? anında ekliyor kız. böyle karman çorman herkes kafasına göre güncelliyor. önemli olan ilk sayfada görünmesi değilmi kangurularrrrrr:CüvCüv:
bu arada halsizlik almış başını gidiyor bende. burnum da radar gibi ya, her koku batıyor rahatsız ediyor.
severek aldığım oda speryini görmek dahi istemiyorumm, tuvalete koku koyarım hep hoş koksun diye, onu da çöpe attım ay her koku rahatsız ediyor çıldırcam yaa, böyle olan var mı kızlar allahaşkına.benneyaptımki

kızlar liste konusunda niye angelic ' e özel mesaj atmıyosunuzzzzzzzzz? anında ekliyor kız. böyle karman çorman herkes kafasına göre güncelliyor. önemli olan ilk sayfada görünmesi değilmi kangurularrrrrr:CüvCüv:
bu arada halsizlik almış başını gidiyor bende. burnum da radar gibi ya, her koku batıyor rahatsız ediyor.
severek aldığım oda speryini görmek dahi istemiyorumm, tuvalete koku koyarım hep hoş koksun diye, onu da çöpe attım ay her koku rahatsız ediyor çıldırcam yaa, böyle olan var mı kızlar allahaşkına.benneyaptımki

cnm özel msj atılacağını bilmiyordukk...çünkü kimse söylemedi...:1no2:
şuana kadar olanları beryal eklemiş ve düzenlemişşş ve bende o olmadığı zaman diğerlerini ekliyorummm....ilk sayfada olması daha mantıklı tabikiii....ama bu özel msj olayından kimsenin haberi yokk...ben yeni duydum mesela...
cnm ayrıca geçmiş olsun...bu dönemde burnunun ve midenin hassas olması çok normal...şuanlık bende öle bişey yokk...olmaması dileğiylede..:1hug:

Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli?

Progesteron bağırsak hareketlerini azalttığı için genelde gaz sorunu ve kabızlık görünüyor hamilelerde. Böyle olduğunda da biz diyoruz ki: size gaz yapan yiyecekler nelerdir, biran önce bunu ayrıştıralım. Genelde bazı sebzelerin, pişirildiği zaman çok koku veren sebzeler gaz yapar. Çiğ salatalar çok fazla tüketildiğinde gaz yapar. Bunlara bir sınırlandırma getiriyoruz.
Kimyon kullandıklarında, kuru baklagiller yediklerinde, salatalarında gaz problemini çözüyoruz. Aynı zamanda da ihtiyacı olan demiri de karşılamış oluyor ve de çok yavaş yemek, yemek eğer çok canları istiyorsa da gazlı sebze ve kuru baklagilleri çok az miktarda yediklerinde gaz problemi zaten olmuyor. Aynı zamanda bazı süt, yoğurtlar da gaz yapabiliyor. O zaman da bunları sınırlı miktarda tüketilirse gaz problemi hiç yaşamıyoruz.

alinti:Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli? | Hamilelik - Gebelik - Doğum - Kadın Sağlığı - Sağlık

Merhaba nurefsann, seninle ortak yanımız 5+4 olmamız birlikte takip edelim durumları bence, tabi sanada uyarsa, sen doktora gittinmi? ben 25/02 de gideceğim bekliyorum şimdilik kalp atışları vs oluşsun hem kocişimle onu duyarız diye düşündüm , herşey iyi olacak inşallah.:nazar::CüvCüv:

cnm özel msj atılacağını bilmiyordukk...çünkü kimse söylemedi...:1no2:
şuana kadar olanları beryal eklemiş ve düzenlemişşş ve bende o olmadığı zaman diğerlerini ekliyorummm....ilk sayfada olması daha mantıklı tabikiii....ama bu özel msj olayından kimsenin haberi yokk...ben yeni duydum mesela...
cnm ayrıca geçmiş olsun...bu dönemde burnunun ve midenin hassas olması çok normal...şuanlık bende öle bişey yokk...olmaması dileğiylede..:1hug:

ayy aman olmasın sakın çok salak bişey şekercim. hep böyle rahat geçir valla.
angelic online olmuyor ama mesajlarını devamlı takip ediyor, birkaç tane daha topici var çünkülüm. mesaj attığınız an gerekeni yapar.

Son adet tarihini yaz canım ben yapayım sana...

cnm son regli tarihi 16 kasımmışda bazı nedenlerden dolayı yumurtlama geç olmuş...7 ekim doğum dediğine göre sat 31 aralık oluoooo....
kk nın bu konudaki linkini bulmaya çalıştım bulamadımmmmm:1hug:

ayy aman olmasın sakın çok salak bişey şekercim. hep böyle rahat geçir valla.
angelic online olmuyor ama mesajlarını devamlı takip ediyor, birkaç tane daha topici var çünkülüm. mesaj attığınız an gerekeni yapar.

cnm ozaman angelice msj atalım bu listeyi olduğu gibi koysunn bence ....olmasmıı....sen sölesen mesela...ben tanımıom çünküüüü:asigim:
inşlahh bu koku olayında çabucak geçerr cnmmm:asigim:

amazoncumm herkesi tanıomuşum gibi olmuş bu msjj...hani en azından sohbetiimiz varya...az çok birbirimiz hakkında fikir edinioz ve yakın görüyoruzyerimseniben

merhaba kislarrrrrrrrrr.umarim herkes iyidir. ben bugun kan verdim zekai tahirde. 5 tup kan alindi.yarin belli olacak sonuclar. umarim bisey cikmaz. ctesi minnosumun kalp atislarini daha iyi duyabilmek icin gidicez

X