mehaycım napmışsın öle... geçmiş olsun bu arada diğer yopik de okudum yaşadıkalrını.. belki de bu yediklerin ağır gelmiş olabilir o yzüden bayılmış olabilirsin. sakın bebeişini göremediğine üzülme sağlıklı olsun önemli olan o bak 2 aydan az kaldı kavuşmamıza hem ben şimdiye kadar hiç doğru dürüst göremedim ki tamam ultrason a giriyorum ama 2 boyutlu siyah beyz hiç bişey anlamıyorum zaten gözlerimde bozuk ekrana bakıyom bakıyom ayıord edemiyorum o yüzden mutlaka yanımda biriyle gidiyorum bari o kişi görsün diye...
uzun zamandır her gece yatmadan koca bir bardak ballı süt içiyorum..
evt senin gibi yediklerine dikkat eden bilincli bir anne icin abartmiisin. ben yesem neysede sana yakismadi buuuulmaz:sırnaşık şey
kızlar sutu zorla içiyrm içersine az bir miktar (turk) kahve ve seker koysam rahat içerim
kalsiyum alabilir miyiz_?
sabah: 1 domates,1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, onun yarisi kadar kasar peyniri,1 domates,5 zeytin,2 dilim kepek ekmegi...1 fincan acik cay....
ogle:2 elma yerim gec kalktim bugun kahvaltimi gec yapicam daha hala yapmadim cunku....
aksamda:1 tabak corba, 2 dilim kepek ekmegi , melemen ve bir kase yogurt....
sabah: 1 domates,1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, onun yarisi kadar kasar peyniri,1 domates,5 zeytin,2 dilim kepek ekmegi...1 fincan acik cay....
ogle:2 elma yerim gec kalktim bugun kahvaltimi gec yapicam daha hala yapmadim cunku....
aksamda:1 tabak corba, 2 dilim kepek ekmegi , melemen ve bir kase yogurt....
nasil doyuyorsunuz bunlarla? şakkıdı ben tobee doymamda
canım kötü bi espri olacak ama yinede yapıcam zemuszemus bunları yemekten önce mi sonramı yiyosun . ben mümkün değil bunlarla doymam kaydirigubbakcemile2
biz sabah sahura kalkıyoruz babamız oruç tutuyo ona kahvaltıda eşlik ediyoz .
1 haşlanmış yumurta
10-15 karışık yeşil siyah zeytin
1 en büyük kupalardan sıcak süt
mis gibi terayağı sürülmüş sıcak ramazan pidesi
pastırmalı yumurta
bol domates salatalık söğüş
biraz kaşar biraz beyaz peynir evde hangisinden varsa artık
üzüm -karpuz vb meyve bol bol
bol bol da su
bunların hepsini yiyorum ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada bende bol bol meyve yogurt yiyorum ve cok su iciyorum..bugun evde sadece elma oldugu icin elma yiycem ama normalde koca bir meyve tabagi yapiyorum kendime karisik.....
afiyet olsun canım .yarasın. bol bol meyve iyidir. bende bu sabah işe gelmeden pazara gittim annemle. bol bol meyvemizi aldık. herkesin bünyesine göre tabi. rahatsız ettikten sonra fazla yemenin anlamı yok . benim yeğenim vardı yanımda 2 aydır. 1.5 yaşında öyle güzel yemek yerki ona baktıkça yiyesin gelir. benimde iştahım onunla bi açıldı bir açıldı. zemuszemus
ama gün içinde çok hareket ettiğim için yakıyorum sanırım. 8 kilo aldım şimdiye kadar çünkü.gamyoncuiremsu