2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

mehaycım ben kabak yiye yiye kabak oldum çok seviorum sende kabak yap canım bulgurlu çok güsel oluo bide yogurt üstüne mis gibiii

soganı kavuruom az yagda sonra az salça koyuyom kavuruom onuda üstüne dogradım kabakları koyuyom 2 avuç kadar bulgur koyuyorum ,sarımsak 1-2 diş dogranmış,üstüne bol domates , tuzu felan üstünü çok az geçicek kadar su koyuyuom o kadar ben az sulu seviom istersen daha bol koyabilirsin :)

soganı kavuruom az yagda sonra az salça koyuyom kavuruom onuda üstüne dogradım kabakları koyuyom 2 avuç kadar bulgur koyuyorum ,sarımsak 1-2 diş dogranmış,üstüne bol domates , tuzu felan üstünü çok az geçicek kadar su koyuyuom o kadar ben az sulu seviom istersen daha bol koyabilirsin :)

himmmm benim princlinin bulgurlu ve sarmisaksiz versiyonu bunu deniyeyim bugun o zaman ama sarmisak koyamam sanirim..midemi mahvediyor artik oysaki cok severdim....biz ustune sarmisakli yogurt yapip dokerdik normalde...sadece yogurt dokerim bence...

bende sarımsaklı yogurt dökerim bazen ama çok şişiro çig sarımsak pişince hiç rahatsız etmiyor ama

o zaman bugun ogle ve aksam menum soyle

ogle: yesil fasulye kavurmasi 1 dilim ekmek ve yogurt...
ara meyve...
aksam:kabak yemegi ,coban salata ,1 dilim ekmek ve ayran....
yatmadan 1-2 elma..

ooohh hatunlar akşam yemeklerini bile ayarlamış valla. Handancım bana da 5 bardak çay biras fazla geldi de hesap yapınca onun için yazdım. Artık içtiklerimi de yazıyım diyorum. Ben hergün işyerinde 2-3 bardak içiyorumdur, bazen akşamlaı da demliyorum o zaman da 2-3 içsem çok oluyo galiba dimi ...

bence çok gülicanm haklısın artık içtiklerimizide yazalım , ben sabah kahvaltıda içiorum bide akşam yemeginden sonra kocimle 1 bardak içiom günde 2 bardak , seninki çok canım azalt bence demirini emmesin sonra

ooohh hatunlar akşam yemeklerini bile ayarlamış valla. Handancım bana da 5 bardak çay biras fazla geldi de hesap yapınca onun için yazdım. Artık içtiklerimi de yazıyım diyorum. Ben hergün işyerinde 2-3 bardak içiyorumdur, bazen akşamlaı da demliyorum o zaman da 2-3 içsem çok oluyo galiba dimi ...

cok içiyorsun cnm .bn günlerdır ıcmıyorum en son pazar gunu içitim sanırım ... adacayı fılan ıcıyorum onun yerıne ..yada süt

bence çok gülicanm haklısın artık içtiklerimizide yazalım , ben sabah kahvaltıda içiorum bide akşam yemeginden sonra kocimle 1 bardak içiom günde 2 bardak , seninki çok canım azalt bence demirini emmesin sonra

cok içiyorsun cnm .bn günlerdır ıcmıyorum en son pazar gunu içitim sanırım ... adacayı fılan ıcıyorum onun yerıne ..yada süt

Bana da birden çok geldi böyle yazınca, artık 3'ü geçmeyim. a.s
Naz canım adaçyı erken doğum riskini artırıyo diye biliyorum. Onun için hamilelik başladığından beri hiç içmedim. Hatta yeşil çayı çok severim oda metabolizmayı hızlandırıyo ya korkuyom onu da içmiyom. Bu adaçayını bi araştır istersen

doyamıyoz corbayla bız sişko aileyiz :))) köfte gıbı bısey yapıyım dedım olur mu sence

bence gayet güsel olur, ama köfteleri yağda kızartcaksan nasıl olur bilmem kaydirigubbakcemile3
Fırında azcık patates biberle ne güsel olur ama demi cokacimcoook

bence gayet güsel olur, ama köfteleri yağda kızartcaksan nasıl olur bilmem kaydirigubbakcemile3
Fırında azcık patates biberle ne güsel olur ama demi cokacimcoook

evet haklısın da fırında balık yaptım aksam.kızartma olsa bugünde cok mu kalorili olur. bnm koca fırın mı yıne dıcek yoksa :))

ben sabah kahvaltımıg üsel yaptım saat 9da haşlanmş yumurta 5 zeytn brascıcık peynr domates salata yedim..birasda tahin pekmes yedm ekmkle.arada 1 şeftali yedim sonra hiçbişi yemedm evde yemk yoktu yemk yapmaya üşendm gene başladı kabus aç günlerm şimdi 2 tane kandl simiti ve şeftali suyu yedm ocakta çorba pişiooo malesef hala yemklern pişmesni beklemkteyimm:KK43::-):-)(

X