- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incitanem öncelikle meraba 1 ayda 3 kilo biraz fazla almışsın bebişin alsa alsa en fazl1 ayda 1 kilo almıştır, kalan 2 kilo senin demek oluyo bu:) bence biraz dikkat etki ağırlaşma son aylarda.. havalarda iyice sıcak fazla etkilenirsin...
sudenazcım o bazen bana da oluyo sanırım aldığın sıvıdan, tuvalete çıkışından kaynaklanıyo olabilir. ben bazen 52 çıkıyorum ama çoğunlukla 51.5 ve altı çıkıyorum... hemen panik yapma o yzüden sağlıklısı haftada 1 tartılmak...dayanabilirsen tabi ben dayanamıyorum bazen günde 10 kere tartılıyorum
anammmmmmmm bende homidigirtlak yiyorum.nedense 1 haftadir cok oynamadi kilom.ama dunyayi yiyorum desem yeridir.hele ki tatli olayini abartiorum sanirim lmaz:
bugün itibariyle 70i geçenlerden oldum şu anki kilo 71:çok üzgünüm:
kac kilo almis oldun toplam??:uhm:
bu arada bende tatlı cok yıyorum ya kendımı frenlıyorum hatta yoksa oturup yarım kılo kadayıf yerım neden acaba seker olcumlerımde normal cıktı oysakı
62 ile başladım toplamda 9 kilo aldım şimdilik daha iki ay varrrrrrrrr(((((((senağlama
evett son kilommm 77 gelsin kilolarrrr :)))
mehaycım naber nasıslın... hayallerimi yıkmıştın kiloyla ilgili ama 3 hafta geçmesine rağmen ben hala aynı kilodayım.... hayallerimin peşinden gitmeye devam eiyorum yani:)))))))))))
arkadaşlar bende 67 olmuşum 10 kiloettımafoldumben
gebelikte aldiginiz kilolar nerede birikecek?
Hamileyken hangi haftada kaç kilo alacağım, gebelikte alınan kilolar vücudun neresinde birikir, hamilelikte hangi bölgede kaç kilo birikir? Hamilelikte haftalara göre normal kilo alım miktarları nedir?
3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram
ıyıde gıttıkce buyuyen popoda ne bırıkmıs olabılır acaba en fazla kafama orayı takıyorum sımdıden 10 kılo almıs bulunuyorum kaldı 2 kılo hakkım ve dogumada 2 ay var her ay bır kılo alsam dıcem ama ne kadar da dıkkat etsem yıne alıyorum ben