2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

ben de 58 oldum aksam 59 oluyor 60 oluyor sabah ac karnina gene 58 10kg almis oldum insallah dogumdan sonra veririz kolayca

ya ben evdeki baskulle doktorunki arasinda kaldim :KK43:( hangisi dogru acaba bazen ikiside ayni gosteriyor bazen 1 1.5 kilo farkla....

ya ben evdeki baskulle doktorunki arasinda kaldim :KK43:( hangisi dogru acaba bazen ikiside ayni gosteriyor bazen 1 1.5 kilo farkla....

Canım aç ya da tok karnına gitmek ve kıyafetler fark ediyo olabilir. Sonuçta doğum öncesi kilonu ilk hangi kıyafetlerle, hangi saatte ve tartıyla ölçtüysen, o değerleri doğru kabul et canım.
Ben hamilelik testini sabah aç karnına yapmıştım. Pozitif sonucu gördükten sonra ikinci işim hemen iç çamaşırlarımla tartıya çıkmıştım, hala öyle ölçüyorum kilomu. Nasıl bir takıldıysam kilo konusuna artık.kaydirigubbakcemile3

Canım aç ya da tok karnına gitmek ve kıyafetler fark ediyo olabilir. Sonuçta doğum öncesi kilonu ilk hangi kıyafetlerle, hangi saatte ve tartıyla ölçtüysen, o değerleri doğru kabul et canım.
Ben hamilelik testini sabah aç karnına yapmıştım. Pozitif sonucu gördükten sonra ikinci işim hemen iç çamaşırlarımla tartıya çıkmıştım, hala öyle ölçüyorum kilomu. Nasıl bir takıldıysam kilo konusuna artık.kaydirigubbakcemile3

canim isin garip tarafi hamilelik oncesi ic camasirlarimla tartilmistim o gun bugundur hep aynen devam ediyorum...hem evde hem doktorda...bu arada hep ac gitmisimdir doktora sabah erken saatlerde randevum oldugu icin yiyemiyorum.....akat onceki aylarda ayni gosteren 2 baskul bu ay farkli gosterdi hangisine inanacagimi sasirdim bende....

Kizlar ben bu ay hic kilo almamisim acaba sorun varmi doktor bu sefer bisey demedi onceki ay 400gram almistim biraz ye kilo alman gerek demisti ama simdi yiyorsan sorun yok dedi bebek saglikli dedi benim gibi kilo almayan varmi ben ne yiyecegimi sasirdim kilo yapan ozel bisey varmi yiyorum et balik tavuk hersey yiyorum ama anlamiyorum bebegim sagliklimidir gercekten o mu kilo aliyordur cok moralim bozuk

63le başladm geçen cuma yani 33.haftamda 77.400düm bebek 1.800 grdı.14 15 kilo felan almşmm..aman umrmda değil 30 kilo olmaya razıyım yeterki, plesenta bebeğe yemk götrsünn:KK43:

zellda ne güsel işte cnm dr bebekte sorn yok dedyse daha neyi kafana takıonki sen bana dua et ben yesemde kilolar bana kalıo bebğime plesenta annelk görewvni yapamıo.ya burdaki herkes mümknse dua etsnde şu doruk bebk ele avuca gelr şeklde doğsun sağlıklı doğsun:KK43::-):-):-)(

zellda ne güsel işte cnm dr bebekte sorn yok dedyse daha neyi kafana takıonki sen bana dua et ben yesemde kilolar bana kalıo bebğime plesenta annelk görewvni yapamıo.ya burdaki herkes mümknse dua etsnde şu doruk bebk ele avuca gelr şeklde doğsun sağlıklı doğsun:KK43::-):-):-)(

canım ben eminim ki Doruk bebekte bizimkilerele aynı kilolarda doğacak... :nazar:sağlıklı olsun yeterki... dualarımız seninle :Saruboceq:

18agustosliste.jpg

nurefsann çok teşekkür ederim listeye eklemişsin beni a.s.

ben listede vardım ama artık yokum :sinifsinif:
43 kilo ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum

ben listede vardım ama artık yokum :sinifsinif:
43 kilo ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum

canim bilgilerini guncellemeyenleri listeden cikardi nurefsan..herkese ayri ayri soruyordu cunku bikti kiz....sende her zaman topige gelmiyordun zaten bilgilerinide guncellemediysen o yuzden cikarmis olabilir seni.....

Kıslar yahu ben 1 haftada 2 kg.almışım çok hızlı oldu bu sanırım. Şu an 69um.fisfisfis

evet baya hizli olmus oncesinde uzun bir sure kilo almadiysan ondan olabilir..yada kabizlik falan varsa ondanda olabilir....yada en son ihtimal 1 haftadir cok abur cubur yedin....
hangisi??:uhm:

canim bilgilerini guncellemeyenleri listeden cikardi nurefsan..herkese ayri ayri soruyordu cunku bikti kiz....sende her zaman topige gelmiyordun zaten bilgilerinide guncellemediysen o yuzden cikarmis olabilir seni.....

sorun değil canım opuyorumnanaktan

evet baya hizli olmus oncesinde uzun bir sure kilo almadiysan ondan olabilir..yada kabizlik falan varsa ondanda olabilir....yada en son ihtimal 1 haftadir cok abur cubur yedin....
hangisi??:uhm:

Evet öncesinde bu kadar kilo almamıştım yarın dr.um soracak bunun hesabını:) Kabızlık yok da acayip yeme durumu var:kedi:

X