- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
maşallah cnm sana ve bebişine ..
sağol canım a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm sana ve bebişine ..
kızlar ultrasondandan geldik zemuszemus
oğluşum 29+6'da 1531gr. boy 43cm
annesi de 76 kilocuk naniknanik
ya ben evdeki baskulle doktorunki arasinda kaldim ( hangisi dogru acaba bazen ikiside ayni gosteriyor bazen 1 1.5 kilo farkla....
Canım aç ya da tok karnına gitmek ve kıyafetler fark ediyo olabilir. Sonuçta doğum öncesi kilonu ilk hangi kıyafetlerle, hangi saatte ve tartıyla ölçtüysen, o değerleri doğru kabul et canım.
Ben hamilelik testini sabah aç karnına yapmıştım. Pozitif sonucu gördükten sonra ikinci işim hemen iç çamaşırlarımla tartıya çıkmıştım, hala öyle ölçüyorum kilomu. Nasıl bir takıldıysam kilo konusuna artık.kaydirigubbakcemile3
zellda ne güsel işte cnm dr bebekte sorn yok dedyse daha neyi kafana takıonki sen bana dua et ben yesemde kilolar bana kalıo bebğime plesenta annelk görewvni yapamıo.ya burdaki herkes mümknse dua etsnde şu doruk bebk ele avuca gelr şeklde doğsun sağlıklı doğsun(
ben 56ile hamiş kaldım son bir aydır kilo almıyom hala 71im sanırım 75le tamalarım bugidişle
ben listede vardım ama artık yokum :sinifsinif:
43 kilo ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum
Kıslar yahu ben 1 haftada 2 kg.almışım çok hızlı oldu bu sanırım. Şu an 69um.fisfisfis
canim bilgilerini guncellemeyenleri listeden cikardi nurefsan..herkese ayri ayri soruyordu cunku bikti kiz....sende her zaman topige gelmiyordun zaten bilgilerinide guncellemediysen o yuzden cikarmis olabilir seni.....
evet baya hizli olmus oncesinde uzun bir sure kilo almadiysan ondan olabilir..yada kabizlik falan varsa ondanda olabilir....yada en son ihtimal 1 haftadir cok abur cubur yedin....
hangisi??:uhm: