Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay lısteye benıde eklemıssın nurefsancım cok saol
ay lısteye benıde eklemıssın nurefsancım cok saol
kızlar ben bu sabah tartımda 52.4 görmüş bulunmaktayım camiamıza hayırlı uğurlu olsun
nurefsancim ilgilenir gorunce canim...kızlar merhaba a.s.
ben yeni üyeyim. bende bi ekim annesi olucam inş. :Saruboceq:
benide listeye eklermisiniz 11 ocak sat tarihim bebişimin doğum günüde 18 ekim gösteriyor.
iyi sohpetler bende katılırım arada kaynaşırıs heralde :1hug:
hoşbulduk canım.
valla çok sevinirim inan bu kk garip kafam karıştı ki bilgisayardan ve internetten çok ii anlamama rağmen :kedi:
sanırım bebeğimin cinsiyetinide söylemem gerekiyomuş sen ekletirmisin sevinirim.
11 ocak sat tarihim bebeğimin doğumtarihi 18 ekimi gösteriyor. kızım olucak allahın izniyle. adıda serin :ecrin_bebek:
ben buraya tasidim bilgileri nurefsancim bu arkadasimizida eklersin listeye bir zahmet.....:kedi: başlangıç kilmi filan sölemeyi unutmuşum
55 başlangıç kilom şuanda 33 + 4 üm şuanki kilom 69 :1rolleyes: yardımların için teşekkür ederim canm
serincim bebeginin son agirliginia yazarsan tam olacak..
(serinden alinti) son kilosu 1 kilo 900 gr dı geçen hafta en son gittim doktora hayatım
(serinden alinti) son kilosu 1 kilo 900 gr dı geçen hafta en son gittim doktora hayatım
canım yaa şöylede bişey var unuttum söylemeyi :)
ben 33 + 4 gözüküyorum ama bende 1 hafta geç döllenme var o yüzden bebek 32 + 4 ten takip ediliyor :uhm:
geç döllenme yaşayanlar bilirler karmaşık bi durum ama listeye yazarken bebeğin takibi açısından isterseniz bebeği 32+4 yazın :1hug:
mehaycigim sen neden boyle alintiyla falan ugrasiyorsun bi zahmet acsin topigi kendisi yazsin ..listeye eklenmek istiyor ama listeden haberi yok sanirsam tam bilgi yazsin gecen hafta 1900gram mi yazacam listeye :) bebegin haftasini da yazsin bi zahmet
bak yine geliyorlar soldan soldan...
mehaycigim sen neden boyle alintiyla falan ugrasiyorsun bi zahmet acsin topigi kendisi yazsin ..listeye eklenmek istiyor ama listeden haberi yok sanirsam tam bilgi yazsin gecen hafta 1900gram mi yazacam listeye :) bebegin haftasini da yazsin bi zahmet
bak yine geliyorlar soldan soldan...
32+4 demi 1900gram di??
evet 32. haftada 1900 dü kötümüüü :S korktum birden yaaa:bbo:
evet 32. haftada 1900 dü kötümüüü :S korktum birden yaaa:bbo:
sırnaşık şey:roflol::roflol: