2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

kilo alamayan ben varim sekerim ..68,5 kiloda sabit kaldim bazen 69 u goruyorum daha 69 dan 1 gram fazla goremedim neredeyse 2aydir boyleyim.bende bir ara kafayi takmistim kilo meselesine yalvar yakar ultrasona girdim 28+4.haftada 1300 gram cikti bebisim ve herseyi saglikliydi cok sukur ozaman rahatladim simdi takmiyorum cunki bebegimin buyudugunu git gide buyuyen karnimdan da anlayabiliyorum.dunde kontrolum vardi ebe eliyle inceledi hersey guzel gozukuyor dedi ve 2 hafta sonraya ultrason kontrolu verdi bakalim ins. iyi cikar..
ebeye dedim 3hafta onceki kilomla ayniyim diye onemli degil dedi olabilir dedi bebek alacagini aliyordur kilo senden gidiyordur dedi bilmiyrum burdaki doktorlarda cok mu rahat .. normalde yagli sutu sevmem pek icmezdim simdi bebek ve ben kilo alayim diye gunde 2 bardak yarim yagli sut iciyorum meyve yesillik et vs. tuketmeye calisiyorum hergun 1 avuctan fazla ceviz yemeye calisiyorum moralini bozma bu bunye meselesi bebeklerimiz alacagini aliyor doktorunda bebegin saglikli dediyse icini ferah tut..

Kizlar ben bu ay hic kilo almamisim acaba sorun varmi doktor bu sefer bisey demedi onceki ay 400gram almistim biraz ye kilo alman gerek demisti ama simdi yiyorsan sorun yok dedi bebek saglikli dedi benim gibi kilo almayan varmi ben ne yiyecegimi sasirdim kilo yapan ozel bisey varmi yiyorum et balik tavuk hersey yiyorum ama anlamiyorum bebegim sagliklimidir gercekten o mu kilo aliyordur cok moralim bozuk

yaa kızlar ben bu ay 71 olmuşum bu sabah tartıda gördüm 1 ayda nasıl 3 kilo aldım yamafoldumben ay inşallah bebeğim almıştır diye umut ediyorum p.tesi kontrolum var bakalım belli olcak orda

ya kızlar dun sabah tartıldım ac karnına 64.5 kgdım bugun sabah yıne tartıldı 65.5 nasıl oldu bu ya 1 gunde 1 kılomu aldım :KK43:

kilo alamayan ben varim sekerim ..68,5 kiloda sabit kaldim bazen 69 u goruyorum daha 69 dan 1 gram fazla goremedim neredeyse 2aydir boyleyim.bende bir ara kafayi takmistim kilo meselesine yalvar yakar ultrasona girdim 28+4.haftada 1300 gram cikti bebisim ve herseyi saglikliydi cok sukur ozaman rahatladim simdi takmiyorum cunki bebegimin buyudugunu git gide buyuyen karnimdan da anlayabiliyorum.dunde kontrolum vardi ebe eliyle inceledi hersey guzel gozukuyor dedi ve 2 hafta sonraya ultrason kontrolu verdi bakalim ins. iyi cikar..
ebeye dedim 3hafta onceki kilomla ayniyim diye onemli degil dedi olabilir dedi bebek alacagini aliyordur kilo senden gidiyordur dedi bilmiyrum burdaki doktorlarda cok mu rahat .. normalde yagli sutu sevmem pek icmezdim simdi bebek ve ben kilo alayim diye gunde 2 bardak yarim yagli sut iciyorum meyve yesillik et vs. tuketmeye calisiyorum hergun 1 avuctan fazla ceviz yemeye calisiyorum moralini bozma bu bunye meselesi bebeklerimiz alacagini aliyor doktorunda bebegin saglikli dediyse icini ferah tut..

Canim benim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin Şeniz

zellda ne güsel işte cnm dr bebekte sorn yok dedyse daha neyi kafana takıonki sen bana dua et ben yesemde kilolar bana kalıo bebğime plesenta annelk görewvni yapamıo.ya burdaki herkes mümknse dua etsnde şu doruk bebk ele avuca gelr şeklde doğsun sağlıklı doğsun:KK43::-):-):-)(

Canim dualarimiz seninle Doruk bebek saglikli bir sekilde annesine gelecek tombik tombik insallahhhh

yaa kızlar ben bu ay 71 olmuşum bu sabah tartıda gördüm 1 ayda nasıl 3 kilo aldım yamafoldumben ay inşallah bebeğim almıştır diye umut ediyorum p.tesi kontrolum var bakalım belli olcak orda
incitanem öncelikle meraba 1 ayda 3 kilo biraz fazla almışsın bebişin alsa alsa en fazl1 ayda 1 kilo almıştır, kalan 2 kilo senin demek oluyo bu:) bence biraz dikkat etki ağırlaşma son aylarda.. havalarda iyice sıcak fazla etkilenirsin...
ya kızlar dun sabah tartıldım ac karnına 64.5 kgdım bugun sabah yıne tartıldı 65.5 nasıl oldu bu ya 1 gunde 1 kılomu aldım :KK43:

sudenazcım o bazen bana da oluyo sanırım aldığın sıvıdan, tuvalete çıkışından kaynaklanıyo olabilir. ben bazen 52 çıkıyorum ama çoğunlukla 51.5 ve altı çıkıyorum... hemen panik yapma o yzüden sağlıklısı haftada 1 tartılmak...dayanabilirsen tabi ben dayanamıyorum bazen günde 10 kere tartılıyorum

mrb bende 28 haftalık hamileyim şu ana kadar yedi kilo aldım. dün eve tartı aldım günde 10 kere tartılıyorum her seferinde farklı çıkıyorum. özellikle tuvalete gittikten sonra tartılıyorum inanın 500 gr bile düşütğü oluyor. gerçek kilonu sabah yataktan kalkınca tuvaletini yaptıktan sonra ölçeceksin

canim artik her hafta 500 gr almamiz lazimmis zaten bunun yarisi anneye yarisi bebege gidiyormus...o halde ayda 2-2.5 kilo arasi yapar cokda fazla almamissin bence bundan sonra daha dikkat edersin olur biter uzulme bence..

yaa bi veren ben miyim :KK43:(( 31. haftada 52.700 dü kilom aldığımın 600 ünü bebişim almış bu 32. haftamda ise 52 kilo çıktım tartıda ama ebişim 150 gr alış. doktorum sorun yok bazıları yediği halde son haftlarda vermeye başlayabilir dedi.ama ben yedikçe veriyom son 3 kontroldür :KK43:((

yaa bi veren ben miyim :KK43:(( 31. haftada 52.700 dü kilom aldığımın 600 ünü bebişim almış bu 32. haftamda ise 52 kilo çıktım tartıda ama ebişim 150 gr alış. doktorum sorun yok bazıları yediği halde son haftlarda vermeye başlayabilir dedi.ama ben yedikçe veriyom son 3 kontroldür :KK43:((

dert etme canim bebisin aliyorsa sorun yok..ne guzel iste sen almiyorsun ama bebisin aliyor..keske herkesin boyle olsa milletin en korkulu ruyasi son aylarda alinan ani kilo artisi...

30.hafta 71.5tum biara 73e çıktım şimdi 33hafta oldum sayılır yine 71im maşallah diyim kendimeeeeeeeeeeeeeeeee

X