2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

niye hayallerini yikayimki canim o anki gidisata gore fikrimi soylemistim ben....o zaman hizli kilo aliyordun...simdi dikkat ediyorsun sanirim....

mehay şaka ya pı yo rum. hem ben son 3 aydır kilo almıyorumki karıştırdınmı yoksa sen beni??????

incitanem öncelikle meraba 1 ayda 3 kilo biraz fazla almışsın bebişin alsa alsa en fazl1 ayda 1 kilo almıştır, kalan 2 kilo senin demek oluyo bu:) bence biraz dikkat etki ağırlaşma son aylarda.. havalarda iyice sıcak fazla etkilenirsin...

canım doktor kontrolum vardı bebeğim 1 kg almış oluyo kalanı benim:kedi: bende toplanda 10 kg almış oluyorum doktorumda dedi zaten artık ayda 1 kg almaya bak dedi son aylardayız yani hayatım herşey yarıyomuş...a.s.

mehay şaka ya pı yo rum. hem ben son 3 aydır kilo almıyorumki karıştırdınmı yoksa sen beni??????

ayy canim karistirdim galiba yaa:eek: hakikaten sen 3 aydir kilo almiyorsun masallah....:nazar: aynen boyle devam...bu arada beslenme topigine nasil beslendigini yazsanda bizde kilo almasakkaydirigubbakcemile3a.s.

ıyıde gıttıkce buyuyen popoda ne bırıkmıs olabılır acaba en fazla kafama orayı takıyorum sımdıden 10 kılo almıs bulunuyorum kaldı 2 kılo hakkım ve dogumada 2 ay var her ay bır kılo alsam dıcem ama ne kadar da dıkkat etsem yıne alıyorum ben

orada ne biriktigi malum canim..ayni dert hepimizde var....bebekler orda buyuyor sankikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boşverin kıslar kilolarıı ya ben sabahh 77 çıkıyomm akşamm 78 hatta bazen 79 u bile görüyorumm meleklerr sağllıklı olsunlarr bakın doğurduktan sonra çatoır çatır vereceğiz kiloları görürsünüzz :))

boşverin kıslar kilolarıı ya ben sabahh 77 çıkıyomm akşamm 78 hatta bazen 79 u bile görüyorumm meleklerr sağllıklı olsunlarr bakın doğurduktan sonra çatoır çatır vereceğiz kiloları görürsünüzz :))
canim insan bosverdim desede aklina takiliyor bazen ...ben spor yapan biri degilim normalde rejim hic yapamam en fazla iki gun surer :)) nasil vericem bilmem:kedi:
boşvermek istesemde veremiyorum hem zayıftım hep
şimdi istediğimi giyinememek beni üzüyomafoldumben

cok almadin sen canim derrt etme bu kadarr:1hug:

bende takıyom ama taksamda alıyoz işte napalım ben nerden baksanız yarı aç yaşıyom ama genede bak 10 kilo aldım bile

bende takıyom ama taksamda alıyoz işte napalım ben nerden baksanız yarı aç yaşıyom ama genede bak 10 kilo aldım bile

evet canim aslinda az yemeklede ilgisi yok alacak olan aliyor azda yese ne cok yiyen annisler var ama bak herkes ayni kiloyu almadi....

kusura bakmayın ben yokum o işte hayatımda ilk defa ideal kilomu bulmuşum vermem işte sırnaşık şey ...
temin hesapladım 44 le yola başlamıştım tüm herşeyi ve bebişimin şu anki kilosunu çıkınca 2500 gr bana kalıyo oda eder 46 kilo 500 gr. daha 4 kilo bilem ekseğim var.yok rejim mejim yaşasın kilolarım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

antıka bencede hatta sen şöle 50 olsan ohhhh emişirkende yersın kılon durur...bunye meselsı tabı benım 3 senede gıtmedı yapıştı 7 kılo

ahhhh canım al bendende okadar .anlıyamadım popom dişinda hiç bir yerım kilo almamiş ama öyle bır popo varkı sorma nasıl kuçulacak hiç bir fıkrım yok:eek:lmaz:

herkes bana dogumdan ıkı ay sonra sende bırsey kalmaz dıyo ama hıc ınanamıyorum umarım dogru soyluyorlardır

X