2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

Kısslarr ben de 31+0 itibariyle 71,5 kilo oldum. 62,5 la başlamıştım, 9 kilo oldu şimdilik. Ne kadar dikkat etsem de alıyorum işte, sanırsam 12 kiloyla bitiremicem ben bu işi :umursamaz:

Kısslarr ben de 31+0 itibariyle 71,5 kilo oldum. 62,5 la başlamıştım, 9 kilo oldu şimdilik. Ne kadar dikkat etsem de alıyorum işte, sanırsam 12 kiloyla bitiremicem ben bu işi :umursamaz:

sıkma canını gülicanım sen her halinle güselsin...opuyorumnanaktanhem doğumdan sonra verirsin....yerimseniben

sıkma canını gülicanım sen her halinle güselsin...opuyorumnanaktanhem doğumdan sonra verirsin....yerimseniben

Saoll aşkımm. opuyorumnanaktan
Bazen diyorum ki 30 kilo alacağımı bilsem de bu bebeği yine isterdim 9 kilodan nolur ki. Basen de işte depresif oluyo insan hamile halleri işte kaydirigubbakcemile3

oyle valla canim ne kadar dikkat etsekte alicak olan aliyor malesef ...:1no2:boyle oluncada insan dikkat etmekten bikiyor valla..zaten aliyorum canimin istedigini yiyeyim bari diyor...:çok üzgünüm:

hemde obiçim 1 ayda 4 kılo nereme aldım oda meçhul :CüvCüv: :1no2:
canim sen zaten az almistin bundan sonra hizli kilo alman gayet normal zaten gebelikte en az 8 kilo almak gerekiyormus bu sinirin alti bebek icin tehlikeliymis...o yuzden iyiki almissin sevin bence..a.s

seldusum sen baya aldin hakikaten bu aralar canim..dikkat ediyormusun biraz??

bugün itibariyle hala 76 kiloyumm inş. dktora gidene kadar daha fazla kilo almam bu ay laf aramızda 2 kilo aldımda 74 ten 76 ya fırladım HAHAHAHHHHHHHH

oyle valla canim ne kadar dikkat etsekte alicak olan aliyor malesef ...:1no2:boyle oluncada insan dikkat etmekten bikiyor valla..zaten aliyorum canimin istedigini yiyeyim bari diyor...:çok üzgünüm:

Öyle canım yaaaa. Kilo neyse de çok kilo alıp ta çatlarsam kendimi suçlarım ben biliyorum. Halbuki az kilo alıp da çok çatlıyan da var ama işte.Çatlamak sarkmak istemiyommm mafoldumben

Öyle canım yaaaa. Kilo neyse de çok kilo alıp ta çatlarsam kendimi suçlarım ben biliyorum. Halbuki az kilo alıp da çok çatlıyan da var ama işte.Çatlamak sarkmak istemiyommm mafoldumben

kim istiyorki canim:1no2: ama malesef seninde dedigin gibi az kilo alipta birsuru catlagi olan var..benim cok yakindan tanidigim biride 35 kilo aldi ama sadece 2-3 tane incecik catlagi var...cilt yapisiyla alakali tamamen...ne yapalim kismetimizde varsa gelecek o catlaklar kacis yok....:çok üzgünüm:

bugün itibariyle hala 76 kiloyumm inş. dktora gidene kadar daha fazla kilo almam bu ay laf aramızda 2 kilo aldımda 74 ten 76 ya fırladım HAHAHAHHHHHHHH

bir ayda 2 kilo cok normal canim..hatta az bile yani haftada 500 gr almak lazimmis zaten..bir aydada bazen 30 bazen 31 gun oldugunu baz alirsak az bile almissin....

ediyorum desem yalan olur etmeye calısıyorum...aslında cok yemek yemiyorum abur cubur :kedi: :kedi: :kedi:

bende bugun ıtıbarıyle 10 kılo almıs bulunuyorum 15 gunde 2 kılo aldım ya bu tatıl bana hıc yaramadı

he hehe bi tatilzede daha geldi. kaydirigubbakcemile3 Bişey olmas canım tatilde alınan kilolar sayılmıyo. Ben öyle teselli ediyom kendimi, 10 kilo da çok değil zaten

toplam 7 kilo aldım. 62 yim şu an. ama tatile çıkıyoruz, ben de ipin ucunu kaçırabilirim bu ara.. bakalım kaç kiloyla döneceğim? zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…