Kısslarr ben de 31+0 itibariyle 71,5 kilo oldum. 62,5 la başlamıştım, 9 kilo oldu şimdilik. Ne kadar dikkat etsem de alıyorum işte, sanırsam 12 kiloyla bitiremicem ben bu işi :umursamaz:
sıkma canını gülicanım sen her halinle güselsin...opuyorumnanaktanhem doğumdan sonra verirsin....yerimseniben
Kısslarr ben de 31+0 itibariyle 71,5 kilo oldum. 62,5 la başlamıştım, 9 kilo oldu şimdilik. Ne kadar dikkat etsem de alıyorum işte, sanırsam 12 kiloyla bitiremicem ben bu işi :umursamaz:
30+1iz bugün 71.5kgyizzz
canim sen zaten az almistin bundan sonra hizli kilo alman gayet normal zaten gebelikte en az 8 kilo almak gerekiyormus bu sinirin alti bebek icin tehlikeliymis...o yuzden iyiki almissin sevin bence..a.shemde obiçim 1 ayda 4 kılo nereme aldım oda meçhul :CüvCüv: :1no2:
alın benden de o kadar yaa normalde hiiç kilo alamazken bu kadar kiloyu nereme aldım bilemiyorum...gören herkes de hiiiç kilo almamıssın diyor ama ben tam tamına 74 hatta yakındır 75 oldum..hamileliğimden bu yana 15 kilo almıs oluyorum ayyyyy cok ya(((
oyle valla canim ne kadar dikkat etsekte alicak olan aliyor malesef ...:1no2:boyle oluncada insan dikkat etmekten bikiyor valla..zaten aliyorum canimin istedigini yiyeyim bari diyor...:çok üzgünüm:
Öyle canım yaaaa. Kilo neyse de çok kilo alıp ta çatlarsam kendimi suçlarım ben biliyorum. Halbuki az kilo alıp da çok çatlıyan da var ama işte.Çatlamak sarkmak istemiyommm mafoldumben
bugün itibariyle hala 76 kiloyumm inş. dktora gidene kadar daha fazla kilo almam bu ay laf aramızda 2 kilo aldımda 74 ten 76 ya fırladım HAHAHAHHHHHHHH
canim sen zaten az almistin bundan sonra hizli kilo alman gayet normal zaten gebelikte en az 8 kilo almak gerekiyormus bu sinirin alti bebek icin tehlikeliymis...o yuzden iyiki almissin sevin bence..a.s
seldusum sen baya aldin hakikaten bu aralar canim..dikkat ediyormusun biraz??
ediyorum desem yalan olur etmeye calısıyorum...aslında cok yemek yemiyorum abur cubur :kedi: :kedi: :kedi:
bende bugun ıtıbarıyle 10 kılo almıs bulunuyorum 15 gunde 2 kılo aldım ya bu tatıl bana hıc yaramadı