Kısslarr ben de 31+0 itibariyle 71,5 kilo oldum. 62,5 la başlamıştım, 9 kilo oldu şimdilik. Ne kadar dikkat etsem de alıyorum işte, sanırsam 12 kiloyla bitiremicem ben bu işi :umursamaz:
canim sen ne kadar ekmek yiyorsun gunluk olarak nasil besleniyorsun...bence gayet iyi gidiyorsuna.s
seni tebrik ediorum gilicanım:=)9 kilo ne ki:=)ben yazlkta aldm 4 kilo:=)ama ben gderken ne dedim annemn yemklernle kesn alırım dedim deiğim gibide oldu:=)13 kilo aldm sanırsam:=))))):kedi:
kızlar bende 29+6 itibariyle 52 kilo olmuşum yani tamı tamına 10 kilo almış oluyorum bu durumda 1 hafta bu kiloda kalmalıyım.. inşallah 55 kiloylada yani toplam 13 kiloyla hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğuma giderim
geri kalan 10 haftayi 3 kiloyla bitirebilecegine eminmisin canim??cunku son aylar bebekler cok hizli kilo aliyor senin hi calmaman lazim o zaman....:uhm:
inşallah bitirecem canım.. doktorum da normali son aylarda 1 kilo almak dedi. bu kadar dikkat ettikten sonra herhalde almam bundan sonra daha da çok yüzücem.. 2 haftadır yüzemez oldum zaten... bundan sonra daha düzenli olacak... ya en azından ben öle hayal kuruyom mehay ama neden hayallerimi kırıyosun(((((((((
valla ben ne kadar dikkat etsemde artik bundan sonra her ay su kadar kilo alirim diyemiyorum artik..hic dusundugum gibi olmuyor cunku..sonra uzuluyor insan..en iyisi saglikli beslenip hafif sporunu yapip oluruna birakmak...sen sanslisin yuzme gibi bir sansin var denize yakinsin benim oda yok deniz 4 saat uzaklikta bana(((
tabi canım şaka yapıyorum. ama sadece tahmini olarak konuşuyorum fazladan da alırsam alırım yapabilecek bişeyşm yok.. aslında denize çok yakın değiliz ölğdeniz 20 dk arabayla. ve eşim şu anda iş için izmir de ve 10 gün de daha yok zorda kalmadıkçada hem doktorum hem eşim araba kullanmamı istemediği için denize gidemiyorum. ama yeni taşındığım evin havuzu çok temiz hergün bakımı yapılıyo ve sadece 2 daire kullanıyoruz.. o yzüden havuza girecem. doktora sordum çok fazla kişli kullanmıyosa ve iyi temizleniyosa girebilrisin dedi...
evet dogru cok fazla kisi kullanmiyorsa girilmesinde sakinca yok burda havuzlarda en az 100 kisi var onada gidemiyorum acaba kuveti su doldurup icinemi girsem:gitme:
bizim evde küvet bıle yok bnde yenı tasındım sayılır ama :sinifsinif: havuz denız demeyın hatta küvet demeyın ağlamaya meğilliyim zaten :)
kilom yaklasık bır ayda 2 kılo aldım.zaten hiç iştahım yok bu aralar zorla yıyom.sonunda ne olur bılmıyorum tabı .sağlıklı olsunda bebeğim.hayırlısı..
bizim evde küvet bıle yok bnde yenı tasındım sayılır ama :sinifsinif: havuz denız demeyın hatta küvet demeyın ağlamaya meğilliyim zaten :)
kilom yaklasık bır ayda 2 kılo aldım.zaten hiç iştahım yok bu aralar zorla yıyom.sonunda ne olur bılmıyorum tabı .sağlıklı olsunda bebeğim.hayırlısı..
evet dogru cok fazla kisi kullanmiyorsa girilmesinde sakinca yok burda havuzlarda en az 100 kisi var onada gidemiyorum acaba kuveti su doldurup icinemi girsem:gitme: