2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

kızlar mutlaka spor yapın ben hergün yürüyüşe gitmeye çalışıyorum gidemesem bile evde bisiklete biniyorum. bu aya kadar hep yüzmeye gidiyordum ama üyeliğim bitti şuan tekrar üye olacağım ama tatile gideceğim için erteledim yüzmek gerçekten ok iyi geliyor benim yüzmeden sonra hiçbiryerimde şişlik kalmıyor kendini çok hafif hissediyorsun

ahh keske canim ama malesef deniz bize cok uzak...

sadece gereksiz kilo almak istemiyorum.. bebeğime yarayacak herşeyi de yemeye çalışıyorum... ama yok hiç kilo almıyım diye bi derdim tabiyki. sadece doktorun tartısıyla benimki farklı olduğu için tam olarak kaç kilo aldığımı hesaplayamadığımı ayzmak istedim...

28+2 itibarıyla 67kg. 11kg almışım. Kaan Amcanın siteden baktım normalmiş. Haftaya kontrol var, inşallah aynı kalırım.

havuza girmek risklidir. mikrop falan kapmayasin sonra arkadasimCADIARZU

canım bende öyle biliyordum ama doktor tam tersi gitmemi söyledi çünkü havuzdan değil az su içmekten mikrop kaparsın dedi. gittiğim yerde zaten kalabalık bir yer değildi ankarada en iyi havuzlardan biriydi.

canım bende öyle biliyordum ama doktor tam tersi gitmemi söyledi çünkü havuzdan değil az su içmekten mikrop kaparsın dedi. gittiğim yerde zaten kalabalık bir yer değildi ankarada en iyi havuzlardan biriydi.

hangi doktora hastaneye gıdıyon ankaradayım bnde cünkü.bnmki tavsiye etmıyorum mikrop kapabilirsin dedı yazlıkta sitede 5 kısı gırıyodu ortalama ama bn giremedim içim rahat etmedı. ayrıca ankarada da evin dibinde havuz var yıne herkes gidiyo (beledıyeye bağlı bi havuz ) bn gıtmıyom . bnce sende gitme cnm sabret biraz...
bebiş doğunca onunla gitcem ben :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

kılom 68 olmus kafamçokkarıştı 12 kılo almısım lmaz: hamur işini kestim suandan itibarenyasakkelime

canım ya kafam karıştı ya bu doktorların dediği niye birbirini tutmaz ki. :uhm:ben op.dr.cüneyt genç gidiyorum hastanede çalışmıyor özel kliniği var. bende 100.yılda oturuyorum arı kolejinin havuzuna gidiyordum. zaten üyeleğim bitti haftaya tatile gitcem denize girmekte heralde sakıncalı değildir

biraz once tartildim 68,5 kilo olmusum 9 gunde 1,5 kg almisim :lepi:kaydirigubbakcemile3

yine toplamda 3,5 /4 kg almis oldum

arkadaşlar bende 65 olmuşum 8 kilo almiş bulunuyorum ama bebek 1100 gr nereye gıttı bu kılolar?:kedi:

arkadaşlar bende 65 olmuşum 8 kilo almiş bulunuyorum ama bebek 1100 gr nereye gıttı bu kılolar?:kedi:

iyi canim cok almamissin sende normal yani haftana gore....suyuydu artan kan hacmiydi kesesiydi bebegin kilosuydu falan bunlarida hesaplamak lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…