kızlar mutlaka spor yapın ben hergün yürüyüşe gitmeye çalışıyorum gidemesem bile evde bisiklete biniyorum. bu aya kadar hep yüzmeye gidiyordum ama üyeliğim bitti şuan tekrar üye olacağım ama tatile gideceğim için erteledim yüzmek gerçekten ok iyi geliyor benim yüzmeden sonra hiçbiryerimde şişlik kalmıyor kendini çok hafif hissediyorsun
arkadasım ben seni anlayamadım :sm_confused: yani sen hamilesin illaki kilo alacaksın.1 ayda 0.5 kg bence cok az. sanırım ozellikle almak istemiosunfisfisfis
nisse bu sabah itibariyle 13.5 kg almıs bulunmaktayım.yuvarlak hesap 14 diyelim :sinifsinif:
ahh keske canim ama malesef deniz bize cok uzak...
canım bende zaten havuza gidiyorum a.s.
havuza girmek risklidir. mikrop falan kapmayasin sonra arkadasimCADIARZU
canım bende öyle biliyordum ama doktor tam tersi gitmemi söyledi çünkü havuzdan değil az su içmekten mikrop kaparsın dedi. gittiğim yerde zaten kalabalık bir yer değildi ankarada en iyi havuzlardan biriydi.
canım bende öyle biliyordum ama doktor tam tersi gitmemi söyledi çünkü havuzdan değil az su içmekten mikrop kaparsın dedi. gittiğim yerde zaten kalabalık bir yer değildi ankarada en iyi havuzlardan biriydi.
kılom 68 olmus kafamçokkarıştı 12 kılo almısımlmaz: hamur işini kestim suandan itibarenyasakkelime
hangi doktora hastaneye gıdıyon ankaradayım bnde cünkü.bnmki tavsiye etmıyorum mikrop kapabilirsin dedı yazlıkta sitede 5 kısı gırıyodu ortalama ama bn giremedim içim rahat etmedı. ayrıca ankarada da evin dibinde havuz var yıne herkes gidiyo (beledıyeye bağlı bi havuz ) bn gıtmıyom . bnce sende gitme cnm sabret biraz...
bebiş doğunca onunla gitcem ben :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
az su icmekten mikrop mu kaparmissin???:1shok:[/QUOTcanım mikrop kapma derken idrar yollarında enfeksiyon olurmuş ben hergün 2 litre su içiyorum. idrarın rengi koyu olursa yeterince su içmediğini gösterirmiş
az su icmekten mikrop mu kaparmissin???:1shok:[/QUOTcanım mikrop kapma derken idrar yollarında enfeksiyon olurmuş ben hergün 2 litre su içiyorum. idrarın rengi koyu olursa yeterince su içmediğini gösterirmiş
hee oyle desene onu biliyorum zaten..bende su icmeyince nasil mikrop kapilir diye dusundum bir an..evet yeterince su icmemiz gerekli tabi heleki bu sicaklarda...a.s
biraz once tartildim 68,5 kilo olmusum 9 gunde 1,5 kg almisim :lepi:kaydirigubbakcemile3
yine toplamda 3,5 /4 kg almis oldum
arkadaşlar bende 65 olmuşum 8 kilo almiş bulunuyorum ama bebek 1100 gr nereye gıttı bu kılolar?:kedi: