2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

ben de evdeki tarıma göere 51,50 ama doktorunkine göre 52... yani 1 ay önce gittiğimde doktorda 51 dim 1 ayda toplam 1 kilo almışım. doktor gayet iyi gidiyosun dedi

:mymeka::mymeka: bende diyorum bu ne diyor :))

Son düzenleme:
yemez olurmuyum ..
elime ne geçerse indiriyorum mideye..ağzım hiç boş durmuyor..dikkat ettiysen sevindim kilo almama
normalde de yediğim yaramaz kg alamam ben oyüzden 1 kg bile büyük şey benim içinopuyorumnanaktan

yemez olurmuyum ..
elime ne geçerse indiriyorum mideye..ağzım hiç boş durmuyor..dikkat ettiysen sevindim kilo almama
normalde de yediğim yaramaz kg alamam ben oyüzden 1 kg bile büyük şey benim içinopuyorumnanaktan

anladim canim..bende abur cuburu cok azalttim tamamen kesemesemde ...yani sadece bebisime yarayacak seyler yemeye dikkat ediyorum ama arada canim tatli seylerde istemiyor degil..bende cok cabuk kilo alan biri degildim ama bu 2 aydir ne oluyor anlamadim gitti..su icsem yariyor gibi....a.s.

alın benden de o kadar yaa normalde hiiç kilo alamazken bu kadar kiloyu nereme aldım bilemiyorum...gören herkes de hiiiç kilo almamıssın diyor ama ben tam tamına 74 hatta yakındır 75 oldum..hamileliğimden bu yana 15 kilo almıs oluyorum ayyyyy cok ya (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…