az su icmekten mikrop mu kaparmissin???:1shok:[/QUOTcanım mikrop kapma derken idrar yollarında enfeksiyon olurmuş ben hergün 2 litre su içiyorum. idrarın rengi koyu olursa yeterince su içmediğini gösterirmiş
arkadasim havuza girince sadece idrar yolu enfeksiyonu kapmiyosunki. mantar falanda olabilirsin. iki gun once bi topikte okumustum. birisi girdigi havuzdan mikrop kapmis ve tenyalar olusmus bagirskalrinda.surekli kasinti hissediyormus ve hamile oldugundan ilacta kullanimicak.2 beklemek zorunda doguma kadar.
denize girmek daha saglikli:dance:
arkadasim havuza girince sadece idrar yolu enfeksiyonu kapmiyosunki. mantar falanda olabilirsin. iki gun once bi topikte okumustum. birisi girdigi havuzdan mikrop kapmis ve tenyalar olusmus bagirskalrinda.surekli kasinti hissediyormus ve hamile oldugundan ilacta kullanimicak.2 beklemek zorunda doguma kadar.
denize girmek daha saglikli:dance:
BEN 76 KİLO OLDUM KISLARR ARTIKIN FORMDA DEĞİLİMM GALİBA :sinifsinif:
Bende 65 olmuŞum
bende bu ay 1 kg almışım ve 59 oldummhihoyyyt
yemez olurmuyum ..
elime ne geçerse indiriyorum mideye..ağzım hiç boş durmuyor..dikkat ettiysen sevindim kilo almama
normalde de yediğim yaramaz kg alamam ben oyüzden 1 kg bile büyük şey benim içinopuyorumnanaktan
bebişine yarasın kuzumm şifa olsun kan olsun inşallah:)
masallah canim sonunda biraz alabildin :))