tatlim 28 haftalik hamileyim bu haftalarin icinde en az kilom 65 en fazla kilom 68,5 ve su an 67 kiloyum durum gosteriyor ki simdiye kadar 2 kg aldim ...4 haftalik hamileyken 70 kiloydum ve hala 70 i bulamadim.... en son 22+5.haftada ultrasona girdim bebsim 650 gramdi doktor kilosu iyi demisti simdi durum ne bilmiyorum haftaya ogrenecegim ins. gelisimi iyidir..
tatlim yiyip icip yatiyorum desem yeridir.sabah bir basliyorum geceye kadar birkac saat arayla meyve sebze,yemek yiyorum .hergun en az 2 lt su iciyorum ve gunde en az 1 bardak sut iciyorum ...
\[/QUOnurefsancim senin kilo alman okadr onemli deil bence. onemli olan ebbegin gelisimi. ki oda suan icin masallh iyi gorunuyor, benim gorumcem hamileligi boyunca hep ayni kiloda kaldi son aylardada 3 kilo vermisti. ama masllah bebegi gayaet saglikli dogdu.
1 haftam kaldı 7. ayın bitmesine..accık daha sıksam dişimi tam süper olcakk..4 kilo aldım..gerçi bu sabah bi yrm kilo daha ilerlemiş gibiydi ibre ama,yrn da tartılıym son rakamı ööle sölerimm...
veririz anca beraber kanca beraberr diyet yapcez yaaa doğumdan sonra merak etme canımm
aldin aldin itiraf et:jeyyar:
Derya kuzusu oldum ben!!! :CüvCüv:27+5 veeee 67 kg. Bu da +11kg eder. Allah vere de çocuk öyle 2kg falan çıkmasa, herkes dalga geçer "Kendine yemiş çocuğu aç bırakmış!" diye. Kocam da tam 2 ayda 15kg verdi zaten, bu gidişle bu evin tek tosunu ben olacağım:1closedeyes:
:roflol: esinde sana inat rejimmi yapiyor kisskaydirigubbakcemile3
kıslarr sabah tartıya çıktım ve inanamadım eşim evde oturduğu süre zarfında yemiş içmiş yaymışız valla anamm gözlerim dışarı fırlıcaktııı 76 abowwwww kafamçokkarıştı
kıslarr sabah tartıya çıktım ve inanamadım eşim evde oturduğu süre zarfında yemiş içmiş yaymışız valla anamm gözlerim dışarı fırlıcaktııı 76 abowwwww kafamçokkarıştı
bende 68 e dayandım 27. hafta itibariyle 6 kilo almış bulunmaktayımCADIARZU
cok az almissin sende ...bende en siskolar arasindayim bu ara:gitme:
yanlış hatılamıyorsam göbişler topiğinde resmini görmüştüm bence iyisin o senmiydin???
dunmu gormustun dun koymustum ben resim...
evet gölgesi kapıya vurankaydirigubbakcemile3