2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

bende şu ana kadar 4 kilo aldımm..bebeğimin kilosuda iyi..ama bu aydan sonra daha çok alırmışız...gamyoncuiremsu

1 haftam kaldı 7. ayın bitmesine..accık daha sıksam dişimi tam süper olcakk..4 kilo aldım..gerçi bu sabah bi yrm kilo daha ilerlemiş gibiydi ibre ama,yrn da tartılıym son rakamı ööle sölerimm...

1 haftam kaldı 7. ayın bitmesine..accık daha sıksam dişimi tam süper olcakk..4 kilo aldım..gerçi bu sabah bi yrm kilo daha ilerlemiş gibiydi ibre ama,yrn da tartılıym son rakamı ööle sölerimm...

aldin aldin itiraf et:jeyyar:

Derya kuzusu oldum ben!!! :CüvCüv:27+5 veeee 67 kg. Bu da +11kg eder. Allah vere de çocuk öyle 2kg falan çıkmasa, herkes dalga geçer "Kendine yemiş çocuğu aç bırakmış!" diye. Kocam da tam 2 ayda 15kg verdi zaten, bu gidişle bu evin tek tosunu ben olacağım:1closedeyes:

:roflol: esinde sana inat rejimmi yapiyor kisskaydirigubbakcemile3

:roflol: esinde sana inat rejimmi yapiyor kisskaydirigubbakcemile3

Allahtan onun yolu daha uzun, sağlığı için gerekli artık bu rejim 126kg ile başladı küçük bey, bir de geçen gün bana demez mi bu yuvanın toplam kilosunu korumamız lazım, o yüzden ben verirken sen alacaksın diye, işin kötüsü aynı şeyleri yiyor olmamız, hatta o hafta sonları bira bile içiyor, öğünlerde ikişer dilim elmek yiyor bense sadece kahvaltıda 1 dilim!!!

kıslarr sabah tartıya çıktım ve inanamadım eşim evde oturduğu süre zarfında yemiş içmiş yaymışız valla anamm gözlerim dışarı fırlıcaktııı 76 abowwwww kafamçokkarıştı

canim gayet normal bence zaten uzun zamandan beri 74 teydin..sanirim 1 aydir kilo almiyordun 1 aydada 2 kilo normal hatta az bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…