Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gölge süerdi yaaa,o bel,o kaslar,yapmak istesen yapamazsınkaydirigubbakcemile3
ama halinize şükredin kızlar,
çünkü ben bi kilomu söyleyemem bilee:kedi::umursamaz:
gölge süerdi yaaa,o bel,o kaslar,yapmak istesen yapamazsınkaydirigubbakcemile3
ama halinize şükredin kızlar,
çünkü ben bi kilomu söyleyemem bilee:kedi::umursamaz:
blueflower cımm,mehayımm Orhan Gencebaydan "Bir teselli ver" parçasını sizden armağan aldım kendime,teşekkür ederima.s.
blueflower cımm,mehayımm Orhan Gencebaydan "Bir teselli ver" parçasını sizden armağan aldım kendime,teşekkür ederima.s.
:roflol::roflol:
delüüü :roflol:
ben 9 kılo alıvermişim... yaaawwww...
düzenli beslenmeye basladım sayılır... süt içemıyorum ama yıyorum en azından:)
ee ben de bu gidisle 20 kiloyu gecicem normal dogum yapamazmiyim aceba??
mrb bende 25 haftalık hamileyim toplam 4 kilo aldım doktorum 10-11 kilo ile bitirirsen eski haline dönersin diyor. yüzmeye gidiyorum birde işten erken çıktığım günler yürüyüş yapıyorum
kızlar bu sabah 51.5 çıktım.... bakalım yarın doktorun tartısında kaç çıkacam. geçen gidişimde 1 ay önce yani onunkinde 51 çıkmıştım
arkadasım ben seni anlayamadım :sm_confused: yani sen hamilesin illaki kilo alacaksın.1 ayda 0.5 kg bence cok az. sanırım ozellikle almak istemiosunfisfisfis
nisse bu sabah itibariyle 13.5 kg almıs bulunmaktayım.yuvarlak hesap 14 diyelim :sinifsinif:
canim sende biraz fazla almissin sanki buketcim doktorun kilon icin ne dedi??
doktorum aslına bakarsan cok rahat bi adam. sadece cok hızlı gidiosun demekle yetinio kendileri :sinifsinif:
ee canım hicbiseyi yememezlik etmezsen olacagı bu:kedi: birde isyerinde oturuyorum surekli.hareket yok. sanırım bundan sonra dikkat etmem gerek.aslında gec bile kaldım ama :mymeka: