2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

gölge süerdi yaaa,o bel,o kaslar,yapmak istesen yapamazsınkaydirigubbakcemile3
ama halinize şükredin kızlar,
çünkü ben bi kilomu söyleyemem bilee:kedi::umursamaz:

gölge süerdi yaaa,o bel,o kaslar,yapmak istesen yapamazsınkaydirigubbakcemile3
ama halinize şükredin kızlar,
çünkü ben bi kilomu söyleyemem bilee:kedi::umursamaz:

canım senin durumun daha özel... sen iki tane fıstık taşıyon olacak o kadar tabiii:nazar: a.s.

blueflower cımm,mehayımm Orhan Gencebaydan "Bir teselli ver" parçasını sizden armağan aldım kendime,teşekkür ederima.s.

ben 9 kılo alıvermişim... yaaawwww...
düzenli beslenmeye basladım sayılır... süt içemıyorum ama yıyorum en azından:)

mrb bende 25 haftalık hamileyim toplam 4 kilo aldım doktorum 10-11 kilo ile bitirirsen eski haline dönersin diyor. yüzmeye gidiyorum birde işten erken çıktığım günler yürüyüş yapıyorum

mrb bende 25 haftalık hamileyim toplam 4 kilo aldım doktorum 10-11 kilo ile bitirirsen eski haline dönersin diyor. yüzmeye gidiyorum birde işten erken çıktığım günler yürüyüş yapıyorum

az almissin canim yuruyus yapabilmende guzel ayrica sicaklardan pek etkilenmiyorsun sanirim??

sıcaklar çok etkilemedi zaten çalıştığım için sabah işe erken gidiyorum akşam çıkınca sıcak pek kalmıyor aslında çok yiyorum ama günde altı öğün olarak yediğim için sanırım fazla almadım

kızlar bu sabah 51.5 çıktım.... bakalım yarın doktorun tartısında kaç çıkacam. geçen gidişimde 1 ay önce yani onunkinde 51 çıkmıştım

bende 1 kilo vermisim ..dun aldim yazmistim bugun geri gitmis...yani 2 haftadir sadece 800 gr almisim demekki dogru yoldayim..her hafta 400 gr almis oldum...bebisimin tekmeleride kuvvetlendi ona yaradi sanirim yediklerim kilo aldigini umuyorum bu aralar bebisimin masallah..

kızlar bu sabah 51.5 çıktım.... bakalım yarın doktorun tartısında kaç çıkacam. geçen gidişimde 1 ay önce yani onunkinde 51 çıkmıştım

arkadasım ben seni anlayamadım :sm_confused: yani sen hamilesin illaki kilo alacaksın.1 ayda 0.5 kg bence cok az. sanırım ozellikle almak istemiosunfisfisfis

nisse bu sabah itibariyle 13.5 kg almıs bulunmaktayım.yuvarlak hesap 14 diyelim :sinifsinif:

arkadasım ben seni anlayamadım :sm_confused: yani sen hamilesin illaki kilo alacaksın.1 ayda 0.5 kg bence cok az. sanırım ozellikle almak istemiosunfisfisfis

nisse bu sabah itibariyle 13.5 kg almıs bulunmaktayım.yuvarlak hesap 14 diyelim :sinifsinif:

canim sende biraz fazla almissin sanki buketcim doktorun kilon icin ne dedi??

canim sende biraz fazla almissin sanki buketcim doktorun kilon icin ne dedi??

doktorum aslına bakarsan cok rahat bi adam. sadece cok hızlı gidiosun demekle yetinio kendileri :sinifsinif:
ee canım hicbiseyi yememezlik etmezsen olacagı bu:kedi: birde isyerinde oturuyorum surekli.hareket yok. sanırım bundan sonra dikkat etmem gerek.aslında gec bile kaldım ama :mymeka:

doktorum aslına bakarsan cok rahat bi adam. sadece cok hızlı gidiosun demekle yetinio kendileri :sinifsinif:
ee canım hicbiseyi yememezlik etmezsen olacagı bu:kedi: birde isyerinde oturuyorum surekli.hareket yok. sanırım bundan sonra dikkat etmem gerek.aslında gec bile kaldım ama :mymeka:

olsun canim bundan sonra bebise yariyacak seyler ye bence....gec kalmis sayilmassin....

X