2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

evet çok zayıf değildim.. 62 ile başladım boyum 1,70 olduğu için kaldırıyorum bu kiloyu. toplamda 8 oldu.. bu da iyi benim için şuan...

boyumuzda kilomuzda ayni seninle canim...ben hastanedekinde en son 66 gelmistim evdekinde 68 hangisine inanmaliyim sence???

bende şu ana kadar 6 kilo aldım...sanırım fazla almadan bitecek bu iş çünkü şeker illeti yüzünden elimdeki listeye uyuyorum onlanda kilo almak imkansız gibi bişey...

ve işteen reziliniz ben geldim:))))) 60 la hamile kaldım şimdi taaam tamına 71 kiloyum((((((

bende bugün sabah aç karnıma tartıldım 67 geldim henüz 6 kg almış bulunmaktayım :lepi: galiba tahminlerim gibi bitecek hamilelik yani 11-12 kilo civarı inşallah:Saruboceq: daha doğumuma 13 hafta var :teytey:

hollandaya evime geldim ac karnina sabah tartilldim 68,5 kilo ciktim 65 kiloyla bAsladim toplam 3,5 kilo almisim

Son düzenleme:
nurefsancim cok az kilo almissin masallah....dikkat ettinmi yoksa yedindemi almadin??

canim maasallah diyorsun ama internetten arastirdim 25.haftasinda olan bir gebenin en az 7 kg almasi gerekirmis ben anca yarisindayim.dikkat ettigimden degilde etmedigimden az kilo aldim sanirim.en kisa zamanda burda kontrole gidecegim.hamileligim basinda 2ay mide bulantisindan dolayi yiyememistim sanirim ozaman midem falan kuculmus simdi cok yemek yiyemiyorum yersem de kusuyorum.su 1aylik Turkiye tatlimde iyi yedim ictim ala ala 1 kg almisim.3hafta once ultrasona gittim Bebek 650 gramdi kilosu iyi dedi doktor ins.o kilo alsinda onemli olan o ...

kızlar ben de bugüne kadar 1 haftadır 50.5 çıkıyodum bu sabah tartıldım 50.3 çıktım. 200 gram vermişim nasıl oluyo anlamadım. son 3 ayda kilo alışı hızla artması gerekirken benimki geriliyo umarım bi problem yoktur

ya canim 200 gr cik gerilemesinden bisey olmaz korkma..benimde gecen gun 500 gr geriledi sonra bir baktim 1-2 gun sonra geri gelmis hemde katlayarakdelikafadulden

tabi canim onemli olan bebegin kilosu..o aliyorsa sen kilo alimini hic dert etme ye ic keyfine bak:dance:

ya canim 200 gr cik gerilemesinden bisey olmaz korkma..benimde gecen gun 500 gr geriledi sonra bir baktim 1-2 gun sonra geri gelmis hemde katlayarakdelikafadulden

mehaycım bugünde 50.10 çıktım.... inşallah bebeişim sağlıkla besleniyordur da gerisi önemli değil. az alayaım diye kasıyodum kendimi şimdi ise gerilemeye başladım..tedirgin oldum

ben tam bir aydır sabit 70kiloyum gram almamışım ama kızım maşallah alıyomuş kilo o allsında ben almasamda olurrr

kıslarr tam bir aydır hiç kilo almamışım yuppiiiiiiiiiiiiii 74 de devammmm holeyyyyyyyyyy ama paşam 1017 gr olmuş kaydirigubbakcemile3

gizem nasil besleniyorsun 1 aydir peki yani abur cubur yemedin hic sanirim kek pasta borek...ve kac dilim ekmek yiyorsun gunde???

bende 62 kilo ile hamile kaldım şu anda 66 kiloyum ve şimdi 25 haftalık hamileyim 4 kilo almışım iyi dimi gerçi o 4 kiloyuda son ikibuçuk ayda aldım sizce iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…