evet çok zayıf değildim.. 62 ile başladım boyum 1,70 olduğu için kaldırıyorum bu kiloyu. toplamda 8 oldu.. bu da iyi benim için şuan...
ve işteen reziliniz ben geldim:))))) 60 la hamile kaldım şimdi taaam tamına 71 kiloyum((((((
ve işteen reziliniz ben geldim:))))) 60 la hamile kaldım şimdi taaam tamına 71 kiloyum((((((
kızlar ben de bugüne kadar 1 haftadır 50.5 çıkıyodum bu sabah tartıldım 50.3 çıktım. 200 gram vermişim nasıl oluyo anlamadım. son 3 ayda kilo alışı hızla artması gerekirken benimki geriliyo umarım bi problem yoktur
canim maasallah diyorsun ama internetten arastirdim 25.haftasinda olan bir gebenin en az 7 kg almasi gerekirmis ben anca yarisindayim.dikkat ettigimden degilde etmedigimden az kilo aldim sanirim.en kisa zamanda burda kontrole gidecegim.hamileligim basinda 2ay mide bulantisindan dolayi yiyememistim sanirim ozaman midem falan kuculmus simdi cok yemek yiyemiyorum yersem de kusuyorum.su 1aylik Turkiye tatlimde iyi yedim ictim ala ala 1 kg almisim.3hafta once ultrasona gittim Bebek 650 gramdi kilosu iyi dedi doktor ins.o kilo alsinda onemli olan o ...
ya canim 200 gr cik gerilemesinden bisey olmaz korkma..benimde gecen gun 500 gr geriledi sonra bir baktim 1-2 gun sonra geri gelmis hemde katlayarakdelikafadulden
ben tam bir aydır sabit 70kiloyum gram almamışım ama kızım maşallah alıyomuş kilo o allsında ben almasamda olurrr
kıslarr tam bir aydır hiç kilo almamışım yuppiiiiiiiiiiiiii 74 de devammmm holeyyyyyyyyyy ama paşam 1017 gr olmuş kaydirigubbakcemile3