2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

olurmu oyle sacma sey yaa nasil ayda 1 kilo alicaksin zaten son aylarda alinan kilolarin yarisi annenin yarisi bebeginmis....cok zayif dogar o zaman...

olurmu oyle sacma sey yaa nasil ayda 1 kilo alicaksin zaten son aylarda alinan kilolarin yarisi annenin yarisi bebeginmis....cok zayif dogar o zaman...

İşte o zaman oğluşum 1 kiloydu demekki ona 2 bana da bi kilo hak verdi dr. Nasıl becereceksem. :umursamaz:
Şu anda 8 kilo aldım. 70.5 kilodayım. Benim hedefim 75-76 . İnşallah öyle olur :Saruboceq:

İşte o zaman oğluşum 1 kiloydu demekki ona 2 bana da bi kilo hak verdi dr. Nasıl becereceksem. :umursamaz:
Şu anda 8 kilo aldım. 70.5 kilodayım. Benim hedefim 75-76 . İnşallah öyle olur :Saruboceq:

gulican seninle ayni kilo almisiz ama sen hafta olarak benden buyuksun...ben 28 haftada kac kilo olurum kimbilir...

gulican seninle ayni kilo almisiz ama sen hafta olarak benden buyuksun...ben 28 haftada kac kilo olurum kimbilir...

2 hafta bile yok canım aramızda. Çok almazsın merak etme, tabii accuk dikkat etme şartıyla.
Yapıyon mu gene şekerpare falan :jeyyar: , o gün baktım tariflerinde içim gitti ama yapmıyom evde hepsini yerim diye. Bi misafir gelsin hemen yapcam 1-2 tane de ben yerim artıkın kaydirigubbakcemile3

sanirim en tombis ekim annesi benim 28+4 haftalik olduk ve ben 14 kilo almis durumdayim daha alicaklarimda geride rekor bende kizlarrrkaydirigubbakcemile3

sanirim en tombis ekim annesi benim 28+4 haftalik olduk ve ben 14 kilo almis durumdayim daha alicaklarimda geride rekor bende kizlarrrkaydirigubbakcemile3

orasi hic belli olmaz canim..bizim topikte her an biri atak yapip seni gecebilir.:roflol:.bendende kork:jeyyar:

:kedi: bu aralar sekerpare yapmadim ama arkadasim benim yaptigim un kurabiyelerine bayiliyor ondan istedi yaparim dedim yapipda yemememk olmaz yiyincede az yenmiyorki anacim nasil dikkat etcem bilmem off yaaaa:bbo:bende 75 le bitirsem cok iyi olur diyordum ama bu gidisle zor valla..valla kizlar gunde 5-6 dilim ekmek yiyorlardi hayret ediyordum simdi 3 dilime dusurmusler hepten sok oldum....ben doyamamki o kadar ekmekle yaa hele hic yemiyenlere ne demelikafamçokkarıştı ben cokmu pis bogazliyim yaaasenağlama

Yok canım pis boğazlıkla alakası yok. Beslenme tarzı diyelim. Ben de ekmek kahvaltı harç nerdeyse hiç yemiyorum. ama yemekte pilav makarna türü şeylere hiç dayanamam. Kendimi tutmasam en z 2 tabak yerim yani. İki kaşık pilav yada makarna 1 dilim ekmek yerine geçiyo. Ben de şimdi öğlen yemeklerinde pilav ya da makarna varsa onları almayıp onun yerine 1 dilim ekmek yemeğe zorluyorum kendimi. En azından ekmekte yağ yok o kadar

haklisin canim...ama hamile kalmadan once azda olsa yesem durabilirdim bazen hic ymedigimde olurdu ekmek ama simdi yemiyince midem basliyor bulanmaya yaa uff...yoksa ilk 4 ay hic kilo almamistim ne aldiysam bu 2.5 ayda aldim cok buda ...her ay 2 kilo almamiz gerektigini baz alsak en fazla 5 kilo almaliydim 2.5 ayda ama ben 9 kilo aldim 2 misli nerseyde...halbuki bende makarna pilav yemiyorum sadece bulgur pilavina dayanamam...

ahh ahh hep yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak istedim ama iste nerddeee???neyseki cabuk alip cabuk verebiliyorum. kizlar alin bakalim simdi kilolari dogumlardan sonra insallh bi topik acalim zayiflayan ekim anneleri diye

ahh ahh hep yiyip yiyip kilo almayanlardan olmak istedim ama iste nerddeee???neyseki cabuk alip cabuk verebiliyorum. kizlar alin bakalim simdi kilolari dogumlardan sonra insallh bi topik acalim zayiflayan ekim anneleri diye

valla bende hep oyle olmak isterdim ama nerdeeee???bazilarina gulyorum yiyip yiyip alamiyorum yaa nasil kilo alabilirim deyipte doktor doktor gezenlere..ben olsam tadini cikariririm istedigimi yer icer hayatimi yasarim valla...:teytey:

Anam nurefsan kıss senden korkulur. Ne ara takip edin değiştirdin kıss kiloları kaydirigubbakcemile3
Bi de şimdiki kilo diyo ya. O kutucuğa kaçıncı haftamızda o kiloda olduğumuzu da yazsak mı. Çok mu zor olur yoksa

:))) bugun bos vaktim vardi bu topikteki bilgilerden aldim degistirdim:) kilonun yanina haftayi yazmayi denerim sigarsa olur tabi

nurefsancim ustteki cinsiyet ogrenilen haftayi kaldirsanda onun yerine kacinci haftada oldugumuzu ve her zamanki gibi kac kilo oldugumuzuda yanina yazsan daha iyi olmazmi...??nede olsa hemen hemen herkes ogrendi cinsiyetini bebisinin ne dersin?

ve kiz erkek yazan kutucuklarin yanina cinsiyet ogrenilen haftayida yazabilirsin istersen..erkek 22+4 h. gbibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…