2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

cok zayif hamile kaldiysan hizli kilo alman normal..zayif hamile kalanlar kilolu hamile kalanlara gore daha cok kilo alirmis..birde senin cok bulanti ve kusman olmadi sanirim..

yok canım çok şükür olmadı... inşallah sağlıkla da alırız bebişlerimizi kucağımıza sonra da dietle sporla vercez bi şekilde kiloları

mrb benim de boyum 1.70 kılom 64 7 kılo aldım normalmı sizce göbişim de normal duruyo :) abartı bısey yok henuzde sürekli açım ya...cokacimcoook

canim bende 6.5 kilo aldim 68.5 olmusum ( boyum 1.70 ama o yuzden kilolu durmuyorum...

evet cnm boyu uzun olmanın avantajı malesef oda bizde yok yüzüm kilo aldı birde kolların arkadan bakıldığında hamile olduğum anlaşıllmıyor zaten ama resimlerde öcü gbiyimkafamçokkarıştı

mrb benim de boyum 1.70 kılom 64 7 kılo aldım normalmı sizce göbişim de normal duruyo :) abartı bısey yok henuzde sürekli açım ya...cokacimcoook

azmi yiyorsun kilo almayayim diye???nette hesaplayicilar var canim mesela benim gebelik haftama gore 7 kilo almis olmam lazimmis tam o kadar aldim hemen hemen sende hesapla...

evet cnm boyu uzun olmanın avantajı malesef oda bizde yok yüzüm kilo aldı birde kolların arkadan bakıldığında hamile olduğum anlaşıllmıyor zaten ama resimlerde öcü gbiyimkafamçokkarıştı

sende cok kkisa sayilmassin canim..kac kiloyla hamile kaldiginda onemli tabi..

siteden bı kadınla konustum gecen gün 43 kıloyla hamıle kelmıs 84 le doğum yapmıs ne dedım.cok sasırdım yanii... top gıbı bişeydim yuvarlana yuvarlana surdurdum hayatımı son hamılelık donemınde dedı.dikkat et dedı.korktum valla...ama kadın sımdı gayet normal.ve bır arkadasım da 30 kılo almıstı verdı butun kılolarını .korkacak bısey yok kızlar.dengelı beslenmek bnce formül bu

azmi yiyorsun kilo almayayim diye???nette hesaplayicilar var canim mesela benim gebelik haftama gore 7 kilo almis olmam lazimmis tam o kadar aldim hemen hemen sende hesapla...

nerde o hesaplıycılar link verebılırmisın sekerim. merak ettım şimdi...

ben bu aralar hic dengeli beslenmiyorum malesef nerde abur cubur var ben ordayim...sebze yemeginin s sini unuttum...ama su anda taze fasulye hazirliyorum yaninada cacik ohh yemede yaninda yat..

insallah canim cizelgenide yapsan daha iyi olur senin bebis ne kadar buyumus bizde goruruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…