2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

bende 62 kilo ile hamile kaldım şu anda 66 kiloyum ve şimdi 25 haftalık hamileyim 4 kilo almışım iyi dimi gerçi o 4 kiloyuda son ikibuçuk ayda aldım sizce iyimi

cok iyi canim az almissin bebegine yaramistir sadece ne guzel.....nasil besleniyorsun peki..sende gunde 6 dilim ekmegi gecmeyenlerdenmisin???

cok iyi canim az almissin bebegine yaramistir sadece ne guzel.....nasil besleniyorsun peki..sende gunde 6 dilim ekmegi gecmeyenlerdenmisin???

nerdeeeeeeeeee yok ya ben fazla ekmek yiyemiyorum daha doğrusu çoooookkkkk sağlıksız besleniyorum sıcaklardan herhalde yemek yemek aklıma bile gelmiyor aslında çok kötü bir durum tek yediğim makarna bazen günde iki bazen üç öğün yiyorum ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım psikolojik olarak korkuyorum mafoldumben

ben de 4 kilo aldım..6,5 ay için iyi çok şükür ama ben asıl dewamından korkuyorumm hani asıl bundan sonra alırsınız diyolar ya..

ben de 4 kilo aldım..6,5 ay için iyi çok şükür ama ben asıl dewamından korkuyorumm hani asıl bundan sonra alırsınız diyolar ya..

aynen banada öle diyorlar . moral bozuyorlar ilkinde 31 kilo aldım ya etrafımdakiler sen şimdiden sonra alırsın diyor almıcamm işte almıcamlmaz:

gizem nasil besleniyorsun 1 aydir peki yani abur cubur yemedin hic sanirim kek pasta borek...ve kac dilim ekmek yiyorsun gunde???

şekercim ben ekmek hiç yemiyorum günde dilim falan değil bak hiç yemiyom haftada bir dilim bilki oda pazargünleri kahvaltıda genelde kahvaltı falan etmiuyom zaten hamur işi falanda yok aman zaten kiloya ihtiyaçta yok :roflol::roflol::roflol::roflol:

:dilcikar::dilcikar: toplamda 8kılo aldım helekı ıkı aydır ayda ıkı kılo alıyorum :dilcikar:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
emme hecte dıkkat etmıyom yınede eyıyım herhal :kedi:

yok canim bunda aksine az alacaksin belli korkma o yuzden....

:1shok: abowww sen daha betermissin nasil duruyonuz len ekmek yemeden ben olurum heralde...yada hic ekmek yemesem birak kilo almayi 60 kiloya duserim doguma kadar...bana kilo aldiran ekmek ama yemedende yapamiyorum bulantimi kesiyor ...bende fazlasiyla yiyorum bu yuzden:kedi:

:dilcikar::dilcikar: toplamda 8kılo aldım helekı ıkı aydır ayda ıkı kılo alıyorum :dilcikar:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
emme hecte dıkkat etmıyom yınede eyıyım herhal :kedi:

ayda 2 kilo normal canim zaten artik haftada yarim kilo almamiz lazimmis yani ayda 2-2.5 kilo yapar oda normalmis..ben fazla almiyayimda ayda 2 kiloya raziyim:teytey:

son ayda yapmış olduğum gerilemeyle 50.10 um toplam da 8.10 kilo almışım

son ayda yapmış olduğum gerilemeyle 50.10 um toplam da 8.10 kilo almışım

canim takma kafani gerilemeye caninin istedigini ye alirsin ;..bazen yavaslayabiliyormus kilo alimi..bak elada dert ediyordu bunu ama yedikleri bebisine yaramis tosun gibi olmus kuzusu :))

Ben de 28+1 itibariyle 8 kilo almış bulunuyorum. Almayım yavaş gideyim diyorum ama olmuyo işte.
Şimdi 12 haftam kaldığına göre bu aydan sonra haftada 500 gr alınacağına göre 6 kilo daha mı alcam ben yav inanamıyorum mafoldumben

bende valla her hafta 500 gr alsam 80 i bulucam oyle boyle inanmak istemiyorum valla..saka gibikaydirigubbakcemile3

bende valla her hafta 500 gr alsam 80 i bulucam oyle boyle inanmak istemiyorum valla..saka gibikaydirigubbakcemile3

yaa hem kilo almak kötü, hem de benim dr. çok kızıyo. Ona göre son aylarda ayda 1 kilo normal. 15 gün önce gittiğimde 7.5 kilo almıştım toplam. İyi işte dedi, her ay 1 kilo alırsan 10,5- 11 le bitirebilirsin.
Hee bi de her yediğim lokmada bunun bebeğime yararı varmı diekmişim ona göre yicekmişim. O zaman bebeğimin kilosu yüksek benimki düşük olurmuş. Gıcık kadın :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…