su alttaki olay ı mı diyon kaç ay kaç günlük? nerden yapcam acemıyım daha ben o tür seylerde yerimseniben
ah ah 74 kilo olmuşum yani 9 kilo almış oldum daha dikkatli olmam lazım
ondandir kesin:jeyyar:
arkadaşlar bende 7 kilo aldım yanlız 3 kilosunu bu ay aldım nolacak şimdı yoksaaaaaaaaaa bende şişmiyim?
arkadaşlar bende 7 kilo aldım yanlız 3 kilosunu bu ay aldım nolacak şimdı yoksaaaaaaaaaa bende şişmiyim?
bugün vardı kontrolüm benimde. geçen ay 71 dim. bu ay 70kg. çok mutluyum. bebeğimde 800 gr gayet iyi durumu. kiraz karpuz yemeye devam. şeker de iyi çıktı nasıl olsa...
1 kilomu vermissin ustelik bebisinde kilo almis ne guzel..dikkatmi ettin bu ay canim yediklerine??
yaa aslında öyle çok üstüne düşmedim. akşamları sıcaktan canım istemedi hep kavun karpuz peynir yedim. bi de kardeşimin dünü falan vardı hafta sonu koşuşturma yorgunluk. ondan da oldu sanırım. ee sıcaklarda yetiyo zaten insan oturduğu yerde eriyo sanki. tek kusurum bugüne kadar yürüyüş yapamadım.her defasında uyarı alıryorum doktordan.
evet yuruyus cok onemli bende yapamiyorum sicaklardan dolayi....cok kilo almadin ama dimi sen yani zaten cok zayif degildin yanlismi hatirliyorum??