2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

Ben 23+6'da 8 kilo aldım.
49 ile başlamıştım. Şimdi 57 kiloyum. Ama sanırım sıcaklar yüzünden biraz da şiştim. :) Bu da benim tesellim.

arkadaşlar bende 7 kilo aldım yanlız 3 kilosunu bu ay aldım nolacak şimdı yoksaaaaaaaaaa bende şişmiyim?

arkadaşlar bende 7 kilo aldım yanlız 3 kilosunu bu ay aldım nolacak şimdı yoksaaaaaaaaaa bende şişmiyim?

bende bu aya kadar 4kılo almıstım ama bu ay 3 kılo aldım :sinifsinif:
doktor kılo alımın normal buzamana kadar ama bu ay aldıgın kılo fazla dıkkatlı ol dedı :gitme:
ben dıkkat denlerden degılım ama kızartmalar abr cuburlar yıne 7kılo ıyı aldım dıyorum kaydirigubbakcemile3 normalde yıne dıkkat etmesem yıne alurdum herhal sımdı bıde bebıs olunca bahanem var ama dıkkat etcem artıkın cokacimcoookcokacimcoooksırnaşık şey

sanırım ödemimi attım,64e inmişim, bu sabah itibarıyla. Son günlerde keçi peynirine dadanmıştım, ne kadar suya koysam da tuzlu kalıyordu, tartı da şahlanmış gidiyordu, dün akşamı taze börülce salatası ve meyveyle geçirip yürüyüşümü de aksatmayınca 64kgyi gördük şükür. 24+3te 8kg ile seyrediyoruz efenim. Kiraz yiyoruz, bol su içiyoruz, inceliyoruz, göbeğimiz kalıyor.:CüvCüv:

bugün vardı kontrolüm benimde. geçen ay 71 dim. bu ay 70kg. çok mutluyum. bebeğimde 800 gr gayet iyi durumu. kiraz karpuz yemeye devam. şeker de iyi çıktı nasıl olsa...

bugün vardı kontrolüm benimde. geçen ay 71 dim. bu ay 70kg. çok mutluyum. bebeğimde 800 gr gayet iyi durumu. kiraz karpuz yemeye devam. şeker de iyi çıktı nasıl olsa...

1 kilomu vermissin ustelik bebisinde kilo almis ne guzel..dikkatmi ettin bu ay canim yediklerine??

1 kilomu vermissin ustelik bebisinde kilo almis ne guzel..dikkatmi ettin bu ay canim yediklerine??

yaa aslında öyle çok üstüne düşmedim. akşamları sıcaktan canım istemedi hep kavun karpuz peynir yedim. bi de kardeşimin dünü falan vardı hafta sonu koşuşturma yorgunluk. ondan da oldu sanırım. ee sıcaklarda yetiyo zaten insan oturduğu yerde eriyo sanki. tek kusurum bugüne kadar yürüyüş yapamadım.her defasında uyarı alıryorum doktordan.

evet yuruyus cok onemli bende yapamiyorum sicaklardan dolayi....cok kilo almadin ama dimi sen yani zaten cok zayif degildin yanlismi hatirliyorum??

evet yuruyus cok onemli bende yapamiyorum sicaklardan dolayi....cok kilo almadin ama dimi sen yani zaten cok zayif degildin yanlismi hatirliyorum??

evet çok zayıf değildim.. 62 ile başladım boyum 1,70 olduğu için kaldırıyorum bu kiloyu. toplamda 8 oldu.. bu da iyi benim için şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…