sorma canim aynen bu aralar sanki 2 gunde bir yarim kilo aliyorum gibi...:çok üzgünüm:
arkadaşlar çıldıracam dkket edıyorum ekmek yemıyorum yınede buaralar sankı gunluk yarım kılo alıyorum bune anlıyamadım nasıl olur???
işte bu yüzden hamilelik ile ilgili yazılarda haftada 1 tartılmamızı öneriyolar. aç karnına sabah ve hafif kıyafetlerle. ama itiraf edeyim bende bazen günde 5 kere tartılıyorum. ama ne kadar korkuyosam kilo almaktan o kadar da çok alıyorum sanki
işte bu yüzden hamilelik ile ilgili yazılarda haftada 1 tartılmamızı öneriyolar. aç karnına sabah ve hafif kıyafetlerle. ama itiraf edeyim bende bazen günde 5 kere tartılıyorum. ama ne kadar korkuyosam kilo almaktan o kadar da çok alıyorum sanki
23+4
Kızlar ben şu ana kadar 7 kilo aldım, kaç kilo olduğumu söylemeyeceğim, henüz psikolojim buna hazır değil...mafoldumben
Her gün ama her gün yürüyorum. Kocam rejimde, sebzeleri neredeyse yağsız pişiriyorum, fırında yaptıklarıma hiç koymuyorum, o 1 ayda 11kg verdi, aynı şeyleri yiyoruz, ben 1 ayda 2 kg aldım!!!! 23+6dayım toplamda 9kg eder. 65kg'yum, sadece göbek diye teselli buluyordum, taa ki bugün yanlara doğru sivrilmiş kalçalarımı görene kadar. Yan yatmış dev bir limon gibi popom:1shok:
galiba en istikrarlı giden benim aranızda 46 kiloyla hamile kalmıştım şu an 24+5 iz ve 51 kiloyum.sadece 5 kilo aldım şimdiye kadar bundan sonrada ayda 2 kilonun normal olduğunu sölüyor dokorummaşallah çok iyi gidiyoruz.
Her gün ama her gün yürüyorum. Kocam rejimde, sebzeleri neredeyse yağsız pişiriyorum, fırında yaptıklarıma hiç koymuyorum, o 1 ayda 11kg verdi, aynı şeyleri yiyoruz, ben 1 ayda 2 kg aldım!!!! 23+6dayım toplamda 9kg eder. 65kg'yum, sadece göbek diye teselli buluyordum, taa ki bugün yanlara doğru sivrilmiş kalçalarımı görene kadar. Yan yatmış dev bir limon gibi popom:1shok:
ya dikkat etmekle alakası yok. bana herkes aç kalıyosun hiç bişey yemiyosun diye kızıyo. pilavı haftada en fazla 2 gün yiyorum beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım. öğünlerde en fazla 2şer dilim yiyorum kızartma desen hamile akldığımdan beri 1 kere geçen hafta yedim. tatlıyla zaten aram yok 3 günde 1 tane çikolata yersem yiyorum. sürekli sıvı tüketiyorum. kırmızı eti bile sınırlı yiyorum olabildiğince balık tüketmeye çalışıyorum. meyve konusunda bile abartıya kaçmıyorum ama gel gelelim 24+3 teyim ve 9 kilo almışım... ne kadar çok zayıf hamile de kalsam bu kadar süre de bu yiyeceklerle insan nasıl 9 kilo alır? ama almışım işte. felisim valla benim de herkes göbeğin var hala inceciksin desede basenler almış başını gidiyo.... allah sonumuzu hayır etsin