2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

sorma canim aynen bu aralar sanki 2 gunde bir yarim kilo aliyorum gibi...:çok üzgünüm:

arkadaşlar çıldıracam dkket edıyorum ekmek yemıyorum yınede buaralar sankı gunluk yarım kılo alıyorum bune anlıyamadım nasıl olur???

işte bu yüzden hamilelik ile ilgili yazılarda haftada 1 tartılmamızı öneriyolar. aç karnına sabah ve hafif kıyafetlerle. ama itiraf edeyim bende bazen günde 5 kere tartılıyorum. ama ne kadar korkuyosam kilo almaktan o kadar da çok alıyorum sanki

5 kerecikmi sadece ben 10 kere tartiliyorumdur bazen inan :)))))ama dedigin gibi kilo lmaktan korktukca daha cok aliyor insan...:gitme:

canııım ne deişirkı sonuçta tartılmasam daha çok şoke uğrıycem bırden 3 klo mesela !!!!!!!!

23+4
Kızlar ben şu ana kadar 7 kilo aldım, kaç kilo olduğumu söylemeyeceğim, henüz psikolojim buna hazır değil...mafoldumben

kızlar en çok alan benim herhalde 65 kiloyla başladım 24+1 ken 77 gözüküyodu yani şimdiden 12 kilo almışım lmaz:

offffff kilo sorunu inşallah vericez dimi kızlar doğumdan sonra bende 26 haftalık hamileyim 61 kg ile başladım şimdi 67 oldum ((((((( toplamda 6 kggg offffffff daha 3 ay var doğumaa

kızlar ben doktorum kızdı kilo alıyıom die dondurma mayonez ketçap fassfood tatlı patatesi kesitm 20gündür gr almamışımmm şükürrrrrrrr

Her gün ama her gün yürüyorum. Kocam rejimde, sebzeleri neredeyse yağsız pişiriyorum, fırında yaptıklarıma hiç koymuyorum, o 1 ayda 11kg verdi, aynı şeyleri yiyoruz, ben 1 ayda 2 kg aldım!!!! 23+6dayım toplamda 9kg eder. 65kg'yum, sadece göbek diye teselli buluyordum, taa ki bugün yanlara doğru sivrilmiş kalçalarımı görene kadar. Yan yatmış dev bir limon gibi popom:1shok:

galiba en istikrarlı giden benim aranızda 46 kiloyla hamile kalmıştım şu an 24+5 iz ve 51 kiloyum.sadece 5 kilo aldım şimdiye kadar bundan sonrada ayda 2 kilonun normal olduğunu sölüyor dokorummaşallah çok iyi gidiyoruz.

yan yatmis dev bir limonmu????:roflol::roflol:

canim sen dikkat ediyorsun sanirim biz dikkat etmiyoruz ondan aliyoruz zaten...

75.5 dım sımdı 82 yım ve daha 25+4 uz 6.5 kılo almısız sunu duz hesap 7 desek eyı olur :1shok:
bu ay 2.5 kılo aldım yoksa ıyı gıdıyodum :1shok: ınsallah fazla almam bundan sonra

felisimm alemsin yaa....:roflol::roflol::roflol:

ya dikkat etmekle alakası yok. bana herkes aç kalıyosun hiç bişey yemiyosun diye kızıyo. pilavı haftada en fazla 2 gün yiyorum beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım. öğünlerde en fazla 2şer dilim yiyorum kızartma desen hamile akldığımdan beri 1 kere geçen hafta yedim. tatlıyla zaten aram yok 3 günde 1 tane çikolata yersem yiyorum. sürekli sıvı tüketiyorum. kırmızı eti bile sınırlı yiyorum olabildiğince balık tüketmeye çalışıyorum. meyve konusunda bile abartıya kaçmıyorum ama gel gelelim 24+3 teyim ve 9 kilo almışım... ne kadar çok zayıf hamile de kalsam bu kadar süre de bu yiyeceklerle insan nasıl 9 kilo alır? ama almışım işte. felisim valla benim de herkes göbeğin var hala inceciksin desede basenler almış başını gidiyo.... allah sonumuzu hayır etsin

cok zayif hamile kaldiysan hizli kilo alman normal..zayif hamile kalanlar kilolu hamile kalanlara gore daha cok kilo alirmis..birde senin cok bulanti ve kusman olmadi sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…