2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

arkadaşlar nerdesınız yoksa artık kilo alan yokmu ben yarım kilo daha almişim ama hepsı basenlere gıdıyo ne yapmam lazım bı fıkrınız varmı?

Kızlar ben cok kılo aldım 49la başladım şuan 64bucuk kilodayım allahtan buaralar kılo almam durakladı doguma kadar 70 olurum illakı

kizlar benimde kilo almam hizlandi bu aralar sanirim ama cok yememden kaynaklaniyor benimki...hergun midemi maximum seviyesine kadar doldurursam olacagi buydu zaten...

23. haftayı 63,5kg ile bitiriyorum. 56kg ile başlamıştım.Sadece göbek şişiyor, yüzüm, kolum, bacağım aynı kaldı!!!

merhaba bende 62 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ayda 3 kilo verdim şuan 22 haftalık hamileyim ve 66 kiloyum

ben 71 kilo ile hamile kaldim, sonra bulantilarimdan 5 kilo verdim 66 oldum.
En son tartildigimda 71,5 olmustum

Kızlar her gün yürüyüş yapıyorsunuz değil mi? Günde 1 saat yürüyüş çok faydalıymış. Sıcakta bayılacak gibi olduğumdan biz akşam 22.30 civarı çıkıyoruz dışarı, öyle haldır haldır da değil, gezinti hızından biraz daha hızlı. Dönünce küt yatağa, hemen uyumak için ideal:))

valla ben ekstra yürüyüş aypamıyom zaten hergün sabahtan annemle çarşı pazar dolaşıyoz e evime dönüncede hemen hemen her gün denize gider yüzerim herhalde yeter...

arkadaşlar çıldıracam dkket edıyorum ekmek yemıyorum yınede buaralar sankı gunluk yarım kılo alıyorum bune anlıyamadım nasıl olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…